01 / 05 / 2024

İBB Seyrantepede hizmet binası mı inşa edecek

İBB Seyrantepede hizmet binası mı inşa edecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Seyrantepe’de yeni bir hizmet binası inşa edeceği yolunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı... İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

İBB'nin Merter'deki hizmet binasının satışı için iptal kararı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, geçtiğimiz Haziran ayında Merter'de satışa çıkarılan hizmet binasını satışının iptal edildiğini açıkladı.

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

Adalar'da ek hizmet binası açıldı! 

İBB Bakırköy, Kartal ve Kasımpaşa’dan sonra dördüncü ek hizmet binasın açılışını Adalar’da gerçekleştirdi. 

İBB'nin yeni hizmet binası Marmara Forum'da!

İBB, Merter'de bulunan ek hizmet binasını Marmara Forum'un E-5 tarafında kalan bloğuna taşıdı. AVM'nin ön tarafında hizmet binası için otopark inşaatı başladı.

Beyoğlu Belediyesi ek hizmet binasının yüksekliği artırıldı!

İBB, İstiklal Caddesi üzerindeki Beyoğlu Belediyesi ek hizmet binasının yüksekliğini 24.50 metreden 28.50 metreye çıkardı. Komşularının yanında dikkat çekici şekilde yüksek olan kamu binasına verilen ek yükseklik ile yapı yoğunluğu daha da arttırıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Güvenli Hizmet Ödülü'nün sahibi oldu!

İBB ve İETT işbirliğiyle 19 - 20 Aralık tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Transist 2014 Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyum ve Fuarı`nda Erzurum Büyükşehir Belediyesi ‘Güvenli Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.

Kadir Topbaş: İstanbullulara hizmet vermenin gururunu yaşayacağım!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti İBB Adayı Kadir Topbaş 3. Kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Topbaş, “Bize oy versin vermesin bütün İstanbullulara hizmet vermenin gururunu yaşayacağım” dedi.

16 Eylül'de tramvay, metrobüs ve metro ücretsiz hizmet verecek!

İBB okulların açılacağı 16 Eylül 2013-Pazartesi günü trafikte sorun yaşanmaması için ilgili kurumların yetkilileri ile toplantı yaparak alınacak tedbirleri değerlendirdi. 16 Eylül'de tramvay, metrobüs ve metro ücretsiz hizmet verecek

İBB Kartal ek hizmet binasının onarımı için ihale açtı!

İBB Tesisler Bakım ve Onarım Müdürlüğü Kartal ek Hizmet binası giriş düzenlemesi ve bina otomasyonu işi için ihale açtı...

Cephe Rehabilitasyonu hizmet alımı ihalesi yapılacak!

İBB Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından Cephe Rehabilitasyonu hizmet alımı ihalesi yapılacak...

Beykoz Belediyesi, bu hafta Ortaçeşme Mahallesi'ne anında hizmet verecek!

Mahallelerde yaz hazırlıklarını sürdüren Beykoz Belediyesi, bu yılın ilk 'Anında Hizmet' programı kapsamında bu hafta Ortaçeşme Mahallesi'nde...

Securitas Güvenlik SMART sistemi ile hizmet kalitesini artırıyor!

Türkiye'nin lider güvenlik şirketi Securitas Türkiye tarafından geliştirilen SMART akıllı güvenlik sistemi, son teknolojiyi kullanarak güvenlik sektöründe hizmet kalitesinin ölçülebilmesini sağlıyor.

Nevşehir Belediyesi, hizmet binası ve ticaret kompleksi yaptıracak! 32 milyon 831 bin TL'ye!

Nevşehir Belediyesi mülkiyeti kendisine ait Camicedit Mahallesi Kayseri Caddesi üzerindeki alana belediye hizmet binası ve ticaret kompleksi yaptıracak

İBB Seyrantepede hizmet binası mı inşa edecek Haberi

İBB Seyrantepede hizmet binası mı inşa edecek


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Seyrantepe’de yeni bir hizmet binası inşa edeceği yolunda çıkan haberlere ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılması zorunlu olmuştur:


“Belediye bünyesinde yaklaşık 70 bin personel çalışmaktadır.


Bu sebeple İstanbul’un farklı noktalarına dağılmış bulunan tüm personelin tek çatı altında toplanması halinde işletme giderleri açısından ciddi bir tasarruf sağlanıp sağlanmayacağına ilişkin bir ar-ge çalışması yapılmıştır.

Bu doğrultuda tüm birimleri tek çatı altında toplayabilecek nitelikte bir hizmet binası için taslak proje hazırlanmış olmakla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi yarım ada içinde kalmasının daha doğru olacağı değerlendirilmiş ve Yeni Hizmet Binası Projesi uygulamaya konulmamıştır.


Yani İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fatih Saraçhane’de bulunan mevcut binasında hizmet vermeye devam edecektir.


Böylelikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi için Seyrantepe’de yeni bir hizmet binası yapılacağı yolundaki haber gerçek...