21 / 07 / 2024

ibrahim uzunoğlu

ibrahim uzunoğlu

Yüzde 100 organik ev tekstili markası Ecocotton, 10 yıllık yurtdışı deneyiminden sonra Türk tüketicileriyle buluşuyor. Egem Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Uzunoğlu, "Organik ev tekstilinde Türkiye'de büyüyen talebi karşılamaya hazırız" dedi

Kocaeli Arcadia Homes'ta villalar 4 milyon 800 bin liradan başlayan fiyatlarla hemen teslim!

Arcadia Homes, Uzunoğlu İnşaat tarafından Kocaeli'nin en gözde semtlerinden biri olan Kartepe'de inşa ediliyor. Arcadia Homes'ta villa fiyatları ise 4 milyon 800 bin liradan başlıyor. Kocaeli Arcadia Homes'ta hangi tip villalar yer alıyor?

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu: Zirvede 5.3 milyar dolar ile İbrahim Erdemoğlu var! 

ABD merkezli dergi Forbes’in yayınladığı listeye göre Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu. Listeye göre Murat Ülker birinciliğini İbrahim Erdemoğlu'na devretti. Erdemoğlu'nun serveti 5.3 milyar dolar...

Prof. Dr. Uzunoğlu’ndan ‘acı reçete’: ‘Seçim sonucu ne olursa olsun...’

Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi iktisatçı yazar Prof. Sadi Uzunoğlu, seçim sonrası ‘acı reçetenin’ beklediğini söyleyerek, “Hükümet değişmese de yeni bir ekonomi yönetimi iktidara gelse de mevcut ekonomi politikası sürdürülemez” dedi.

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İbrahim Erdemoğlu`nun biyografik bilgisi.

Sezi Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezi Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de İsmail Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Fagal Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fagal Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Saniye Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Can Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Bmf Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmf Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 250 bin TL sermaye bedeli ile  Bahattin Uzunoğlu tarafından kuruldu.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Aysel Hatipoğlu, İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirildi!

Aysel Hatipoğlu, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine atandı...

İbrahim Kaboğlu'ndan Turizm Teşvik Yasa Teklifi açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, Turizm Teşvik Yasa Teklifi ile Türkiye’nin doğal, tarihsel ve kültürel değerlerinin parsel parsel torbaya konulduğunu belirtti. 

ibrahim uzunoğlu Haberi

ibrahim uzunoğlu

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de organik ürün kullanımı konusunda artan bilinç düzeyi, organik ev tekstili alanındaki talebi hızlı bir ivmeyle yükseltiyor. Çevreye duyarlı, sağlığına ve konforuna düşkün bilinçli tüketicilerin bu talebi doğrultusunda Türkiye'nin başarılı tekstil firmalarından Egem Tekstil, ekolojik ev tekstili ürünlerinden oluşan Ecocotton markasını Türk tüketicileri ile buluşturuyor. Türkiye'nin en iyi pamuğu olan Ege pamuğundan üretilen, GOTS sertifikasyonuna (Global Organik Tekstil Standartı) sahip, yüzde yüz organik ürünlerden oluşan Ecocotton, yurtdışı pazarlarda edindiği 10 yıllık deneyimi ile Türk tüketicilerinin karşısına çıkıyor.


ZENGİN KOLEKSİYON


Egem Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Uzunoğlu, organik tekstil deneyimleri, üretim kapasiteleri, ürün kaliteleri ve zengin koleksiyonları ile organik ev tekstili konusunda Türkiye'de büyüyen talebi karşılamaya hazır olduklarını açıkladı. Uzunoğlu, bu amaçla başta İstanbul, Ankara, İzmir olmak...