03 / 05 / 2024

Ecocotton, organik ev tekstiliyle Türk tüketicileriyle buluşuyor!

 Ecocotton, organik ev tekstiliyle Türk tüketicileriyle buluşuyor!

Yüzde 100 organik ev tekstili markası Ecocotton, 10 yıllık yurtdışı deneyiminden sonra Türk tüketicileriyle buluşuyor. Egem Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Uzunoğlu, "Organik ev tekstilinde Türkiye'de büyüyen talebi karşılamaya hazırız" dedi



Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de organik ürün kullanımı konusunda artan bilinç düzeyi, organik ev tekstili alanındaki talebi hızlı bir ivmeyle yükseltiyor. Çevreye duyarlı, sağlığına ve konforuna düşkün bilinçli tüketicilerin bu talebi doğrultusunda Türkiye'nin başarılı tekstil firmalarından Egem Tekstil, ekolojik ev tekstili ürünlerinden oluşan Ecocotton markasını Türk tüketicileri ile buluşturuyor. Türkiye'nin en iyi pamuğu olan Ege pamuğundan üretilen, GOTS sertifikasyonuna (Global Organik Tekstil Standartı) sahip, yüzde yüz organik ürünlerden oluşan Ecocotton, yurtdışı pazarlarda edindiği 10 yıllık deneyimi ile Türk tüketicilerinin karşısına çıkıyor.


ZENGİN KOLEKSİYON


Egem Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Uzunoğlu, organik tekstil deneyimleri, üretim kapasiteleri, ürün kaliteleri ve zengin koleksiyonları ile organik ev tekstili konusunda Türkiye'de büyüyen talebi karşılamaya hazır olduklarını açıkladı. Uzunoğlu, bu amaçla başta İstanbul, Ankara,  İzmir  olmak üzere tüm Türkiye'de yaygın bir bayi ağı oluşturma çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini belirterek 'Yurt dışında beğeniyle kullanılan, Türkiye'nin ilk organik ev tekstili markası Ecocotton'u tanıtmak için İstanbul'da düzenlenen CNR Evteks 18. İstanbul Ev Tekstili Fuarı'nda olacağız. Özgün tasarımları, özenli dikimi, saf ve doğal özellikleri ile nevresim, havlu, bornoz başta olmak üzere tüm ürünlerimizi standımızı ziyaret edenlerle tanıştıracağız' diye konuştu.

Yeni Şafak


Geri Dön