03 / 05 / 2024

ibb ramazan etkinlik takvimi

ibb ramazan etkinlik takvimi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenikapı Şehir Parkı’nda modern itfaiyeciler ile eski dönem tulumbacıları vatandaşlarla buluşturdu. Pistonlu tulumbadan su çekerek yangın tatbikatına katılan vatandaşlar geçmiş dönemleri yeniden yaşadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan şenlikleri yoğun ilgi görüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Yenikapı Şehir Parkında düzenlediği Ramazan şenlikleri vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlar 134 stantta yiyecekten hediyelik eşyaya; kitap, hobi ve el sanatları ile buluşuyor.

İstanbul’da Ramazan Etkinlikleri’nde bugün neler var?

İstanbul’da Ramazan Etkinliklerinin iki yeni adresi Maltepe ve Yenikapı Şehir Parkları İstanbulluları ağırlamaya devam ediyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında bu akşam neler var?

İBB'den Ramazan'da 200 bin aileye destek verilecek! İstanbullulara son dakika müjdesi!

İBB tarafından 200 bin aileye verilecek olan Ramazan ayı destekleri tek tek açıklandı. İşte İBB'nin Ramazan destekleri...

Ekrem İmamoğlu az önce açıkladı! İBB'nin Ramazan pidesi fiyatı resmen belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bu sene 340 gramlık Ramazan pidesinin 10 TL'den satılacağını açıkladı.

İBB'nin yeni imar müdürü Ramazan Gülten oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, imar müdürlüğüne yeni atama yaptı. İBB'nin yeni imar müdürü, şehir plancısı ve şehir plancıları odası aktif üyesi Ramazan Gülten oldu.

Akfen Holding'ten Ramazan Geceleri etkinliği!

Akfen Holding İncek Loft Projesi'nde "Ramazan Geceleri" etkinliği düzenleyecek. Etkinlik, 7 Haziran ve 14 Haziran'da gerçekleştirilecek.

İdris Güllüce Ümraniye Meydan'ını gezdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ramazan dolayısı ile Ümraniye Meydanı' nda kurulan stantları ziyaret etti. Güllüce, Ümraniye’de Ramazan etkinlik alanında kurulan dernek stantlarını gezdi.

Güzelbahçe Belediyesi Ramazan Etkinlikleri sürüyor!

Güzelbahçe Belediyesi Ramazan ayı boyunca bir dizi etkinlik düzenleyerek, vatandaşların sıcak yaz akşamlarında eğlenceli saatler geçirmelerini sağlıyor. Gösteriler, ilçe halkına hoş vakit geçirme imkanı sunuyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri devam ediyor!

Vatandaşları iftar sofrasında buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi; Rabia Meydanı 'nda, TOKİ 'de, Turgut Özal Parkı'nda ve Haleplibahçe'de yapılan etkinlik ve gösterilerle Ramazan coşkusunu aralıksız sürdürüyor.

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Maltepe Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, iftar sonrası Sahne Gösterileri ile Mehteran Konseri, Teravih sonrası Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisi var...

Başakşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri yoğun ilgi gördü!

On bir ayın sultanı Ramazan Başakşehir’de maneviyatı yüksek bir coşkuyla başladı. Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sular Vadisi ve Bahçeşehir etkinlik alanları Ramazan’ın ilk günü yüzlerce ziyaretçiyi ağırladı

Teknik Yapı Metropark'ta Ramazan bereketi! Yüzde 10 indirim!

İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde hayata geçirilen Metropark projesinde Ramazan ayına özel yüzde 10 indirim ve 60 ay sıfır faiz kampanyası yer alıyor...

Metropark Ramazan Bereketi Kampanyası devam ediyor!

Teknik Yapı, Metropark için 'Ramazan Bereketi Kampanyası' düzenledi. Buna göre; yüzde 60 peşinat ödeyenler, yüzde 40'lık tutar için 60 aya kadar sıfır faizli kredi kullanabilecek

Ramazan Bayramı turizm sektörünü canlandırdı!

Seçim Aydın, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla otel rezervasyonlarında yoğunluk yaşandığı, bayramı tatilde geçirmek isteyenlerin uygun fiyata konaklama konusunda sıkıntısı çekmemeleri için çabuk davranmaları gerektiğini belirtti

Bosphorus City’de ramazan şenlikleri başladı!

Türkiye’nin ilk temalı konut projesi olarak Sinpaş GYO tarafından Halkalı Atakent bölgesinde hayata geçirilen Bosphorus City bu yıl eğlenceli Ramazan şenliklerine de ev sahipliği yapıyor.

ibb ramazan etkinlik takvimi Haberi

ibb ramazan etkinlik takvimi


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenikapı Şehir Parkı’nda modern itfaiyeciler ile eski dönem tulumbacıları vatandaşlarla buluşturdu. Pistonlu tulumbadan su çekerek yangın tatbikatına katılan vatandaşlar geçmiş dönemleri yeniden yaşadı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Yenikapı Şehir Parkı’nda düzenlediği Ramazan Şenlikleri coşkuyla devam ediyor. Her gece yaklaşık 25 bin vatandaşın geleneksel ramazan eğlenceleriyle buluştuğu etkinlikler büyük ilgi görüyor. İstanbul İtfaiyesi, Yenikapı’da kurulan alanda hem modern itfaiye araçlarını ve geçmiş dönemde kullanılan tulumba sistemini vatandaşlara tanıtıyor hem de eğitimler veriyor. 


Tulumbacılar olarak bilinen eski itfaiyecilerin gösterileri vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor. Eski dönemlerdeki gibi giyinen ve naralar eşliğinde alanı dolaşan Tulumbacılar, daha sonra vatandaşlara kısa bir gösteri sunuyor. Eski dönemlerde yangın söndürmede kullanılan pistonlu tulumbayı omuzlayarak yangın alanına giden ve yangına nasıl müdahale edildiğini gösteren Tulumbacıların gösterisini vatandaşlar soluksuz...