13 / 05 / 2024

ICCI 2013 Enerji Oscar Ödülleri töreni iletişim

ICCI 2013 Enerji Oscar Ödülleri töreni iletişim

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen, her yıl ICCI - Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı kapsamında verilen “ICCI Enerji Oscar Ödülleri” töreni için geri sayım başladı...

Erensan ICCI 2016 Enerji ve Çevre Fuarı’na katıldı!

Kazan ve Basınçlı Kap sektörünün öncü yenilikçi firması Erensan, doğa dostu ve enerji verimliliğinde yeni bir dönem başlatan ürünleriyle, bu yıl 22’ncisi düzenlenen ICCI 2016 Enerji ve Çevre Fuarı’ndaki yerini aldı.

ICCI Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı 27 Nisan'da!

Fuar, konferans ve B2B etkinliklerinin bir arada olduğu enerji buluşması ICCI Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, 27-29 Nisan 2016 tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanıyor.

Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı başladı!

Anadolu Ajansının " global iletişim ortağı " olduğu, 21. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı - ICCI 2015 kapılarını açtı.

Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı yarın başlıyor!

Anadolu Ajansının "global iletişim ortağı" olduğu, 36 oturum ve 200 sunum yapılacak 21. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı - ICCI 2015 yarın kapılarını açıyor.

21. Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı 6 Mayıs'ta!

Enerji sektörünün en önemli platformu olan ICCI - Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, "Enerji Sanayi Sektöründe 21. Yıl" sloganı ile 6 Mayıs Çarşamba günü Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi'nde başlayacak.

ICCI 2014 Enerji Ödülleri sahiplerini buldu!

Enerji sektörünün en önemli organizasyonlarından ICCI 2014 Enerji Ödülleri sahiplerini buldu. Yarışmada Yenilenebilir Enerji Santralleri, Termik Enerji Santralleri ve Verimlilik kategorilerinde 11 ayrı proje büyük ödüle layık görüldü.

Nuh Çimento atık ısı dalında ödül kazandı!

Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı ( ICCI ) 2014 Enerji Oscar Ödülleri kapsamında enerji santralleri ve verimlilik projeleri kategorilerinde yapılan başvuruların en iyileri onurlandırıldı.

Çanta Rüzgar Enerji Santrali'nin inşaatı tamamlandı!

BOYDAK Enerji tarafından 2013 ortasında inşaatına başlanan ve Silivri Çantaköy mevkiinde yer alan 45 MW "Çanta Rüzgar Enerji Santrali", projede yer alan 19 adet 2.5 MW rüzgar türbininin montajı, testleri ve bakanlık kabulleri yapılarak işletmeye alındı .

Aksel Enerji Yatırım işlemler tebliğini yayınladı!

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksel Enerji 24 Aralık 2013 tarih 28861 sayılı resmi gazetesinde yayımlanan Yatırım işlemler tebliğini yayınladı.

Arçelik, yüzde 5.6'lık enerji tasarrufu sağladı!

Arçelik, 2013'te üretimde enerji verimliliği ve çevreye etkileri konularında çok sayıda proje devreye aldı. Çevre konusunda verimlilik odaklı yatırımlar yapan firma, üç fabrikasında enerji, iki fabrikasında ise su verimliliği konusunu ele aldı.

2013 yılında doğalgaz talebi yüzde 1,2 arttı!

Uluslararası Enerji Ajansı Raporuna göre dünya genelinde 2013 yılında doğalgaz talebi, önceki yıla göre sadece yüzde 1,2 artarak, " 3,5 trilyon " metreküp oldu.

Türkiye'nin enerji kurulu gücü yüzde 13.4 arttı!

2013 yılı mayıs ayı sonunda 58 bin 323 MW olan Türkiye toplam enerji kurulu gücü, 2014 Mayıs sonu itibarıyla yüzde 13,4 artışla 66 bin 134 MW değerine ulaştı

Taner Yıldız: Türkiye enerji kurulu gücü 66 bin 134 MW değerine ulaştı!

Taner Yıldız "2013 yılı mayıs ayı sonunda 58 bin 323 MW olan Türkiye toplam enerji kurulu gücü, 2014 Mayıs sonu itibarıyla yüzde 13,4 artışla 66 bin 134 MW değerine ulaştı"dedi.

ICCI 2013 Enerji Oscar Ödülleri töreni iletişim Haberi

ICCI 2013 Enerji Oscar Ödülleri töreni iletişim

Ödüllere başvuru yapan adaylar arasından ödül alacak şirketler, yarışma jürisinin sayısal verileri sistematik değerlendirme yaparak onaylamasının ardından belirlendi. 

Bu yıl ICCI Enerji Oscar Ödülleri’nin üçüncüsünde, 2 kategoride toplam 8 şirket ödüllerini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın elinden alacak.

Türkiye’de enerji sektörünün en önemli ve lider yaklaşık 50 şirketinin başvuruda bulunduğu Enerji Oscar’ları 24 Eylül 2013 tarihinde JW Marriott Hotel Ankara’da düzenlenecek muhteşem ödül töreniyle sahiplerini bulacak.

Türkiye’nin en büyük enerji ve çevre fuar ve konferansını düzenleyen sektörünün lider kuruluşu Sektörel Fuarcılık, üçüncü kez Türkiye’nin en başarılı enerji projelerini ödüllendiriliyor. Ülkemizdeki enerji sektörünün başarılı proje uygulamalarının seçildiği ve enerji sektörünün en prestijli yarışması olarak bilinen ICCI Enerji Oscar Ödülleri kapsamında 2 farklı kategoride toplam 8 ödül verilecek.

Oscar’ları Bakan Yıldız verecek

Ödül törenine...