30 / 04 / 2024

İbrahim Sungur

İbrahim Sungur

GSG Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Gönen, İbrahim Sungur, Dikran Gülmezgil tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu.

Hasan Sungur: Kıbrıs'ta konut satışları durdu!

Koronavirüsün emlak sektörünü çok kötü etkilediğini söyleyen Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur, “Satış yapamıyoruz, yapılan satışlar da iptal edildi'' diye konuştu.

Sungur Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sungur Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sungur tarafından kuruldu.

Mustafa Levent Sungur kimdir?

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve TOKİ Başkan Yarcımdısı Mustafa Levent Sungur kimdir? Mustafa Levent Sungur daha önce hangi görevlerde bulundu?

İnebolu Osman Sungur Eğitim Tesisi ihalesi iptal edildi!

İnebolu Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı Osman Sungur Eğitim Tesisi atıl durumda yıllardır bekletiliyor. Geçtiğimiz günlerde kiralama yöntemi ile ihaleye çıkarılacağı belirtilmişti ancak ihale iptal edildi.

Ahmet Sungur kimdir?

Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur kimdir? Ahmet Sungur, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Sungur, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Sungur..

GSG Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GSG Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Gönen, İbrahim Sungur, Dikran Gülmezgil tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu.

Enver Sungur: Erciyes'in yatak kapasitesi bine yükselecek!

Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği (KAYTİD) Başkanı Enver Sungur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl özellikle kayak merkezlerinde yeterli kar yağışı olmaması nedeniyle turizmcilerin ciddi anlamda sıkıntı yaşadığını söyledi.

Murat Sungur Bursa: Düzenli enerji tüketimi yılda 2.5 milyar dolar tasarruf sağlar!

Türkiye Sürdürülebilirlik Akademisi Başkanı Murat Sungur Bursa, Türkiye'de enerji tüketiminde yüzde 10 oranında tasarruf edilmesi halinde yılda 2.5 milyar dolar tasarruf sağlanabileceğini ifade etti

Sungur Turan kimdir?

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan kimdir? Sungur Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan'ın biyografisi bu haberde...

Enver Sungur: Kayseri turizm pastasından daha fazla yararlanmalı!

KAYTİD Başkanı Enver Sungur, "Büyükşehir Belediyesi Erciyes, Kültür Yolu, Kaleiçi, Kayseri Evleri gibi şehirdeki turizm potansiyelini artıracak büyük projeleri hayata geçiriyor. Kayseri turizm pastasından daha fazla yararlanmalı." dedi...

İbrahim Tatlıses Makkissos Termal Spa Hoteli'nin açılışına katıldı!

Kırşehir’de faaliyete geçen 5 yıldızlı Makkissos Termal Spa Hoteli sahibi Bülent Sungur’un davetlisi olarak Kırşehir’e gelen ve açılışta yer alan İbrahim Tatlıses’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Taksim Camii Vakfı'nın başkanlığını bugün emekli general Mehdi Sungur yapıyor!

Taksim Camii projesinin bugünkü sahibi Taksim Camii Kültür ve Sanat Vakfı'nın Başkanı bir asker, emekli general Mehdi Sungur

Zorlu Enerji Grubu Başkanı Murat Sungur Bursa görevinden istifa etti!

Zorlu Enerji Grubu Başkanı Murat Sungur Bursa görevinden istifa etti

İbrahim Sungur Haberi

İbrahim Sungur

GSG Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Gönen, İbrahim Sungur, Dikran Gülmezgil tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


GSG Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;OTELCİLİK 1- Şirket turizme hizmet amacıyla her nevi turizm tesisleri, tatil köyü kompleksleri restoranlar,eğlence yerleri, otel, motel, pansiyon, apart otel ve benzeri konaklama tesisleri açmak, işletmek, turizm işletmecilikleri yapmak, tüm turizm işletmelerini kurmak ve açmak.  Kurulabilecek olan her türlü turistik tesis için arsalar, araziler almak ve her türlü tesisleri kiralamak. Turizm sektörünün ihtiyaç duyacağı her türlü mal ve hizmetleri iç ve dış piyasadan tedarik etmek. 2- Sauna,Türk Hamamı, Jimnastik Salonu, Yüzme Havuzu, Su kayağı, su sporları ve benzeri hizmetleri verebilmek için gerekli tesisleri çalıştırarak...