02 / 05 / 2024

ıc ictas üçüncü köprü

ıc ictas üçüncü köprü

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursay Karkın tarafından kuruldu.

UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Havaların soğumasıyla beraber tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri elektrikli ısıtıcılar oldu. Bu alanın öncüsü UFO, yeni bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Peki, UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Gayrimenkul dolandırıcıları boyut atladı! Kayıp şahıslar üzerinden 20 milyon liralık vurgun!

Gayrimenkul dolandırıcılarının yeni av yakalama modelini duyanlar inanamadı. Yalova'da gerçekleşen olayda ikinci kayıp şahıs üzerinden senet düzenleyip, üçüncü şahıs olarak senedi kendi üzerine ciroladılar.

Skoda'dan yeni nesil otomobil! Skoda Superb’in 4. nesli görücüye çıktı

Skoda, D segmentinde yer alan amiral gemisi modeli Superb’in yeni 4. neslinin tanıtımını gerçekleştirdi. Skoda Superb'in dördüncü nesli görücüye çıktı. Yeni görünümün dışında daha fazla alan, konfor ve en son teknolojiyi ile karşımıza çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

ŞOK’ta yüzde 50 indirim çılgınlığı! düştü! Vanish leke çıkarıcı 137,50 TL’ye, Pınar süzme peynir 40,75 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yılına özel toplam bin ürüne dev indirim yaptığını açıkladı. Buna göre, Vanish leke çıkarıcı 137,50 TL’ye, Pınar süzme peynir 40,75 TL’ye düştü. İşte 4 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul kaçıncı sırada?

İşgücü konusunda danışmanlık veren Mercer şirketinin yaptığı araştırmaya göre dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu. Peki, 5 kıta 227 şehiri kapsayan  araştırmada İstanbul kaçıncı sırada yer aldı? İşte detaylar...

Astronomik kira bedellerine kiracılardan tepki: Uzun vadede kalıcı bir çözüm getirilmeli!

Antalya’da üçüncü defa bir araya gelen 'Kiracılar Dayanışma Platformu' üyeleri, artan kira fiyatlarına tepki gösterdi ve uzun vadede kalıcı bir çözüm getirilmesi gerektiğini vurguladı. 

Türk tarımının Mavi Gücü New Holland’ın TR5 Electro Command modelinin fiyatı açıklandı. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Türk tarımının 'Mavi Gücü' New New Holland’ın TR5 Electro Command modeli, gücü teknolojiyle harmanlayan üstün tasarımıyla tarıma yeni bir vizyon getiriyor. Çiftçinin dijital dönüşümünün öncü markası New Holland’ın TR5 Electro Command serisinin Eylül ayı fiyatları ise şöyle…

Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor!

İstanbul Başakşehir'de, Başakşehir Belediyesi öncülüğünde ve kentsel dönüşüm alanında inşa edilecek olan Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor. Projede, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor.

Bağcılar Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi'ne onay verildi!

Bağcılar Belediyesi'nin kentsel dönüşüm uygulamalarındaki problemlerin çözülebilmesi, dönüşüm sürecinin iyileşmesi ve bütüncül şekilde yönetiminin yapılması amacıyla hazırladığı "Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi"ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi.

Bağcılar'ın nüfusu kentsel dönüşümle arttı!

TÜİK, 2019 Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’nin sonuçlarını açıkladı. Bağcılar 745 bin 125 kişilik nüfusuyla İstanbul’un en büyük 3’üncü ilçesi oldu. Bağcılar Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projesinde başarılı olmasıyla nüfusun arttığı belirtildi.

Lokman Çağırıcı Bağcılar projelerini açıkladı!

Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, ‘ustalık’ dediği üçüncü dönemine girmeyi hedefliyor. Çağırıcı bu hedefleri kamuoyuna açıkladı. Yeni Gençlik Merkezi’nden Şehir Kütüphanesi’ne kadar çok sayıda dev eseri anlatan Çağırıcı, “Projelerimizin yüzde 70’e yakını gençlere dönük” dedi.

Bağcılar'a 9’uncu metro müjdesi!

Bağcılar’da üçüncü kez aday olan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,“Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9’uncu metronun müjdesini alıyoruz'' dedi.

ıc ictas üçüncü köprü Haberi

ıc ictas üçüncü köprü
Üçüncü köprüyü kim yapıyor?


Üçüncü köprü olarak bilinen Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatı ihalesini IC Ictaş Astaldi Ortaklığı, yapım ve işletme süresi dahil 10 yıl 2 ay 20 günlük teklifiyle kazandı. 


Yap-İşlet-Devret Modeli kapsamında gerçekleştirilecek; 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi, 2012 yılında gerçekleştirilen ihale neticesinde, 10 yıl 2 ay 20 günlük yatırım ve işletme süresiyle IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Astaldi S.P.A. ortaklığı tarafından kazanıldı ve köprünün temeli 29 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleşen törenle atıldı.  

Proje kapsamında, yaklaşık 115 km uzunluğunda otoyol ve bağlantı yolları, viyadükler, otoyol köprüleri ve tüneller ile 3. Boğaz Köprüsü yer alıyor.

3. Köprü'nün ilkleri!


3. Boğaz Köprüsü, birçok özelliği ile ilkleri barındırıyor. Köprü tamamlandığında;

59 metre genişliği ile dünyanın en geniş asma köprüsü,


1.408...