22 / 05 / 2024

ibb ücretsiz tohum dağıtımı

ibb ücretsiz tohum dağıtımı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Kemerburgaz’daki İSTAÇ Katı Atık Merkezi’nde, atıkların geri dönüşümüyle ısıtılan seralarda ürettiği fideleri, İstanbullu çiftçilere ücretsiz dağıtıyor. Dağıtım için 15 ilçe ve 166 mahallede başvuru noktası kuruldu.

Sayıştay'dan İBB'ye 161 milyonluk 'ücretsiz toplu taşıma' cezası!

Sayıştay, İBB ile meclis üyelerinin özel günlerde ücretsiz yolcu taşı kararına “kamu zararına neden olduğunu” gerekçesiyle 161 milyon TL ceza kesilmesine karar verdi.

İstanbul'da toplu taşıma 2 gün ücretsiz: İBB açıkladı! 29 Ekim Pazar günü metro, metrobüs, tramvay bedava!

İstanbullular 29 Ekim Pazar günü toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağını merak ediyordu. İstabullulara bir son dakika müjdesi geldi. İşte İBB'den toplu taşıma ile ilgili yapılan o açıklama...

İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İBB resmen duyurdu! İşte Cumhuriyet'in 100. yılına özel ücretsiz müzeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak işletmesindeki müzelerde "müze girişi kampanyası" başlattığını duyurdu. Peki İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İşte ücretsiz müzeler...

İBB duyurdu: Cumhuriyet'in 100. yılında 4 müze 100 gün boyunca ücretsiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) müjdeli haberi duyurdu. İBB Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak 4 müzenin 100 gün boyunca ücretsiz ziyaret edilebileceğini açıkladı.

İBB resmen açıkladı! Merakla beklenen 65 yaş ücretsiz ulaşımda son karar! 

Son zamanlarda 65 yaş ücretsiz ulaşımla ilgili çıkan haberlere son noktayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi koydu. Peki 65 yaş üstü ulaşım ücretsiz mi, paralı mı olacak? İşte o karar...

İstanbul için İBB’den flaş adım geldi: 2000 yılı öncesi binalar ücretsiz olarak denetlenecek!

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 kentte büyük yıkıma sebebiyet veren depremlerden sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) flaş bir adım attı. İBB, 2000'den önce inşa edilen binaları ücretsiz olarak inceleyecek ve risk raporu hazırlayacak.

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? İBB resmen açıkladı! Metro, otobüs ve marmaray bedava olacak mı?

Milyonlarca vatandaş bayramda otobüslerin, metro ve Marmaray’ın ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. İBB'den konuyla ilgili son dakika açıklaması geldi...

Çiftçiye müjde! Ücretsiz tohum ve mazot yardımı!

AK Parti, Türkiye'nin belli başlı bölgelerinde özellikle tahıl ve bakliyat üreticilerini etkileyen kuraklık için seferberlik başlattı.

RE/MAX Türkiye'den ücretsiz seminer!

RE/MAX Türkiye, girişimciliğe teşvik edici çalışmalarına devam ediyor. RE/MAX gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz seminer düzenliyor.

RE/MAX Türkiye’nin ücretsiz kariyer semineri 28 Ekim'de!

RE/MAX Türkiye, girişimciliği teşvik edici çalışmalarını sürdürüyor. RE/MAX Türkiye bu kapsamda sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz kariyer semineri düzenliyor.

ERA’dan gayrimenkul profesyonellerine ücretsiz eğitim!

ERA Türkiye, bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellerine ücretsiz eğitim ve seminerler veriyor.

Özbekistan'dan Türk yatırımcılara ücretsiz bina ve arazi!

Türkiye ile Özbekistan arasında ticaretin geliştirilmesi için yeni bir dönem başlıyor Özbekistan Başbakan Yardımcısı Kuçkarov: “Yeterki yatırım yapın, ücretsiz bina, arazi tahsis edebiliriz." dedi.

Belediyeler ücretsiz otopark yapmalı!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av.Ali Güvenç Kiraz, belediyelerin ücretsiz otopark yapması gerektiğini ya da alınan otopark ücretlerinin iadesinin sağlanması gerektiğini ifade etti.

ibb ücretsiz tohum dağıtımı Haberi

ibb ücretsiz tohum dağıtımı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; 2022 yılında 15 ilçe, 166 mahallede yaşayan toplam bin 140 çiftçiye ücretsiz ulaştırılacak yaklaşık 5 milyon yazlık sebze fidesinin dağıtımı törenle başladı. Çiftçinin üretim ve girdi maliyetlerinin düşürülmesi için yapılan çalışma kapsamında üreticilere; domates, salatalık, biber, patlıcan ve karpuz dağıtımı gerçekleştirilecek.

İBB, İstanbullu çiftçilere 2 yıldır, kışlık ve yazlık ücretsiz fide desteği sunuyor. Buna göre; 2020 yılında, 68 mahallede 693 çiftçiye, 3.474.364 adet yazlık sebze fidesi desteği yapıldı.

2021’de 15 ilçe, 111 mahallede 608 çiftçi, 4.111.076 adet yazlık sebze fidesi desteğinden; 11 ilçe 88 mahallede 484 çiftçiye 4.428.600 adet kışlık sebze fidesi desteğinden yararlandı. Fideler, Kemerburgaz’da birisini 2021 yılında, diğeri 2022’de faaliyete geçen 2 farklı serada üretiliyor. 2022’de, 15 ilçe 166 mahallede 1140 çiftçiye, yaklaşık 5 milyon...