12 / 05 / 2024

ibb sultangazi kültür merkezi

ibb sultangazi kültür merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen yeni kültür-sanat sezonunun açılışı yapıldı. İBB'nin yeni sezon çalışmaları arasında 3 yeni kültür merkezi de yer alıyor..

İBB ve Kültür Bakanlığı arasında Yerebatan Sarnıcı anlaşmazlığı!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, 'Büyük depreme dayanmaz' denilen tarihi Yerebatan Sarnıcı’nı güçlendirme projelerinin, Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nda bekletilerek bir karara bağlanmadığını ileri sürerken, Kültür Bakanlığı kararın alındığını belirtti. 

Sultangazi'ye kültür merkezi inşa edilecek!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi’ne ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. 

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Adıyaman Sultangazi'de kültür merkezi inşa edilecek!

ADIFED’nun Mart ayı Yönetim Kurulu toplantısına konuşmacı olarak katılan Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Ömer Özkartal, Adıyaman Dernekler Federasyonu’nun öncelikli hedefinin Sultangazi ilçesinde bir kültür merkezini inşa etmek olduğunu söyledi.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'nin Sultangazi'deki cemevi imara aykırı mı?

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Cemevi Başkanı Zeynel Odabaş'ın imara aykırı olarak cemevi yaptığı iddiasıyla 5 yıla kadar hapsinin istendiği davada,İBB cemevi alanının ibadet alanı olarak ayrılıp ayrılmadığı sorusunu yanıtlamıyor.

İstanbul'un İncileri Sur Dışı Camileri kitabı İBB Kültür'den çıktı!

İstanbul'un İncileri Sur Dışı Camileri kitabı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Yayıncılık tarafından yayımlandı. Sudi Yenigün tarafından kaleme alınan İstanbul'un İncileri Sur Dışı Camileri kitabında 172 cami tanıtılıyor.

İBB Kültür A.Ş.'den 10 ciltlik Türkçe-İngilizce İstanbul tarihi kitabı geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Başkanvekili Tülin Ersöz, dün akşam düzenlenen Kültür A.Ş. iftarında Türkçe ve İngilizce hazırlanan 10 ciltlik İstanbul Tarihi kitabının müjdesini verdi.

Sultangazi Ahmet Yesevi Kültür Merkezi açıldı!

İstanbul Sultangazi’ de yapımı tamamlanan, içinde toplantı salonları, sinema, buz pisti ve kütüphane bulunan kültür merkezini açan Başkan Kadir Topbaş’ a vatandaşlar sevgi seli oluşturdu...

Sultangazi'ye üçüncü kültür merkezi geliyor!

Sultangazi' nin dört bir yanında vizyon projelerin yapımı sürerken Yunus Emre Mahallesi' nde kültür merkezinin de inşaat çalışmalarına başlandı. Kültür merkezinde otopark da yer alacak...

Sultangazi'de kültür merkezi çalışmaları devam ediyor!

Sultangazi Belediyesi, ilçeye yeni bir kültür merkezi kazandırmak için ‘50. Yıl Kültür Merkezi’nin inşaatına başladı. Mülkiyeti Sultangazi Belediyesi’ne ait alandaki projenin projesini İl Özel İdaresi yapıyor...

İBB'den Alemdağ, Bağcılar ve Sultangazi'ye 3 yeni kültür merkezi geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen yeni kültür-sanat sezonunun açılışı yapıldı. İBB'nin yeni sezon çalışmaları arasında 3 yeni kültür merkezi de yer alıyor..

İBB kültür tesisi ve zeminaltı otopark yaptıracak!

Esenler Kültür Tesisi Ve Zeminaltı Otopark İnşaatı Yapım İşi 2 Eylül 2013 tarihinde saat 11:00 'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Ek Hizmet Binası 'nda gerçekleştirilecek...

İBB Kültür Kompleksleri bakım, onarım işi yarın ihaleye çıkıyor!

2013 Yılı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Kompleksleri Elektrik Ve Mekanik Sistemlerin Periyodik Bakım, Onarım Ve İşletmeye Hazır Halde Tutulması hizmet alımı işi yarın ihaleye çıkıyor...

ibb sultangazi kültür merkezi Haberi

ibb sultangazi kültür merkezi

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen yeni kültür-sanat sezonunun açılışı yapıldı. Sait Halim Paşa Yalısı'ndaki resepsiyonda konuşan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Abdurrahman Şen, hedeflerinin her alanda, kültür ve sanat üreticisine imkanlar nispetinde Abdurrahman Şen nelerimizde bulunan Osmanlıca arşivimizi dijital olarak internet ortamına ulaşılır hale getireceğiz. Şehir Tiyatrolarımızın Kütüphanesi düzenlenecek. Alemdağ, Bağcılar ve Sultangazi'de de 3 yeni kültür merkezini hizmete sunacağız" dedi. Tiyatroda oynanacak metin bulma konusunda eksiklik yaşadıkları yardımcı olmak olduğunu belirtti. Şen, "Kütüphaneler geçtiğimiz yıl hizmet saatlerini genişletmişti. Bu yıl yazarları ve okurları buluşturarak, kütüphanelere canlılık getirmek istiyoruz. Şubatta kütüphanı anlatan Şen, bir oyun yazma yarışması düzenlemek için çalışmalara başladıklarını söyledi. Kültür-sanat buluşması niteliğindeki geceye sanatçı Süheyl Uygur, Bedia Akartiirk gibi...