05 / 05 / 2024

İbrahim Hakkı Erkan

İbrahim Hakkı Erkan

İbrahim Hakkı Erkan, İMO Konya Şube Başkanı oldu. Peki, İbrahim Hakkı Erkan kimdir? İbrahim Hakkı Erkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İbrahim Hakkı Erkan..

'Kiralar pahalı' diyen MB Başkanı Erkan hakkında yeni iddia: Bodrum'da denize sıfır villa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kiraların ne kadar yüksek olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Tartışmalar devam ederken Erkan'ın Bodrum’da denize sıfır villası olduğu iddia edildi. 

Merkez Bankası Başkanı Erkan: "İstanbul’da ev bulamadık, kiralar çok yüksek annemlere yerleştik"

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, Türkiye ekonomisinin son durumunu hakkında değerlendirme yaptı. "İstanbul’da ev bulamadık. Müthiş pahalı. Annemlere yerleştik, onların yanında kalıyoruz." dedi. İşte haberin detayları...

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Demet Şener Levent’teki 3 katlı lüks villada oturma hakkını kaybetti!

İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 aylık evliliğini dün bitirdi. Demet Şener’in, Kutluay ile yaptığı boşanma protokolünde bulunan ‘evlenmemesi’ koşuluyla tapusunda 10 yıllık oturum hakkı olan Levent’teki 3 katlı lüks villadan oldu. 

Erkan Güral'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral Kapalı Maraş hakkında açıklama yaptı. 

Siirt'e Millet Bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Siirt'te de İbrahim Hakkı Hazretlerinin türbesi etrafına hem de şehir merkezinde 14 bin metrekarelik alana bir Millet Bahçesi projelendirdiklerini söyledi.

Boybey Grup Mühendislik İnşaat Tedarik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boybey Grup Mühendislik İnşaat Tedarik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kasım Tuna, Can Alper Şen ve İbrahim Hakkı Gündoğan ortaklığıyla kuruldu.

Bornova'daki altyapı çalışmaları tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU ekiplerinin alt yapı çalışmalarını tamamladığı Bornova Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi bir aydır asfalt bekliyor.

Konya inşaat sektöründe sınıf atlayacak!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakkı Erkan, Konya'daki inşaat sektörünün son durumunu anlattı.

Tapusuz gecekondu sahipleri enkaz bedeli alacak!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakkı Erkan, tapusuz gecekondu sahiplerinin kentsel dönüşüm yasasında yer alan haklardan yararlanabileceklerini belirterek, kira yardımı ve enkaz bedeli alabilecekleri söyledi

İbrahim Erkan: Konya'da müstakil evler çoğalmalı!

Yalıkonak Yapı Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erkan, yapmış oldukları projelere değinerek, inşaat sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erkan, Konya'da müstakil evlerin çoğalması gerektiğini belirtti.

İbrahim Hakkı Erkan kimdir?

İbrahim Hakkı Erkan, İMO Konya Şube Başkanı oldu. Peki, İbrahim Hakkı Erkan kimdir? İbrahim Hakkı Erkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İbrahim Hakkı Erkan..

İbrahim Hakkı Erkan Haberi

İbrahim Hakkı Erkan

İbrahim Hakkı Erkan kimdir?

İMO Konya Şubesinin 14. Olağan genel kurulunda İbrahim Hakkı Erkan, İMO Konya Şube Başkanı oldu. Peki, İbrahim Hakkı Erkan kimdir? İbrahim Hakkı Erkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?


İbrahim Hakkı Erkan, İMO Konya Şubesinde 13. dönem yönetim kurulu üyesi olarak hizmet veriyordu.


İbrahim Hakkı Erkan, 1982 Yılında Konya`nın Seydişehir ilçesinde dünyaya geldi. 2004 yılında Lisans 2007 yılında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.


2013 yılında ise Doktora eğitimini Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladı.


İbrahim Hakkı Erkan evli ve iki çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri:

Adres: FERHUNİYE MAH. SULTANŞAH CAD. NO:9 

SELÇUKLU - KONYA

Telefon: +90 332 3520091

Faks: +90 332 3533312


E-posta:[email protected]




İMO Konya Şubesi başkanı İbrahim Hakkı Erkan...