15 / 05 / 2024

İbrahim Bodur öldü

İbrahim Bodur öldü

Kale Grubu'nun kurucusu ve onursal başkanı olan İbrahim Bodur hayatını kaybetti. Peki, İbrahim Bodur kimdir?

Çiftçiler dikkat! 406 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırıldı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 406 milyon 132 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını belirtti.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Çiftçilere müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 783,5 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını açıkladı. 

Bakan Yumaklı resmen duyurdu: Kadın üreticilere 21 yılda 15 milyar destek ödemesi yapıldı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 21 yılda kadın üreticilere yaklaşık 15 milyar destek ödemesi yapıldığını duyurdu. 

Taksi ücretlerine tamı tamına yüzde 100 zam yapıldı! Minibüs ücretlerine de zam geliyor!

Afyonkarahisar’da taksi işletmelerinin fiyat tarifesinde değişikliğe gidildi. Bu kapsama, fiyatlara yüzde 100 zam yapıldı. Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, minibüs ücretlerine de zam sinyali verdi.

Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kale Grubu Başkanı ve CEO Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Kaç yaşında? Hatice Zeynep Bodur Okyay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hatice Zeynep Bodur Okyay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Trakya'da çiftçinin yüzü gülüyor, kışlık ekimler yapıldı, rekolte düşmeyecek

Trakya'da kuruya ekim yapan çiftçinin yüzü yağışlarla güldü. Kışlık arpa, buğday ve yemlik bezelye ekimi yapıldığını belirten Trakya Tohumcular Derneği Başkanı İbrahim Toruk, 2023 yılında olası bir emtia krizinden Türkiye'nin etkilenmeyeceğini söyledi.

Süleyman Bodur vefat etti! Kale Grubu'nun acı günü! 

Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Dr. İbrahim Bodur’un kardeşi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın amcası, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur, 88 yaşında vefat etti. 

Arbikon Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arbikon Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de İbrahim Yıldız tarafından kuruldu.

İf Group Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İf Group Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fatih Şimşek ve İbrahim Yıldızata ortaklığında kuruldu.

Flaş asgari ücret yeniden artacak iddiası! İbrahim Kahveci Temmuz'da neden zam yapıldığını açıkladı

Asgari ücrete Temmuz'da Haziran ayı enflasyon rakamları dahi açıklanmadan yüzde 30 zam yapıldığı açıklandı. Artışı en az yüzde 40 bekleyen işçiler artış oranı karşısında şaşkına döndü. Ekonomist İbrahim Kahveci asgari ücrete bir daha zam yapılacağını iddia etti.

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından açıldı.

Ahi Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahi Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız, Halil Yıldız ve İbrahim Yıldız ortaklığında kuruldu.

İbrahim Bodur öldü Haberi

İbrahim Bodur öldü

İbrahim Bodur, 1928 yılında Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Nevruz köyünde doğdu. Bodur 1951 yılı sonunda Türkiye'nin ilk 3,200 iğlik 80 numara penye pamuk ipliği fabrikası olan, Bodur-Eğinlioğlu Edirnekapı Pamuk İpliği Fabrikası'nı kurdu. 1956 yılına kadar bizzat bu fabrikayı yönetti.


Türkiye'nin sanayileşerek kalkınacağına ve kalkınmanın Anadolu'dan başlaması gerektiğine inanan Bodur, 1957 yılında Türkiye'nin ilk seramik karo fabrikalarının temelini attı. 


1952 yılında Türkiye'nin ilk müstakil sanayi odası olan İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) kuruluş faaliyetlerine katılan Bodur, 1962 yılında İstanbul Sanayi Odası Meclis üyeliğine seçildi. 


Bodur, 1976 yılında İSO Meclis Başkanlığı'na seçildi. 1976 yılından 1992 yılına kadar aralıksız 16 yıl, İSO Meclis Başkanı olarak, en uzun süreli görev yapan isim oldu.


Tüm bu görevleri süresince Türk sanayisine ve Türk ekonomisine önemli hizmetler veren İbrahim Bodur, sosyal...