27 / 04 / 2024

ibb Ulaşım ve Trafik Komisyonu

ibb Ulaşım ve Trafik Komisyonu

İBB Meclisi, 7. Seçim Döneminin 2. Toplantısını Saraçhane Belediye Sarayı’nda gerçekleştirdi. Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet’in başkanlığında yapılan toplantıda İhtisas Komisyonları ile yerel yönetim birliklerine üye seçimi yapıldı...

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı! Deprem bölgesinden sınava girecekler bu tarihi kaçırmayın! 

Deprem bölgesinden 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) başvuran adaylara sunulacak  ulaşım ve barınma desteği başvuruları resmen uzatıldı. Peki YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları ne zaman sona erecek? 

ÖSYM duyurdu! YKS'ye girecekler dikkat! Sınav için ulaşım ve barınma desteği verilecek...

ÖSYM deprem bölgesinde sınava girecek adaylara ulaşım ve barınma desteği sağlanacağını duyurdu. Ayrıca 12 Haziran'da bitmesi beklenen başvuru süresi uzatıldı. İşte detaylar...

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Elite Concept, ulaşım ve zamandan tasarruf sağlayacak!

İnşaat sektöründe başarılı projelere imza atan Şua İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Elite Concept, ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alarak hem ulaşım hem de zaman tasarrufu sağlıyor.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap nerede? Ulaşım ve konum bilgisi!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap nerede? Ulaşım ve konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Silivri 4. Etap nerede? Ulaşım ve konum bilgisi...

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

İstanbul'un birinci sorunu ulaşım ve trafik!

TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'da 'sorun nedir' diye soruldu, sordurdum ben sokakta vatandaşlara. Birinci şey, ulaşım ve trafik, istisnasız bütün ilçelerde her yerde ulaşım ve trafik en önce telaffuz edilen sorun" dedi...

Bursa'da ulaşım ve kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, kent içindeki ulaşım projelerinin doğru planlanmadığını ve ulaşımın daha da içinden çıkılmaz hale getirildiğini savundu.

ÇamlıYaka Konakları'na ulaşım dopingi!

ÇamlıYaka Konakları projesi, tüm etapları tamamlanarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile birlikte kolay ulaşım ve erişilebilirlik sunan alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

Ulaşım ve altyapıda dünyayla rekabet edeceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada Cumhuriyetin 100. yılında ulaşım ve altyapı alanındaki hizmetlerle dünyayla rekabet eden müreffeh bir Türkiye'ye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

ibb Ulaşım ve Trafik Komisyonu Haberi

ibb Ulaşım ve Trafik Komisyonu


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni dönemin ikinci toplantısında 18 İhtisas Komisyonu ile yerel yönetim birliklerinin üyelerini belirledi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 7. Seçim Döneminin 2. Toplantısını Saraçhane Belediye Sarayı’nda gerçekleştirdi. Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet’in başkanlığında yapılan toplantıda İhtisas Komisyonları ile yerel yönetim birliklerine üye seçimi yapıldı.


İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Plan Bütçe Komisyonu, Ulaşım ve Trafik Komisyonu, Hukuk Komisyonu, AB ve Dış İlişkiler Komisyonu, Engelliler Komisyonu ile Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'nun da aralarında bulunduğu 18 ihtisas komisyonuna 9’ar üye seçimi yapıldı. Üyelerin 5’i AK Partili, 4’ü CHP’li meclis üyelerinden seçildi.


Toplantıda İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği, Marmara Belediyeler Birliği, Tarihi Kentler Birliği, Sağlıklı Kentler Birliği ile Türk Dünyası Belediyeler Birliği’ne de iki asil, iki yedek üye seçimi de...