02 / 05 / 2024

İbrahim Toramana neden dava açıldı

İbrahim Toramana neden dava açıldı

Eski milli futbolcu İbrahim Toraman'ın Kadıköy'deki dükkanında imar planına aykırı genişletme yaptığı gerekçesiyle "Hakkı olmayan yere tecavüz" sucundan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.

Yabancı gemiler, Kanal İstanbul'a neden daha fazla ödesin?

Eski Denizcilikten Sorumlu Devlet Bakanı İbrahim Tez, Kanal İstanbul projesi hakkında "Montrö nedeniyle serbest geçiş hakkı olan yabancı gemiler neden ve nasıl daha fazla ücret ödeyecekleri kanala yönlendirilecekler?" dedi...

Bolu'da tartışmalara neden olan inşaat mühürlendi!

Bolu Kültür Mahallesi'de yol üstünde bulunan ve şehirde bazı tartışmalara neden olan inşaat çalışması hakkında Bolu Belediyesi tarafından mühürleme kararı alındı. 

Ev almak için 6 neden!

İnşaat maliyetlerinin konut fiyatlarına yansımadığı şu dönemde konut almak en uygun dönem olarak görülüyor. İşte bugünlerde ev almak için 6 neden...

İstanbul'da yaşamak için 5 neden!

"İstanbul’da yaşamak için 5 neden" başlıklı makale yayınlandı. Makalede, İstanbul'un çağdaş sanat merkezi olduğunu belirtildi.

Ataşehir Modern'de ev sahibi olmanız için 5 süper neden!

Satışların devam ettiği Ataşehir Modern'de de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor. Projede firma bünyesinde 72 ay vade yapılıyor. İşte size Ataşehir Modern'de ev sahibi olmanız için 5 süper neden...

Portekiz'de yaşamak için 5 neden!

Portekiz, Türkiye’deki düzeni bozmadan, yılda sadece 7 gün ülkede kalarak vatandaşlık sürecini tamamlamaya olanak sağlaması ile farklılaşıyor. İşte Portekiz'de yaşamak için 5 neden...

Konya'daki hastane binası tartışmalara neden oldu!

Konya'da 18 Mayıs 2014'te Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Türk Anadolu Vakfı işbirliği ile temeli atılan hastane binası tartışmalara neden oldu.

Almanlar İstanbul Havalimanı'nı neden kıskanıyor?

İstanbul Havalimanı, Cumhuriyet'in 95. yıl dönümünde açıldı. İstanbul Havalimanı Alman medyasında da büyük yankı uyandırdı. Almanlar İstanbul Havalimanı'nı neden kıskanıyor?

Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Antalya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı Boğaçay özel proje alanı yapımının ihalesini gerçekleştirdi. Peki, Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Prava Kartal'da ev sahibi olmanız için 5 önemli neden!

Prava Kartal projesinde 4 bin 750 TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte Prava Kartal'da ev sahibi olmanız için 5 önemli neden...

Sütlüce’de çökmeye neden olan kazı kapatıldı!

Beyoğlu Sütlüce’de dört katlı binayla birlikte bir gecekondunun çöktüğü öğrenildi. Çökmeye neden olan temel kazısı, bin kamyon hafriyatla ancak kapatılabildi. 

Serdar İnan ve İnanlar İnşaat neden battı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Serdar İnan'ın ve İnanlar İnşaat'ın neden battığını kaleme aldı..

Portekiz'den neden ev almalı?

Kültür yapısı, şehir manzaraları, hatta insanları ile ‘İstanbul’un ikizi’ olarak adlandırılan Lizbon, Türk yatırımcıların da dikkatini çekiyor. Peki Portekiz'den neden ev almalı?

İbrahim Toramana neden dava açıldı Haberi

İbrahim Toramana neden dava açıldı

Eski milli futbolcu İbrahim Toraman'ın Kadıköy'deki dükkanında imar planına aykırı genişletme yaptığı gerekçesiyle "Hakkı olmayan yere tecavüz" sucundan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Toraman, "İçerisinde tadilat olduğunu bilmiyorum. Yapılan tadilatlarla benim kesinlikle bir ilgim yoktur" savunmasını yaptı. Toraman ceza alırsa kamu hizmetinde çalışmayı kabul etti. 


Star



Haber Fanatik Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İbrahim Toraman'ın, hakkı olmayan yere tecavüz etme suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

Eski futbolcu İbrahim Toraman’ın, kendisine ait dükkanında imar planına ve projeye aykırı olarak genişletme yaptığı iddiasıyla, hakkı olmayan yere tecavüz etme suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.


Anadolu 52. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, sanık İbrahim Toraman ve taraf avukatları katıldı.Duruşmada kimlik tespiti yapılan Toraman, eski futbolcu olduğunu ve aylık 20...