29 / 04 / 2024

İbrahim Arslan kimdir

İbrahim Arslan kimdir

SERÇEV ailelerini kaybeden engellilere miras olarak kalan menkul değerler, ailelerinin çocukları için biriktirdiği fon ve devlet desteğini kapsayan sandık ile engelliler için "Yaşam Evleri" kurulmasını öngören bir projeye başlıyor. 

Meclis'te fahiş kira tepkisi: Kiralık uygun ev bulmak hayal oldu!

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan ve CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Meclis'te yaptıkları konuşmalarında fahiş kira bedellerini gündeme getirdi. İşte o açıklamalar...

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Emrah Arslan kimdir? Astor Enerji’de hangi alanlarda görev aldı?

Emrah Arslan hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Hangi alanlarda çalıştı? Astor Enerji’de hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte Emrah Arslan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Osman Arslan kimdir?

Halkbank Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Osman Arslan kimdir? Osman Arslan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İbrahim Erdemoğlu`nun biyografik bilgisi.

Stı Global İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stı Global İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Arslan tarafından kuruldu.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

İbrahim Özdemir kimdir?

Galatasaray Kulübü başkan adayı İbrahim Özdemir kimdir? İbrahim Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İbrahim Özdemir'in biyografisi....

İbrahim Arslan kimdir Haberi

İbrahim Arslan kimdir

Ailelerinin, engelli bireyler için çeyiz hesabı veya bireysel emeklilik sistemine benzer şekilde oluşturulacak bir fona para yatırmasını, devletin de bu fona destek vermesini öngören proje, aile büyüklerinin vefatından sonra engellilerin bakımlarını sürdürecek  evlerin kurulmasını planlıyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; SERÇEV Proje Koordinatörü İbrahim Arslan, yapılan açıklamada Türkiye'de engeliler için ilk kez gerçekleştirilmesi planlanan "Yaşam Evleri"  projesi hakkında bilgiler verdi. 

Arslan, engelsiz yaşam evlerinin bir an önce hayata geçirilmesi için yakın zamanda birçok olumlu görüşme yaparak projede sona yaklaştıklarını, ancak devletin desteğine de ihtiyaçları olduğunu dile getirdi. 

Projeyi planlarken, dünyadaki benzer örnekleri incelediklerini, modelin diğer ülke örneklerinden farklı olduğunu vurgulayan Arslan, "Biz öldüğümüzde çocuklarımız ölmemeli. Ailede engelli çocuk olduğu anlaşıldığında, çocuğun geleceğine yatırım için aile para biriktirmeye başlayabilmelidir." dedi. 

Engelli fonuna devlet...