02 / 05 / 2024

İbrahim Çomaktekin

İbrahim Çomaktekin

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Hamamözü'nde yapımı süren hastane binasında incelemelerde bulundu. TOKİ tarafından yapılan hastanenin yaklaşık maliyeti 3.3 milyon TL olacak.

Amasya AFAD ve 112 acil çağrı merkezi inşaatında son durum ne?

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, içerisinde Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) ile 112 Acil Çağrı Merkezinin yer alacağı inşaatta incelemelerde bulundu.

Binbaşı Arslan Kulaksız Ortaokulu açıldı!

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın memleketi Amasya’nın Merzifon ilçesinde adının verildiği yeni yaptırılan okulun açılışı yapıldı, Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Ortaokulu’nun açılış törenine Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin de katıldı...

Amasya'da 15 eğitim yatırımından 7'si 2017 yılı sonu tamamlanacak!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, il genelinde toplam 15 eğitim yatırımından 8’inin inşasının sürdüğünü, 7’sinin de 2017 yılı sonuna kadar tamamlanmasının planlandığını açıkladı.

Amasya İpekköy'de yapılacak yurt 2018'de tamamlanacak!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İpekköy mevkisinde yapımına başlanacak Kredi ve Yurtlar Kurumu yüksek öğretim öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu. Çomaktekin, yurdun 2018 yılı Ocak ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Amasya İpekköy KYK Yurdu 2018 Ocak'ta tamamlanacak!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İpekköy mevkisinde yapımına başlanacak Kredi ve Yurtlar Kurumu yüksek öğretim öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Amasya Bilim ve Sanat Merkezi inşaatı incelendi!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin,Şeyhcui Mahallesi’nde yapımını süren Amasya Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) inşaatında incelemelerde bulundu.

Amasya Bilim ve Sanat Merkezi inşaatında son durum!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Şeyhcui Mahallesi’nde yapımını süren Amasya Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) inşaatında incelemelerde bulundu.

Merzifon Karşıyaka göletinde inşaat devam ediyor!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Merzifon’un Karşıyaka köyünde yapımı devam eden sulama göletinde incelemelerde bulundu.

Amasya Merkez Teknik Meslek Lisesi inşaatında son durum!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İpekköy’de yapımı devam eden Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile okul pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu.

1 Eylül Parkı ve Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Suluova’nın tarihinde önemli bir yere sahip olan 1 Eylül Parkı, Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, AK Parti Amasya Milletvekili Sn. Sait Yüce, Belediye Başkanı Sn. Fatih Üçok, ve çok sayıda vatandaşların katılımıyla hizmete girdi.

Gökhöyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016'da bitecek!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, yapımına başlanan Gökhöyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni inceledi. Çomaktekin, 2016 yılı sonunda inşaatının bitirilmesini planladıklarını söyledi.

Amasya Gümüşhacıköy'deki 10 köyde yol çalışmaları başladı!

Vali İbrahim Halil Çomaktekin, İl Özel İdaresi tarafından Amasya Gümüşhacıköy ilçesine bağlı 10 köyü kapsayan grup yoluna stabilize yol çalışmasını inceledi.

Halil Çomaktekin,Amasya Hamamözü Hastanesi'nin inşaatını inceledi!

İnşaatı devam eden ilçe devlet hastanesi binasını dolaşıp firma yetkililerinden bilgiler alan Vali Halil Çomaktekin,5 yataklı olarak TOKİ tarafından 3.3 milyon TL bedelle yapılan hastanende sona gelindiğini söyledi.

İbrahim Çomaktekin Haberi

İbrahim Çomaktekin

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Hamamözü'nde yapımı süren hastane binasında incelemelerde bulundu. 


KAYMAKAM M. Necmeddin Özen, Belediye Başkanı Bahattin Destebaş ve İl Halk Sağlığı Müdürü Öner Nergiz ile birlikte inşaatı devam eden ilçe devlet hastanesi binasını dolaşıp firma yetkililerinden bilgiler alan Vali Çomaktekin yataklı olarak TOKİ tarafından yapılan ve yaklaşık maliyetinin 3.3 milyon TL olacağı belirtilen hastanenin tamamlandığında Hamamözü ve çevre köylere hizmet vereceğini söyledi. Hamamözü Kaymakamlığı'nı da ziyaret eden Çomaktekin, yeni atanan Kaymakam Özen'e de görevinde başarılar dileyerek Hamamözü'deki kamu hizmetlerinin bundan sonraki süreçte de aynı özveriyle devam edeceğine inandığını belirtti.


Gazete...