27 / 05 / 2024

İBB Sosyal Tesislerinin aldığı ödüller

İBB Sosyal Tesislerinin aldığı ödüller

12. Uluslarasası Gastronomi Festivali'nde altın madalyaya layık görülen , 7 Mart gecesi Türkiye Yeşilay Cemiyetince düzenlenen “Yeşilay'ın En'leri Zümrüdüanka Ödül Gecesi”nde “En Yeşilaycı Sosyal Mekan” ödülünü aldı.

Murat Kurum'dan memurlara ve emekçilere sosyal konut müjdesi!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada memurlara ve emekçimize özel sosyal konut projeleri yapacaklarını duyurdu. İşte Murat Kurum'un konu ile ilgili açıklamaları...

250 bin aile faydalanıyor! Sosyal ve Ekonomik Destek Programı’na nasıl başvurulur?

Sosyal ve Ekonomik Destek Programı (SEDEP) kapsamında; ayni ve nakdi sosyal destek başvuruları yapılabiliyor. İBB’nin hayata geçirdiği proje kapsamında 250 bin aile faydalanıyor. Peki SEDEP’e nasıl başvurulur?

TOKİ'nin İstanbul'daki 50 bin sosyal konutu Kanal İstanbul çevresinde yapılacak iddiası! 

CHP’li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, İstanbul’da inşa edilecek 50 bin sosyal konutun 20 bininin Kanal İstanbul’un etrafında kurulacak Yenişehir sınırları içinde olduğuna dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken sosyal konut açıklaması! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Tuzla Aydınlık Evler” projesinin hak sahiplerini belirleme kurasında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sosyal konut çalışmalarına değinen İmamoğlu, mülk sahiplerine iş birliği çağrısında bulundu.

İBB Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı, Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenleyeceğini açıkladı. 

İstanbullular sosyal konutlarına kavuşmayı bekliyor!

İstanbul'da sosyal konutlarını teslim alamayan hak sahipleri, İBB yönetiminin listelerinin meclise sunmasını bekliyor. 

Sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesi teklifi reddedildi!

İBB Meclisi'nde sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesiyle ilgili teklif dördüncü kez reddedildi.

Dar gelirli aileler için yapılan sosyal konutlar personele tahsis edildi iddiası!

İBB Teftiş Kurulu’nun mülkiye müfettişleri görevlendirilmeden önce bazı dosyaları tamamlayarak yasal işlem başlattığı fakat İstanbul Valiliği’nden gerekli izinleri alamadığı belirlendi. Bu dosyaların başında Cumhurbaşkanlığı personeline tahsis edilen İBB’nin sosyal konutları bulunuyor.

Ekrem İmamoğlu: Sosyal konut projelerini hızlandırdık!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, '2020'de neler oldu?' başlığı adında İBB tarafından yürütülen faaliyetleri anlattı. İmamoğlu, 'Sosyal konut projelerini hızlandırdık' dedi. 

İstanbul Boğazı'nda yeni bina inşaatları yapılıyor!

Bir süredir İstanbul'un Boğaziçi ön görünüm bölgesinde çok sayıda yeni bina inşaatı yapılıyor. Bunların bir kısmı kişilere ait özel yapılar. Bir kısmı ise polis, vali, asker gibi birimlere ait sosyal tesislerinin inşaatları...

Fatih'te 'konut' olan arazinin imar planı sosyal kültürel tesise çevrildi!

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün onursal başkanlığını yaptığı derneğe ait tarihi yarımadadaki arazinin “konut” olan imarı, dernek işlerinde kullanılmak üzere “sosyal kültürel tesis” alanına çevrildi. Karar İBB Meclisi’nde oy çoğunluğu ile kabul edildi.

'Esenler'in sosyal yaşam alanı projesi durduruldu' iddiası!

Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, yapımına başlanan sosyal yaşam alanı projesinin İBB tarafından durdurulduğunu iddia etti.

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi tesislerinin temeli atıldı!

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi tesislerinin temeli atıldı, merkezde atların barınacağı bina, iki ayrı tribün, açık manej sahası ve sosyal tesis bulunacak.

İBB Sosyal Tesislerinin aldığı ödüller Haberi

İBB Sosyal Tesislerinin aldığı ödüller



Geçtiğimiz ay 12. Uluslarasası Gastronomi Festivali'nde altın madalyaya layık görülen İBB Sosyal Tesisleri, 7 Mart gecesi Türkiye Yeşilay Cemiyetince düzenlenen “Yeşilay'ın En'leri Zümrüdüanka Ödül Gecesi”nde “En Yeşilaycı Sosyal Mekan” ödülünü aldı.  



7 Mart gecesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleştirilen ödül töreninde, bağımlılıklarla mücadelede Yeşilay’ın yanında olan kişi, kurum ve kuruluşlar ödüllendirildi. Törene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Valisi H. Avni Mutlu, İl Emniyet Müdürü Selami Altınok yanında siyaset, sanat ve iş camiasının pek çok önemli ismi katıldı.


En Yeşilaycı Sosyal Mekan; İBB Sosyal Tesisleri


“En Yeşilaycı Sosyal Mekan” ödülünü almak için sahneye davet edilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Erman Tuncer “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş...