24 / 07 / 2024

İbrahim Babacan 15 Temmuz

İbrahim Babacan 15 Temmuz

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan 15 Temmuz hain darbe girişiminin ekonomiye etkisini değerlendirdi. Babacan, “Reformlar, iş dünyasının ve toplumun tüm kesimlerinin ortak çabaları ekonomimizi yara almaktan kurtardı” dedi

Babacan Holding, 2025'in ilk çeyreğinde halka arza edilecek! İbrahim Babacan: Gayrimenkule dönüş için en uygun dönem!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, şirketin halka arz tarihini açıkladı ve gayrimenkul sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşte o açıklamalar...

EPDK açıkladı! Akaryakıt istasyonlarında 15 Mayıs'ta yeni dönem başlıyor!

15 Mayıs 2024 tarihi itibarı ile başlayacak olan uygulama ile ilgili konuşan Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat, bu durumun vatandaşa yarayacağını kaydetti.

Babacan Yapı'dan 20 milyar TL'lik 10 yeni proje geliyor!

Fnansal yeterliliği yüksek ve öz sermayesi güçlü şirketlerin öne çıkacağı bir dönemden geçildiğini dile getiren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2 sene içinde kendi arsalarımızda geliştireceğimiz 10 projeye 20 milyar TL’lik yatırım yapacağız” diye konuştu.

Bakan Yumaklı resmen duyurdu: Kadın üreticilere 21 yılda 15 milyar destek ödemesi yapıldı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 21 yılda kadın üreticilere yaklaşık 15 milyar destek ödemesi yapıldığını duyurdu. 

Babacan Gardenia Bahçelievler lansmana özel yüzde 15 indirimle ön satışta! Yeni proje! 

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Babacan Gardenia Bahçelievler nerede? Projede kaç konut var? Konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İnşaat maliyetleri dövizdeki yükselişten nasıl etkilenecek?

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, döviz kurlarında yüzde 30’a yakın oranda kaydedilen yükseliş sebebiyle yarı mamul ve malzeme satan firmalardan teklif almakta zorlandıklarına dikkat çekti. Babacan, inşaatların durma noktasına geleceğini belirtti.

Konya Millet Bahçesi'nin temeli 15 Ocak'ta atılıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Konya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yaptığı konuşmada Konya'da inşa edilecek millet bahçesinin temelinin 15 Ocak'ta atılacağını açıkladı.

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Babacan Port Royal'de yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Holding’in Babacan Port Royal projesinde yüzde 15 indirim imkanı sunuyor...

Babacan Prime Suites'te yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Yapı Prime Suites'te, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor.

Babacan Port Royal'de yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Holding'ten, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak Babacan Port Royal'de, yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...

Konut satışları koronavirüse rağmen arttı!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım ve Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan Mart ayı konut satışlarını değerlendirdi. Sektör temsilcileri, konut sektörünün tekrar ivme kazanacağını belirtiyor..

Konutta 15 yılın en büyük fırsatıyla karşı karşıyayız!

Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, "Konutta son 15 yılın en büyük fırsatı ile karşı karşıyayız" dedi...

İbrahim Babacan 15 Temmuz Haberi

İbrahim Babacan 15 Temmuz

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde darbe girişiminin ekonomiye yansımalarını değerlendirdi. 16 yıldır sürdürülen istikrarlı yönetiminin ekonomik büyüme üzerinde çok etkili olduğunu belirten Babacan, "Ülke olarak toplumsal refah ortamı ve ekonomiyi hedef alan darbe girişimi karşısında birlik olma yolunda çok önemli bir vazifeyi yerine getirdik. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, hükümetimizin hızlıca devreye girerek ekonomimize kazandırdığı reformlar, iş dünyasının ve toplumun tüm kesimlerinin ortak çabaları sayesinde ekonomimiz yara almaktan kurtuldu" dedi. Uzun yıllar sonra istikrara ve sürdürülebilir ekonomik kalkınma trendine kavuşulduğunu vurgulayan Babacan, "Sağlanan güven ortamı ve ekonomik istikrar, devamlılığını korudu. Üreterek, yatırım yaparak, yabancı yatırımcıyı yörüngesine çekerek büyüyen Türkiye'nin, darbe girişiminden bu yana sergilediği büyüme performansı bunun çok...