03 / 05 / 2024

İBB kültür tesisi ve zeminaltı otopark ihalesi

İBB kültür tesisi ve zeminaltı otopark ihalesi

Esenler Kültür Tesisi Ve Zeminaltı Otopark İnşaatı Yapım İşi 2 Eylül 2013 tarihinde saat 11:00 'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Ek Hizmet Binası 'nda gerçekleştirilecek...

İBB ve Kültür Bakanlığı arasında Yerebatan Sarnıcı anlaşmazlığı!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, 'Büyük depreme dayanmaz' denilen tarihi Yerebatan Sarnıcı’nı güçlendirme projelerinin, Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nda bekletilerek bir karara bağlanmadığını ileri sürerken, Kültür Bakanlığı kararın alındığını belirtti. 

Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. İmamoğlu cemevi inşaatının 2021'de tamamlanacağını dile getirdi. 

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Hasanpaşa gazhanesi kültür merkezi oluyor!

Tarihi Hasanpaşa gazhanesi, İBB tarafından kültür merkezi olarak halka açılıyor. Güryapı tarafından başlanan çalışmanın 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi'nin inşaatı yükseliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi inşaatının yüzde 60’ı tamamlandı.

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'ne kültür merkezi geliyor!

İBB, Çekmeköy'ün Çamlık Mahallesi'nde kültür merkezi inşa ettirecek. Kültür merkezinin inşaat ihalesi 28 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tarihi Okmeydanı Baruthanesi kültür tesisi olacak!

Tarihi Okmeydanı Baruthanesi'nde restorasyon çalışmaları başladı. Ruhsatı Beyoğlu Belediyesi’nde olan yapı kültür tesisi olacak!

Denizli Baklan Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında Baklan ilçesine yapmayı planladıkları Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi inşaatının başladığını müjdeledi.

Denizli Baklan Kültür Merkezi projesi başlıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Baklan ilçesinde önemli bir yatırımı hayata geçiriyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 21 Dev Projesi kapsamında Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi projesinde çalışmaların başladığını bildirdi.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'nin Sultangazi'deki cemevi imara aykırı mı?

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Cemevi Başkanı Zeynel Odabaş'ın imara aykırı olarak cemevi yaptığı iddiasıyla 5 yıla kadar hapsinin istendiği davada,İBB cemevi alanının ibadet alanı olarak ayrılıp ayrılmadığı sorusunu yanıtlamıyor.

Çekmeköy Necati Alkan Spor ve Kültür Tesisi yeniden hizmette!

Çekmeköy Belediyesi'nin yenilediği Necati Alkan Spor ve Kültür Tesisi törenle hizmete sunuldu. Yeni yüzüyle Aydınlar Mahallesi Yeşilyurt Caddesi’nde Çekemköylüleri misafir edecek olan tesis, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz tarafından açıldı.

Necati Alkan Spor ve Kültür Tesisi hizmete açıldı!

Çekmeköy Belediyesi, zaman içinde yıpranan Necati Alkan Spor Tesisleri’ni yeniledi. Bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra yeni faaliyet alanları da eklenen tesis Necati Alkan Spor ve Kültür Merkezi adıyla hizmet vermeye başladı.

Kadıköy Gazhanesi kültür merkezi oluyor!

Anadolu yakasının en eski sanayi tesislerinden ve Kadıköy'ün en değerli endüstriyel miraslarından olan Hasanpaşa Gazhanesi, İBB tarafından " Enerji Müzesi ve Kültür Kompleksi "ne dönüştürülüyor...

İBB kültür tesisi ve zeminaltı otopark ihalesi Haberi

İBB kültür tesisi ve zeminaltı otopark ihalesi


Esenler Kültür Tesisi Ve Zeminaltı Otopark İnşaatı Yapım İşi ihalesi 2 Eylül 2013 tarihinde saat 11:00 'deİstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Ek Hizmet Binası M.Nezihi Özmen Mah. Kasım Sok. No:62 Güngören-Merter adresinde gerçekleştirilecek. 


İlan,ı detaylı görüntülemek için