28 / 04 / 2024

ibrahim çağlar kimdir

ibrahim çağlar kimdir

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Eminönü'nde Milano çarşısı gibi bir yapılanma olduğunu açıkladı.

Konutta KDV yerli alıcılar için de kaldırılmalı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, konutta KDV ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çağlar, yerli konut alıcıları için de KDV’nin kaldırılmasını istedi.

İbrahim Çağlar'dan Bodrum'a Janna Bodrum Otel!

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, turizm sektörüne yöneldi. Çağlar, Bodrum'da Janna Bodrum ismiyle ikinci bir lüks otel projesini tamamlamak üzere.

İbrahim Çağlar'dan Moody's kararı değerlendirmesi!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, "Türkiye artık aralarında Moody's'in de yer aldığı üçlü not çetesinin çıkar oyunlarıyla yatırımcıların gözünde gelgitler yaşayan bir ülke değil." değerlendirmesinde bulundu.

İbrahim Çağlar'dan YDA Group ile ortaklık açıklaması!

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, "Bugün bazı basılı yayın kuruluşlarında yer alan YDA Group ile ortak olduğum ve bu ortaklıkla birçok proje aldığım iddiası tamamen asılsız ve uydurmadır." ifadesini kullandı.

İbrahim Çağlar: Türkiye'de KDV iadesi uygulanmalı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, Avrupa'nın birçok kentinde uygulanan KDV iadesi ülkemizde de önemle incelenmesi ve uygulanması gerektiğini belirtti.

Gayrimenkul sektörü dış pazara odaklanıyor!

Türkiye ekonomisinin en önemli büyüme motoru haline gelen inşaat ve gayrimenkul sektörü, dış pazara daha fazla odaklanıyor.

İbrahim Çağlar: Yıllık enerji tasarrufu ile 3 boğaz köprüsü yapılabilir:

Enerji Verimliliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar: "Enerjinin bir yıl tasarruflu kullanılması sonucu 3 bin 600 okul, 3 boğaz köprüsü, 3 havalimanı veya 738 tam donanımlı hastane yapılabilir" dedi.

Dev İstanbul maketi Tepebaşı'nda sergilenecek!

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, "MIPIM'deki o maketi İstanbul’a getiriyoruz. Tepebaşı'nda 500 metrekare özel bir çadır kuruyoruz. 3-4 ay içinde maketi de o özel çadırın içine koyacağız. Üzerine eklemeler de yapacağız." dedi.

İbrahim Çağlar kimdir?

29 Mayıs 2013 tarihinden itibaren İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Çağlar kimdir? İbrahim Çağlar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İbrahim Çağlar...

Yaşayan İstanbul Maketi İstanbul ruhunu Fransa'ya taşıdı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, “Gelişen şehirlerde önümüzdeki 20 yıl boyunca yılda ortalama 1 trilyon dolarlık altyapı yatırımı yapılacağı öngörülüyor” dedi.

Türkiye inşaat sektörü 2 milyon kişiye istihdam sağlıyor!

Dünyanın önemli gayrimenkul fuarları arasında anılan MIPIM'in, 93 ülkenin potansiyelleriyle, 5 bine yakın üst düzey yatırımcıyı buluşturdu.

İFM sadece bina demek değil özel teşvik getirilmeli!

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Finans Merkezi’ne ( İFM ) pozitif ayrımcılık yapılması için çağrıda bulundu.

İbrahim Çağlar: Bundan sonra Cannes bizden sorulur!

Cannes’daki MIPIM Fuarı’nda 96 metrekarelik İstanbul maketini sergileyen İTO’nun Başkanı İbrahim Çağlar “Fuarın en görkemli katılımcısıyız. O kadar ki bundan sonra Cannes bizden sorulur” dedi.

İbrahim Çağlar: Enerjide tasarruf şart!

Enerji Verimliliği Derneği (ENVERDER) Genel Başkanı İbrahim Çağlar, Türkiye 'nin bütün enerji ihtiyacını ithal ederek karşıladığını, sadece güneş ve rüzgardan belli ölçüde istifade edebildiğini belirtti

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş'ün eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün  kariyeri ve eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün kim olduğu ve Çağlar Göğüş'ün hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kasım Emre Çağlar tarafından kuruldu.

Elif Akarlılar kimdir, kaç yaşında?

Türk iş kadını ve Mavi Jeans'in yönetim kurulu üyesi olan Elif Akarlılar kimdir? Elif Akarlılar kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ersin Akarlılar kimdir? Ersin Akarlılar ne iş yapar?

Türkiye'nin önde gelen iş insanları arasında yer alan Ersin Akarlılar kimdir? Ersin Akarlılar ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Necati Çağlar iş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Necati Çağlar kimdir? Kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Necati Çağlar ile ilgili merak edilen her şey...

Çağlar Göğüş hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Çağlar Göğüş kimdir? Nerede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İşte Çağlar Göğüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Çağlar Göğüş Kimdir?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş’ün mesleği nedir? Çağlar Göğüş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Naci Ağbal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Naci Ağbal kimdir? Naci Ağbal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Naci Ağbal Ne iş yapar? Naci Ağbal Nereli?  İşte Naci Ağbal'ın hayatına dair merak edilenler.

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çağlar tarafından kuruldu.

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Çağlar Ercan tarafından kuruldu.

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

ibrahim çağlar kimdir Haberi

ibrahim çağlar kimdir

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, beraberindeki heyet ile Özbekistan'a gerçekleştirdikleri ziyaret sonrasında soruları yanıtladı.


İTO Başkanı Çağlar, odanın arkasında yer alan Maliye Bakanlığı'na bağlı olan binayı almak istediklerini söyledi. 


Eminönü'nde Milano çarşısı gibi bir alan oluşturmak istediklerini belirten Çağlar, "Yalıboyu Caddesi'ni tamamen modernize edip, üzerini tonozlarla kapatıp Milano'daki çarşı gibi yapmak istiyoruz. Hemen yanımızda otoparkın arazisini de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) satın almayı düşünüyoruz. Onun yanında Liman Han var. İhalesine çıkacağız." şeklinde ifadelerde...