09 / 05 / 2024

ibb şile

ibb şile

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Şile'de yer alan köy mülklerini 18 Kasım 2014 tarihinde 11.30 'da yenileyecek. Köy mülkleri yenileme süresi 210 gün olarak belirlendi.

İBB Şile köy muhtarlarının sorunlarını ele aldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 'nin, muhtarların her türlü sorununa çözüm bulmak için başlattığı “ Muhtarlarımızı Dinliyoruz, Köylerimizi Konuşuyoruz ” toplantısına Altyapı Koordinasyon Müdürlüğü, İSKİ ve İETT yetkilileri de katıldı

Sultangazi, Şile, Şişli, Esenyurt! İBB onayladı! En yüksek bütçeli ilçe resmen belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu belediyelerinin 2024 yılı mali bütçelerini kabul etti.

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile Yolu’nun Yenidoğan mevkiindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve alt geçit inşaatına başladı. 120 gün devam edecek ilk etap kapsamında, Şile – İstanbul yönünde 2 şerit yan yoldan, İstanbul – Şile istikametinde de 2 şerit olarak ters istikametten sa

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Şile ve Güngören'deki İBB arazilerinin devrine veto!

İBB Meclisi tarafından yapılan mayıs ayı oturumlarında dikkat çeken iki tahsis kararı verilmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şile ve Güngören'deki İBB arazilerinin ilçe belediyelerine tahsis edilmesi kararlarının yeniden görüşülmesi amacıyla meclise iade etti.

İBB'nin Şile ve Güngören'deki mülkleri ilçe belediyelerine tahsis edildi!

İstanbul'un Şile ve Güngören ilçelerindeki İBB’nin mülkiyetinde olan parseller, AKP-MHP grubunun oyları ile ilçe belediyelerine bedelsiz şekilde devredildi.

İBB ile büfe işletmecileri arasındaki zam tartışmasında taraflar masada!

İBB'nin gazete ve ürün satış büfelerine yaptığı yüzde 500 oranındaki zam ile ilgili taraflar uzlaşmak amacıyla masaya oturdu. İstanbul Tekel ve Gazete Bayileri Odası Başkanı Karasu, görüşmelere ilişkin "Uzlaşmadan yanayım, bekleyip göreceğiz" dedi. 

İBB'nin Şile Kumbaba Sahili'ndeki parkına alıcı çıkmadı!

İBB tarafından satışa çıkarılan Şile Kumbaba sahilinde bulunan park alanının ihalesine alıcı çıkmadı. Arsanın satış bedeli 22 milyon 795 bin 836 TL olarak belirlenmişti.

İBB, Şile Kumbaba Sahili'ndeki parkı satıyor!

İBB, bütçeye kaynak oluşturabilmek için Şile’de bulunan Kumbaba Sahili’nde yer alan ve içerisinde park da bulunan araziyi 22 milyon 795 bin 836 TL'ye satışa çıkardı. İhale, yarın gerçekleşecek.

İBB'den Şile Engelliler Yaz Kampı projesi geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, 33 milyon 160 bin TL'ye mal olacak Şile Engelliler Yaz Kampı projesi geliyor. 79 bin 732 metrekare alana kurulacak olan projede 37 adet bina olacak...

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın yükseklik sorununu İBB ile aşacağız!

Beşiktaş Başkanı, Vodafone Arena’nın çatısıyla ilgili yükseklik sorununu İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte aşacaklarını belirterek, “Kadir Topbaş bugüne kadar her konuda bize yardımcı oldu” dedi.

Eyüp’ün Tarihi Merkez Yönetim Planı, İBB ile birlikte yürütülecek!

Eyüp Belediyesi’nin ziyaretçi yönetimi yolu ile hayatın akışının düzenlenmesi amacıyla Bilgi Üniversitesi ile birlikte gerçekleştirdiği Eyüp Kentsel SİT Alanı Tarihi Merkez Yönetimi Planı bundan böyle İBB ile birlikte yürütülecek.

İBB, Şile'deki köy mülklerini yenileme işini 18 Kasım'da ihaleye çıkarıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Şile'de yer alan köy mülklerini 18 Kasım 2014 tarihinde 11.30 'da yenileyecek. Köy mülkleri yenileme süresi 210 gün olarak belirlendi.

İBB: Ayazma Mezarlığı, İçişleri Bakanlığı'nın onayı ile taşındı!

İBB, Başakşehir’deki Ayazma Mezarlığı’nın imarı ile ilgili açıklama yaptı. Mezarlığın kentsel dönüşüm alanında olduğunu belirten yetkililer, mezarlığın taşınmasına, yol geçme zorunluluğu nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın oluruyla karar verildiğini açıkladı

ibb şile Haberi

ibb şile

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Şile'de yer alan köy mülklerini yenileyecek. Toplam süresi 210 gün olarak belirlendi. 


İhalesi; 18 Kasım 2014 tarihinde 11.30'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası'nda yapılacak. 



İHALE İLANI:


2014/134507 İKN İBB SATIN ALMA DAİRE BAŞKANLI- ĞI İHALE İŞLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 359


İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ


BİNA İKMAL İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR


Şile İlçesi Köy Mülkleri Yenileme Ve Tamamlama İnşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler 


aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/134507


1- İdarenin


a) Adresi M.Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasını Sok. No:62 Merter GÜNGÖREN/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası 2124494797-2124495090


c) Elektronik Posta Adresi [email protected]


ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2- İhale konusu yapım işinin


a) Niteliği, türü...