14 / 05 / 2024

icadiye caddeyi

icadiye caddeyi

Kuzguncuk Mahallesi’nin ana caddesi olan ve Ekmek Teknesi, Perihan Abla gibi dizilere mekan olan İcadiye Caddesi'nde 1948 yılında 400 metrekare arsayı 40 adet altın parasına, bin 628 liraya almak mümkünmüş.

İstiklal'de yıkılan bina caddeyi toz bulutuyla kapladı!

İstiklal Caddesi’nde yıkımı devam eden bir bina nedeniyle ortaya çıkan toz bulutu vatandaşlara zor anlar yaşattı. Vatandaşlar, yüzlerini kapatarak tozdan kendilerini korumaya çalıştı.

Kudüs'te ruhsatsız 6 bina yıkılacak!

Kudüs Belediyesi İnşaat ve Planlama Komitesi, "ruhsatsız olduğu ve caddeyi böldüğü" nedeniyle 6 binayı yıkmak için hazırlıklar yapıyor...

Konya Hadim'e 3.6 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Hadim'deki 3 ana caddeyi altyapısı, kaldırımı, refüjü, bisiklet yolu ve kaliteli asfaltıyla örnek hale getirdi.

Kocaeli Çayırova Özgürlük Caddesi yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’daki bir caddeyi daha yeni yüzüne kavuşturuyor. Kocaeli Çayırova Özgürlük Caddesi üzerinde belli bölgelerde 4 bin 500 metreküp taş duvar imalatı yapıldı.

Kozan Kavşağı Projesi hayata geçiyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 8 caddeyi birbirine bağlayacak, 78 metre çapındaki Kozan Kavşağı Projesi uygulama aşamasına geldi.

İstiklal Caddesi kirada dünya devleriyle yarışıyor!

Dünyanın 71 ülkesindeki önde gelen 461 alışveriş cadde ve bulvarını değerlendiren gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman and Wakefield, her ülkede metrekare başına yıllık mağaza kirası bedelinin en yüksek olduğu caddeyi sıraladı.

Kocasinan Nil Caddesi sil baştan!

Kocasinan’ın dört bir yanında eş zamanlı yenileme çalışmaları gerçekleştiren Kocasinan Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Nil Caddesi’ni asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak caddeyi, vatandaşın hizmetine sundu.

Konya Çumra’ya 8 milyonluk prestij caddeler!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Çumra’da yaptığı prestij cadde çalışmalarında 3 caddeyi tamamlayarak hizmete açarken 3 caddede çalışmalara devam ediyor. Altyapısı, refüjü, tretuvarları ile örnek olan caddelerin maliyeti 8 milyon 260 bin lira.

Ordu'da 1.700 metre yol yayaların kullanımına açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde hayata geçireceği “Yayalaştırma Projesi” kapsamında iki caddeyi yetki ve sorumluluk alanına aldı. Proje dâhilinde Bülbül Deresi üzerine inşa edilen köprünün montaj çalışmaları tamamlandı.

İstiklal Caddesi'nde dükkanlar kepenk kapatıyor!

İstanbul denilince belki de ilk akla gelen yerler arasında olan tarihi İstiklal Caddesi son dönemlerde kalabalığı veya güzellikleriyle değil, kapanan mağazaları ile gündemde. Birçok mağaza ve iş yerleri insan trafiği, düşen cirolar ve yüksek kiralar nedeniyle ‘caddeyi’ terk ediyor.

Antalya Muratpaşa'da yol çalışmaları Ağustos'ta tamamlanıyor!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, doğalgaz dağıtım altyapı çalışması tamamlanan Meydankavağı Mahallesi’nde 69 sokak ve 2 caddeyi kapsayan asfalt ve kaldırım çalışmalarını inceledi.

Sakarya Evliya Çelebi Cadde Projesi’nde sona gelindi!

Ali Oktar, “Erenler’de 4 caddeyi birbirine bağlayacak olan yeni bulvar projemizde asfalt serim çalışmaları sona erdi." dedi.

Konya Meram'daki dönüşüm protesto edildi!

KONYA'da Meram Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm uygulanacak mahalle sakinleri, belediyenin 300- 400 metrekare arsaya karşılık 1 daire verdiğini ve bunun da yetersiz olduğunu ileri sürerek, caddeyi trafiğe kapatıp, durumu protesto etti.

icadiye caddeyi Haberi

icadiye caddeyi

Kadıköy Vakıflar Müdürlüğü İlanları

    


                               

  Yukarıda yazılı üç arsanın tamamıyla bir arsanın vakıf hissesi açık artırma ile satılacaktır.

  İhalesi 15.3.948 Pazartesi saat 15'dedir. İsteklilerin hüviyet cüzdanlarıyla müracaatları.


(1948 yılında Reşat Altın 41 liraymış.)


Vatan Gazetesi  27 Şubat 1948



Abdullah Kutalmış...