30 / 04 / 2024

İbrahim Sezer Türksoy

İbrahim Sezer Türksoy

Emiza İnşaat Nakliyat Peyzaj Kimya Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Sezer Türksoy tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık 2014 tarihi kuruldu.

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Türkşeker 115 sürekli işçi alımı başvuruları 6 Kasım'da başlıyor! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek amacıyla farklı branşlarda işçi alınacağını duyurdu. İşte detaylar...

Bakan Yumaklı'dan büyük yapılarla ilgili dikkat çeken açıklama: Artık yüzde 100 milli olarak yapılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye'de devasa yapıların Türk mühendis, mimar ve işçilerin emeğiyle yapıldığını dile getirdi. 

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Can İstemi, Emel Arslan, İbrahim Kütük, Kutban Beşbaş ve Seyfettin Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Türkşeker fabrikalarına 613 geçici işçi alınacak! Bu tarihleri aman kaçırmayın! Tek tek açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmesi amacıyla farklı branşlarda toplam 613 geçici işçi alınacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman?

Wolf Tiny CEO: Türkiye’nin tek çıkışı çelik evlerden geçiyor, bir devlet politikasına dönüşmeli!

Çelik evlerin önemine değinen Wolf Tiny CEO’su İbrahim Tetik Türkiye’nin tek çıkışının çelik evlerden geçtiğini ve bir devlet politikasına dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti.

İbrahim Haluk Öğütçü nereden mezun olmuştur? İbrahim Haluk Öğütçü evli mi?

İbrahim Haluk Öğütçü kimdir? İbrahim Haluk Öğütçü hangi mesleği yapıyor? İbrahim Haluk Öğütçü nereden mezundur? İşte detaylar!

Türkiye dünya genelinde toprak rezervleri azalan 20 ülkeden biri oldu!

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Ortaş, Türkiye'nin dünya genelinde toprak rezervleri azalan 20 ülkeden biri olduğunu söyledi.

Sezer Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezer Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli  ile Kahraman Sezer tarafından kuruldu.

RTÜK'ten uluslararası sosyal platformlara ofis açma çağrısı!

Dünyaca ünlü eğlence platformu Netflix'in Türkiye'de ofis açma kararı sonrasında; Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Türkiye'de faaliyet gösteren diğer platformlara ofis açması yönünde çağrıda bulundu.

Bayır Global Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayır Global Yapı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 150 bin TL sermaye bedeli ile  Muhammed Türksoy ve Muhiddin Silo  tarafından kuruldu.

Radiye Sezer Katırcıoğlu'ndan Lütfü Türkkan'a arazi sorusu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a, sahibi olduğu yağ fabrikası ve çiftliğinin devlet arazisi üzerinde olup olmadığı sorusunu sordu...

Cenko İnşaat Ticaret ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Cenko İnşaat Ticaret ve Turizm Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 34 milyon 224 bin 400 TL sermaye bedeli ile Yılmaz Korkmaz, Esra Korkmaz, Cengiz Korkmaz, Halil İbrahim Movüt ve Mehmet Akgün ortaklığında kuruldu.

İbrahim Sezer Türksoy Haberi

İbrahim Sezer Türksoy


Emiza İnşaat Nakliyat Peyzaj Kimya Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Sezer Türksoy tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık'ta kuruldu. 


Emiza İnşaat Nakliyat Peyzaj Kimya Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet...