03 / 05 / 2024

ıbı group inşaat şirketi

ıbı group inşaat şirketi

Ibı Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 20 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Jafar Pourhassani tarafından kuruldu...

Deprem bölgesinde inşaat sektöründe işçi sıkıntısı çok büyük! 

Deprem bölgesindeki illerde inşaat faaliyetleri devam ederken bu illerin bir yandan toparlanması için mevcut iş yerleri de 6 Şubat öncesine dönmeye çalışıyorlar. Yoğun göç veren şehirlerde işçi sıkıntısı da artarak devam ediyor. İşverenler şehir dışından getirdiği işçileri otellere yerleştiriyor.

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Turan tarafından kuruldu.

Bş Falcon Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bş Falcon Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Şahin tarafından kuruldu.

Khan Realty Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khan Realty Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Noor Zahoor Khan tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Naci Görür'den deprem bölgesinde inşaat Uyarısı! Acilen bakmanız gerek!

Kahramanmaraş'daki son depremlerin ardından, Prof. Dr. Naci Görür deprem bölgesindeki inşaat çalışmaları hakkında uyarılarda bulundu. 

Ahd Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ahd Group İnşaat Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Bülbül ve Hasan Bülbül ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektörü 22 ilde yüzde 20'nin üzerinde daraldı! İşte il il inşaat sektörü büyüme ve daralma oranları...

Bu yılın üçüncü çeyreğinde Türkiye ekonomisi geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 3.9 büyürken inşaat sektöründeki senelik yüzde 14.1'lik daralma büyümenin kısıtlı kalmasına yol açtı. Ayrıca, toplam 22 ili kapsayan 8 bölgede inşaat sektörü yüzde 20'nin üzerinde daraldı.

Alsaeedı Group İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsaeedı Group İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Fahad Rashıd H A Alsaeedı ve Rashıd Hashel A A Alsaeedı ortaklığında kuruldu.

Referans Group İnşaat Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Referans Group İnşaat Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de Yahya Telci tarafından kuruldu.

Ajanı Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ajanı Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Zoheb Ajanı tarafından kuruldu.

Ibıs Group İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ibıs Group İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nazım Aghamalıyev tarafından kuruldu.

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Uğurlu tarafından kuruldu.

ıbı group inşaat şirketi Haberi

ıbı group inşaat şirketi

100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak almak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beşiktaş Balmumcu Mahallesi Barbaros Bulvarı İba Blokları NO:26 Kat:1 Daire:5 adresinde faaliyete geçirildi. 20 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Jafar Pourhassani tarafından...