04 / 05 / 2024

iç mimar Ertuğrul Çağrı Korkmaz

iç mimar Ertuğrul Çağrı Korkmaz

İç mimar Ertuğrul Çağrı Korkmaz kimdir? Ertuğrul Çağrı Korkmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertuğrul Çağrı Korkmaz, ne zamandan beri Ankara İç Mimarlık'ta görev alıyor?

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? Ne iş yapar?

Polisan Holding'in güçlü liderlik kadrosuna sahip olan Ahmet Ertuğrul Bitlis, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak şirketin büyümesine yön veriyor. Peki, Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? İşte ayrıntılar...

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Ertuğrul Şen: Enerjinin israf edilmemesi için ısı yalıtımı şart!

İZODER Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, “Yıllık enerji tüketiminin yüzde 72’sini ithal eden Türkiye’de, tüketilen toplam enerjinin yüzde 40’a yakını binalarda kullanılıyor. Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımı yaparak yüzde 50 tasarruf sağlamak öncelikli sorumluluk ve zorunluluğumu

Nazenin Konakları: Diriliş Ertuğrul'un yanındayız!

Milyonların hayranlıkla izlediği Diriliş Ertuğrul dizisinin 2016-2017 ana sponsoru Nazenin Konakları gündemde yer alan Altın Kelebek Ödül Töreni için açıklama yaptı...

Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'ndan kızına miras şoku!

İzmir'in gayrimenkul zenginlerinden Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu, kendisine vasi tayin edilmesini isteyen doktor kızı Ayşe Gülden Ünal'ı 100 milyon liralık mirasından men etti.

Mehmet Ertuğrul Hatay, Betüla Peyzaj'a dava açtı!

HATKO AŞ'nin yönetim kurulu başkanı, eski FB'li yönetici Mehmet Ertuğrul Hataylı, Sarıyer Reşitpaşa'daki evinin bahçesinin peyzaj işlerini istediği gibi yapmayan şirkete dava açtı.

Ertuğrul Gazi Türbesi yeniden restore edilecek!

Osmanlı’nın kurucusu Osman Bey’in babası Ertuğrul Gazi’nin Söğüt’teki türbesi dökülüyor. 1 yılda iki defa restore edilen tarihi türbe drenaj sistemindeki hatadan dolayı alttan nem alıyor. Duvarlar şişmeye başladı.

Bilecik Söğüt Ertuğrul Gazi Türbesi onarılmayı bekliyor!

Son 21 ay içince 2 kere tadilat gören Bilecik’in Söğüt ilçesinde bulunan Ertuğrul Gazi Türbesi'nin içindeki çatlaklar ve duvarlardaki şişmelerin önüne geçilemezken, gelen ziyaretleri hoş olmayan görüntülerle karşılaşıyor.

Ertuğrul Mahallesi okul projesi için karar çıktı!

Ertuğrul Mahalle Komitesi ve mahalle sakinlerinin ‘İlkokul istiyoruz’ çağrısı sonuç buldu. Nilüfer Belediye Meclisi’nde, bölgede bulunan okul arazisinde imar planı değişikliği öngören rapor oybirliği ile kabul edildi.

Bursa Ertuğrul mahallesi ilkokul istiyor!

Ertuğrul Mahallesi sakinleri, Mahalle Komitesi ile birlikte, ilkokul ihtiyacına dikkat çekmek için iki yıldır seslerini duyurmaya çalışıyor. Ertuğrul Mahalle Komitesi’nin, düzenlediği basın açıklamasında bir kez daha yetkililere çağrıda bulunuldu

Ertuğrul Gazi Bulvarı açılış için gün sayıyor!

Yapımına Adana Büyükşehir Belediyesi ekiplerince devam edilen ve Ertuğrul Gazi Bulvarı adı verilen bulvarın çalışmaları sırasında açıklama yapan İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, “İmamoğlu ilk defa 20 metrelik bir bulvara kavuşuyor” dedi.

Bursa Ertuğrul Toplu Konut Uygulama sürecinde son durum!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Maliye Hazinesi'yle uyumsuzluk yaşanan Ertuğrul Toplu Konut Uygulama süreciyle ilgili vatandaşların ve Hazine'nin zarara uğratılmaması için 1 Kasım'a kadar süre verdi.

iç mimar Ertuğrul Çağrı Korkmaz Haberi

iç mimar Ertuğrul Çağrı Korkmaz

Ertuğrul Çağrı Korkmaz kimdir?

Ertuğrul Çağrı Korkmaz, 1996 Yılında Hacettepe Üniversitesi’nden içmimar unvanı ile mezun oldu. O tarihten bu yana çeşitli özel kuruluşlarda ve serbest olarak mesleğinde çalışmış; proje, uygulama, imalat ve taahhüt tecrübeleri kazanmıştır. 


2005 Yılında Gazi Üniversitesi Mobilya ve Dekorasyon Eğitimi Bölümü’nden, yüksek lisans derecesi aldı. Çeşitli sempozyumlarda “mimarî estetik”, “estetik ve sanat” gibi konularda bildiriler sundu, seminerler verdi. Yurt içi ve dışı bir çok mobilya tasarım yarışmasına katıldı. 


2012 yılından bu yana Ankara İçmimarlık ‘ta, mesleğini sürdürmekte, Ankara Fikrî ve Sınaî Haklar Hukuk Mahkemeleri için bilirkişilik hizmeti vermekte ve G. Ü. Mob. ve Dek. Eğitimi B.’de doktora öğrenimine devam etmektedir. Bir çocuk babasıdır.


Ankara İç Mimarlık..

İçmimar Mustafa ERCİYAS ve İçmimar Umut GÜRLER tarafından anahtar teslimi “TASARIM, PROJE, UYGULAMA” mantığıyla kurulmuştur.


Proje...