11 / 05 / 2024

ibb köprü yenileme çalışmaları

ibb köprü yenileme çalışmaları

İBB İstanbul’un en işlek yerlerinde yer alan köprülerde bakım ve onarım çalışmaları yaptı. Maltepe Altıntepe Köprüsü, Maltepe Küçükyalı Kadir Has Durağı Köprüsü, Maltepe Bostancı Köprüleri yeniden elden geçirilerek tüm İstanbulluların hizmetine sunuldu.

Galata Köprüsü’ndeki çalışmalar planlanandan önce bitirildi

İBB’nin Eminönü ve Karaköy semtlerini birbirine bağlayan Galata Köprüsü’nde yaptığı “Derz Değişimi ve Asfalt Yenileme İnşaatı” planlanan tarihten önce bitirilerek yol trafiğe açıldı.

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

Haliç Köprüsü'ndeki bakım çalışmalarının 2. etabı başladı!

Haliç Köprüsü'nde ilk kısmı tamamlanan derz yenileme çalışmasının ikinci etabı saat 24.00'ten itibaren başladı.

Kadıköy Haydarpaşa Köprüsü'nde son iki ay!

Geçtiğimiz günlerde yıkılan Haydarpaşa Köprüsü’nde yenileme çalışmaları tamamlanıyor. Köprünün Mart ayının başında açılması planlanıyor.

Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi trafiğe açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, yenileme çalışmaları sebebiyle 23 Aralık 2017'de kapatılan Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi açıldı.

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü yenileme çalışmaları başladı!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asfalt dökme çalışmaları başladı. Köprüye mastik asfalt dökme işlemi başlarken, asfalt çalışması havadan görüntülendi.

Ankara Talatpaşa Köprüsü yenileniyor!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Başkentray Projesi kapsamında, Talatpaşa (Cebeci) Köprüsü’nü yenileme çalışmaları nedeniyle Talatpaşa Bulvarı’nın bir bölümü, 25 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Haliç Köprüsü'nde asfalt çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü’nde bugün asfalt çalışması başlatıyor. Onarım ve asfalt yenileme çalışması yaklaşık 2 hafta sürecek.

Malatya'nın 5 ilçesine 7 köprü!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ilçelerde yaptığı değişim, dönüşüm yenileme çalışmaları kapsamında, yıllardır yapılmayı bekleyen köprüleri de Malatya’ya kazandırmaya devam ediyor.

Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri onarılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri’nde asfalt yenileme ve onarım çalışması ve sessiz asfalt serimi yapacak.

Üsküdar Libadiye Köprüsü yenileniyor!

Üsküdar'daki Libadiye Köprüsü'nde yenileme çalışmaları başladı.120 gün sürecek çalışmalar kapsamında sürücülerden Ünalan ve Esatpaşa köprülerini kullanmaları istendi.

Beykoz Kabakoz Köprüsü tamamlandı!

Beykoz Belediyesi’nin İBB ile birlikte yürüttüğü, Kaynarca ve Anadolu Feneri arasında geçişi sağlayan Kabakoz Köprüsü’nde yenileme çalışmaları sona erdi.

ibb köprü yenileme çalışmaları Haberi

ibb köprü yenileme çalışmaları


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı Anadolu Yakası Müdürlüğü'nce yapılan çalışmalarda; Maltepe Altıntepe Köprüsü’nün dökülen betonarme aksamı yeniden boyandı. Darbeler nedeniyle kırılan ve demirlerin açığa çıktığı bölgeler özel tamir harcı ile onarıldı. Maltepe Altıntepe Köprüsü’nde ayrıca basamaklarda oluşan kırıklar özel tamir harcı  ile giderilerek, köprünün su giderlerindeki problemler çözüldü.


Yenilenen diğer bir köprü olan Maltepe Küçükyalı Kadir Has Durağı Köprüsü’nde ise boyası dökülen çelik aksam kısmen yeniden boyandı. Köprünün ayrıca korkulukları ve basamaklarındaki çelik rıhtları yeniden boyanarak, darbeler ve çarpmalar nedeniyle kırılan ve demirlerin açığa çıktığı köprü yüzeyleri özel tamir harcı ile onarıldı. Köprünün basamaklarında oluşan kırıklar da özel tamir harcı ile onarılarak bu onarılan bölgeler de yeniden boyandı.


Elden geçirilen köprülerden bir diğeri ise Maltepe Bostancı...