04 / 05 / 2024

iç mimar Neşe Canan

iç mimar Neşe Canan

Restoratör - İç Mimar Neşe Canan kimdir? İç Mimar Neşe Canan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Neşe Canan, ne zamandan beri Ankara İç Mimarlık bünyesinde çalışmalarına devam ediyor?

Bankalar faiz oranlarını peş peşe değiştirdi! Hangi banka 1 milyon lira için ne kadar faiz veriyor?

Yastık altında parası olan vatandaşların gündeminde yer alan mevduat faizleri yeniden değişti. Peki hangi banka 1 milyon lira için ne kadar faiz veriyor?

Hacizli araçların satışı ikinci el piyasasını düşürür mü? Satış işlemi ne kadar sürer? Uzmanlar açıkladı!

​​​​​​​Yediemin otoparkında bulunan hukuken muhafazasına gerek kalmayan hacizli araçların ihale aracılığıyla satışa çıkarılmasına yönelik düzenleme yürürlüğe girdi. Peki, hacizli araçların satışı ikinci el piyasasını düşürür mü? Satış işlemi ne kadar sürer? İşte detaylar...

İğneden ipliğe zam geliyor! Zam gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak! İşte o ürünler...

Elektrik zammı fabrikaların üretim maliyetini yükseltti. Başta temel gıda ürünleri olan şeker, un, ekmek, makarna, yağ olmak üzere beyaz eşyadan ayakkabıya, tekstilden temizlik malzemelerine kadar iğneden ipliğe hemen her ürüne zam yağacak. İşte zam gelmesi beklenen ürünler...

Eğitim ödeneği ne kadar? Eğitim ödeneği hesaplara ne zaman yatırılacak?

Devlet ihtiyaç sahibi binlerce kişiye destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda eğitim ödeneği kampanyası başlattı. Peki, eğitim ödeneği ne kadar? Eğitim ödeneği hesaplara ne zaman yatırılacak? İşte detaylar...

Ziraat Bankası faizsiz çiftçi kredisi ne kadar? Faizsiz çiftçi kredisini hangi bankalar veriyor?

Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi kapsamında üretici ve çiftçilere kullandırılan kredilerde değişikliğe gidildi. Bu değişikliğin ardından çiftçiler, Ziraat Bankası faizsiz çiftçi kredisi ne kadar?, Faizsiz çiftçi kredisini hangi banka veriyor? Sorularının cevaplarını araştırmaya başladı.

Altın ve bitcoinin 10 yıl içinde ne kadar olacağı açıklandı! Herkes bu habere odaklandı

Altın fiyatlarında peş peşe düşüşler yaşanırken bugün dolar kurundaki artışların durması ile altın nefes aldı. Altın fiyatlarında yukarı yönlü bir hamle görülürken Bloomberg Intelligence altın ve bitcoinin 10 yıl içinde ne kadar olacağını açıkladı.

Kira ödemeyen kiracı için ne yapılabilir?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal, köşe yazısında kirasını ödemeyen kiracı için ne yapılmalı sorusunun yanıtını kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

Cins değişikliği harcı ne kadar 2021?

Cins tashihi işlemi için Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'ne bir dilekçe ve gerekli belgelerle başvuruda bulunulması ve harç ödemesinin yapılması gerekiyor. Peki, cins değişikliği harcı ne kadar 2021? İşte cins değişikliği harcı 2021...

Neşe Gülden Sözdinler, İş GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

İş GYO Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Yönetim Kurulu Üyesi Neşe Gülden Sözdinler'in seçilmesine karar verildi. 

Neşe Erberk’in anaokulu açmak için sahte rapor hazırlattığı ortaya çıktı!

Neşe Erberk’in Beşiktaş’ta konut alanında olan anaokulunu açmak için sahte teknik rapor hazırlattığı belirtildi.

Neşe Erberk imar barışından yararlandı Akatlar'daki okul kurtuldu!

Avrupa eski Güzellerinden Neşe Erberk, Beşiktaş Akatlar'daki okulu için imar barışından faydalandı.

Mimar Ayşe Ayberk Batman kabri başında anılacak!

Mimar Ayşe Ayberk Batman için anma töreni düzenlenecek. Batman'ın ailesi ve sevenleri anma töreni için ailesi bir mesaj yayınladı.

Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Ataşehir Modern'de satışlar resmen başladı. Daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Peki Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

iç mimar Neşe Canan Haberi

iç mimar Neşe Canan

Neşe Canan kimdir?

Neşe Canan,  Restorasyon Bölümü mezuniyetinden sonra KOREFD, Süleymaniye Camii, Yıldız Sarayı gibi önemli konservasyon – restorasyon projelerinde görev aldı. İstanbul Ünv. Arkeoloji bölümü ile birlikte bir sezon boyunca İzmir Olympos kazı projesinde çalıştı. 


Daha sonra Atılım Üniversitesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı bölümüne geçti. Hayata daima melodilerle pozitif bakmak gerektiğini savunur. Staj programı sonrası, çalışmaları ve özverisi sayesinde Ankara İç Mimarlık’ta Atölye Sorumlusu olarak takıma dahil olmuştur.


Ankara İç Mimarlık..

İçmimar Mustafa ERCİYAS ve İçmimar Umut GÜRLER tarafından anahtar teslimi “TASARIM, PROJE, UYGULAMA” mantığıyla kurulmuştur.


Proje ve danışmanlık hizmetleri iç mimarlardan oluşan genç ve yenilikçi bir ekip tarafından yürütülmektedir. Müşterilerine sunduğu hizmet, ürün çeşitliliği, kapasite ve koordinasyon kabiliyetiyle hizmet verdiği sektörün Ankara’daki en büyük firması olan  Ankara  İç Mimarlık, 2009 yılından bugüne,...