07 / 05 / 2024

İbrahim Üzülmezin evi

İbrahim Üzülmezin evi

İbrahim Üzülmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çekmeköy'de bulunan Gardenya Evleri sitesindeki evine hırsız girdiğini belirterek, bazı ziynet eşyaları ile 2009 yılındaki şampiyonluk sonrası aldığı jipinin çalındığını söyledi.

Değerini belirleyemediğiniz evi satamazsınız!

Ülkedeki yüksek enflasyonist ortam her üründe olduğu gibi konutların değerlerinde de belirsizliğe neden olduğunu söyleyen Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan ''Değerini belirleyemediğiniz evi satamazsınız'' dedi.

Fransa'da 1 Euro'ya satılık ev! Sadece iki şart aranıyor!

Fransa’nın Saint-Amand-Montrond kasabasında yer alan iki katlı bir ev 1 sadece 1 Euro'ya satılıyor. Fakat söz konusu evi satın alan kişinin 136 bin dolarlık tadilat masrafının yanı sıra kasabada yaşamayı da kabul etmesi gerekiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılarak konuşma yaptı. Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız." dedi. 

Phenıx İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Phenıx İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de İbrahim Özçelik tarafından kuruldu.

Dünyanın en yalnız evi 5 milyon TL'ye satışa çıktı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde dünyanın en yalnız evi tanınan ve Main eyaletinde konumlanan Atlas Okyanusu ile iç içe olan ev satışa çıktı. Fiyatı ile ise dudak uçuklattı.

Michael Schumacher'in İsviçre Cenevre Gölü'ndeki evi satışa sunuldu!

Formula 1'in 7 kez şampiyonluk kazanan rekortmen pilotu Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher, İsviçre Cenevre Gölü'ne nazır, 'Aşk yuvamız' dedikleri evi 5.8 milyon Euro'ya satıyor...

Kalem İnşaatçılık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalem İnşaatçılık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 180 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kont, İbrahim Zırıh ve Mustafa Zırıh ortaklığında kuruldu.

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özçelik tarafından kuruldu.

Kylie Jenner'ın kızı Stormi'ye iki katlı oyun evi hediyesi!

Dünyanın en genç milyarderi Kylie Jenner'ın 1,5 yaşındaki kızı Stormi'nin aldığı son Noel hediyesi, gerçek boyutlarda iki katlı bir oyun evi.

Kaçak evi internette 360 bin TL'ye satacaktı!

Osmangazi Belediyesi, Yiğitali Mahallesi’nde kaçak olarak yapılan ve internet üzerinden 360 bin liraya satışa sunulan ruhsatsız prefabrik evi yerle bir etti.

Karim Benzema'ya hırsız şoku! Evi soyuldu!

Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema hırsız şoku yaşadı. Benzema'nın evi maç sırasında soyuldu.

Emekli Mimar Aliye Aköz’ün çöp evi!

Karaman'da 3. kattaki dairede tek başına yaşayan 68 yaşındaki Emekli Mimar Aliye Aköz’ün evi çöp eve dönüştü. Aköz'ün evine giren ekipler adeta şok yaşadı.

Çözüm Evi Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Çözüm Evi Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Coşkun tarafından kuruldu. 

İbrahim Üzülmezin evi Haberi

İbrahim Üzülmezin evi


Beşiktaş Futbol Takımı'nın eski oyuncularından ve kaptanlarından İbrahim Üzülmez, hırsızlık şoku yaşıyor.


İbrahim Üzülmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çekmeköy'de bulunan Gardenya Evleri sitesindeki evine hırsız girdiğini belirterek, bazı ziynet eşyaları ile 2009 yılındaki şampiyonluk sonrası aldığı jipinin çalındığını söyledi.


Özellikle jipinin kendisi için büyük önem taşıdığını aktaran Üzülmez, "Aracımı, Beşiktaş'la 2008-2009 sezonunda şampiyon olduktan sonra almıştım. Benim için manevi değeri çok yüksekti. O şampiyonluğun yadigarıydı, evladım gibiydi. Bu açıdan ayrıca büyük bir üzüntü duyuyorum" ifadelerini kullandı.


Üzülmez, hırsızlık olayıyla ilgili emniyet soruşturmasının sürdüğünü...