02 / 05 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu kaçak yapılaşma

İbrahim Karaosmanoğlu kaçak yapılaşma

1999 Depremi sonrası hasarlı binalara iyileştirme amaçlı onarımlar yapıldığını da belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu onarımların çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Bunlar için çözümler üretmeye çalışıyoruz" dedi

İMO Başkanı Tolga Ok İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok ve yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti..

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Canan Kaftancıoğlu'na kaçak tadilat suçlaması!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun İstanbul İl Başkanlığı’nın satın aldığı yeni binasında imar yönetmeliğine aykırı bir şekilde kaçak tadilat yaptığı iddia edildi.

İBB'nin Atatürk Parkı'ndaki kaçak yapıları için soru önergesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi AK Partili Saim Kadıoğlu, Atatürk Parkı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen kaçak yapılar hakkında soru önergesi talebinde bulunuldu.

Kemer'de kaçak yapıların yıkımına başlandı!

Antalya'nın Kemer ilçesinde kaçak yapıların yıkımı sürüyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede kaçak yapılarla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Muğla'da Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kontrol belgesi iptal edilmesinden sonra Milas Belediyesi tarafından mühürlenen Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak bina yıkıldı.

Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak yapı hakkında karar verildi!

Muğla'nın Milas İlçesi'nde yer alan Mazı Köyü'ndeki Molla İbrahim Koyu'nda kaçak olarak inşa edilen binanın 3 Haziran'da yıkılmasına karar verildi.

Antalya Kemer'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada Antalya Kemer'de yer alan kaçak yapıların yıkıldığını söyledi.

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

Antalya Adrasan'daki kaçak yapılar yıkılıyor! 

Anlatya Adrasan'da kaçak binalar yıkılmaya başlandı. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, yıkıma devam edileceğini ve Adrasan'da kaçak yapılaşmaya izin verilmeyeceğini ifade etti...

Kemer’de kaçak yapılaşmaya taviz yok!

İmar kanunu kapsamında ilgili maddede cezaların arttığı söyleyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Kemer’de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceğiz. Yasalar ne diyorsa onu uygulayacağız'' diye konuştu. 

Karadeniz'de kaçak yapılarla mücadele TBMM'de!

Karadeniz Bölgesi'nde mera ve yayla alanlarında kaçak yapılarla mücadele meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alanya’da kaçak bina inşaatı durduruldu!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in desteğini alan Okurcalar Mahallesi Muhtarı Hasan Emiroğlu, kaçak yapılarla mücadele ediyor.

İbrahim Karaosmanoğlu kaçak yapılaşma Haberi

İbrahim Karaosmanoğlu kaçak yapılaşma


Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Harita Kadastro Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilciliği Başkanı Murat Selim Çepni ve yönetimini makamında konuk etti. Kentin imarı ve planlaması noktasında fikir alışverişi yapılan ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, “Teknolojinin gelişmesiyle birlikte haritacılık ve planlama kolaylaştı. Uydudan alınan hizmetlerle de hızlı ve hatasız çalışmaların önü açıldı. Belediyeler için harita demek plan demektir. Büyükşehir Belediye Başkanlığım sürecinde de kaçak yapılaşmaya asla izin vermiyor ve asla müsade etmiyoruz” dedi.



TÜM STK’LARA AYNI MESAFEDEYİZ


Şehir Plancıları, İnşaat ve Harita Mühendisleri ile Mimarların kent üzerinde yeni fikirler ortaya koyması gereğini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Mesleki ve eğitim çalışmaları açısından elinizden gelen neyse onu ortaya koymalısınız. Bu kent 1999 depremi yaşamış olmasını da göz önünde bulundurmalıyız. Bir daha böylesine...