04 / 05 / 2024

İbrahim Nalçacı

İbrahim Nalçacı

Bosfor Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Fahri Nalçacı, İbrahim Nalçacı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Kasım'da Tuzla, Orhanlı Mahallesi, Derviş Sokak'ta kuruldu.

Konut ödemesinde yeni model üreticiyi ev sahibi yaptı!

Önallar İnşaat, finansman modeline 'fındık sonrası' ara ödeme imkanı sağlayarak üreticiyi ev sahibi yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Önal, başlattıkları kampanyaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Monal Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monal Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Önal tarafından kuruldu.

Didem Kınalı evinin kirasını ödeyemiyor!

İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği oryantal Didem Kınalı zor zamanlar geçiriyor. İddialara göre Didem Kınalı evinin kirasını bile ödemekte güçlük çekiyor.

Ünallar Mühendislik Müşavirlik Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ünallar Mühendislik Müşavirlik Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ünal tarafından kuruldu.

Kale Grubu'nun acı günü! Enver Nalçakan vefat etti!

Kale Grubu'nun emekli yöneticilerinden Enver Nalçakan vefat etti. Kale Grubu taziye ilanı yayınladı.

Akkök Holding'in acı günü! Güzide Ataünal vefat etti!

Akkök Holding'in CFO'su İcra Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Özlem Ataünal'ın kayınvalidesi Güzide Ataünal vefat etti.

Ünal İnşaat'ın acı günü! Nejla Mercan Ünal vefat etti!

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necati Ünal'ın eşi Nejla Mercan Ünal vefat etti. İvasen İnşaat ve Özaltın Holding taziye ilanı yayınlattı.

Antalya Kaş'a yapılacak havalimanı sit alanlarını etkilecek mi?

Antalya’nın Kaş ilçesine yapılacak olan havalimanına karşı oluşturulan Kaş Kolektifinden Okan Nalçacı, Kaş’a havalimanı Kaş’ı yok eder’ dedi ve nedenini açıkladı...

Erzurum Oltu Güzelsu Mahallesi’ne yeni cami!

Yeni yerleşim yerine yapılacak olan caminin temel atma törenine mahalle sakinleri katıldı. Güzelsu Mahallesi Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Önal, cami inşaatının bir yıl içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Çobanlar bölgesine atıksu artıma tesisi yapılacak!

Konuyla ilgili olarak, açıklama yapan Kocaöz Belediye Başkanı İbrahim Nal, Şu ifadelere yer verdi: "İhaleyi alan firma, arıtma tesisi inşaatına önümüzdeki günlerde başlayacaktır. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi

Yeni Yıldız Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Yıldız Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yalçın Bakçacı, Ömeri Faruk Bakçacı, İbrahim Bakçacı, Muzaffer Bakçacı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Bosfor Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bosfor Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Fahri Nalçacı, İbrahim Nalçacı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Kasım'da Tuzla, Orhanlı Mahallesi, Derviş Sokak'ta kuruldu.

Zorlu Holding'in acı günü! Önal Ulusoy vefat etti!

Zorlu Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Sayın Aslı Alemdaroğlu'nun babası vefat etti. Önal Ulusoy'un vefatı üzerinde Zorlu Holding yönetimi ve çalışanları bir taziye mesajı yayınladı.

İbrahim Nalçacı Haberi

İbrahim Nalçacı

Bosfor Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Fahri Nalçacı, İbrahim Nalçacı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Kasım'da kuruldu. 


Bosfor Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. A.  İNŞAAT VE TURİZM ALANINDA, 1- Her türlü otel, motel, tatil köyleri, eğlence tesisleri yaz ve kış spor tesisleri, devre mülk, devre mülk tatil tesisleri kafeterya, çay bahçesi gibi insanların dinlenmeye ve eğlenmeye yönelik  tesisleri kurmak,inşa etmek ve işletmek, kiralamak ve kiraya vermek, hediyelik eşya, turistik eşyaları yapmak yaptırmak, dağıtımını yapmak, pramasyonculuğunu yapmak, almak satmak, ithalat ve ihracatını yapmak, kiralamak, kiraya vermek, gerekli mal ve malzemeleri alım satımını yapmak, 2- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde...