03 / 05 / 2024

İÇDAŞ arazisi dumankaya

İÇDAŞ arazisi dumankaya

Gazete ilanları çıktıktan sonra İÇDAŞ'ın arazisine tam 18 inşaat firmasından teklif gelmişti. Bunların tamamının adını öğrenemesek de aralarında İbrahim Dumankaya Holding'e ait DKY İnşaat var...

Prıntcıple Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Prıntcıple Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da Ömer Dumankaya tarafından kuruldu.

Arazi emlak vergisi 2019!

Arazi sahiplerinin her sene ödemeleri gereken vergi borcunun başında emlak vergi geliyor. Peki, 2019'da arazisi olanlar ne kadar vergi ödeyecek? Arazi emlak vergisi 2019 oranları ne kadar?

Güneştepe İstanbul Güneşli satışları!

Güneştepe İstanbul Güneşli satışları nisan ayı içerisinde başlayacak. Aydınlı - Metal Yapı Konut'un İçdaş arazisi projesi Güneş Tepe İstanbul'da 2 bine yakın konut olacak...

Ak Akil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Akil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akif Kılıçoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da Kartal, Dumankaya Vizyon A2 Blok'ta kuruldu.

Dumankaya İnşaat'ta organizasyon değişikliği!

Dumankaya İnşaat, müşteri odaklı yaklaşımını geliştirmek adına bir yenileşme hareketi doğrultusunda organizasyon değişikliğine gitti. Bu değişiklik kapsamında da 22 Dumankaya İnşaat çalışanı kurum içinde atandı.

BŞ Dış Ticaret Makina İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BŞ Dış Ticaret Makina İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Bahadır Şentürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da Kartal Dumankaya Vizyon'da kuruldu.

Ali Dumankaya: Yenisahra'da dönüşüme yıl sonu başlayacağız!

Ali Dumankaya, bölgedeki hak sahiplerine verdiği iftar yemeğinde. "Yenisahra, İstanbul'da kentsel dönüşüm hak eden en önemli semt. Yıl sonunda ilk kazmayı vurmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Ali Dumankaya: Yenisahra'da kentsel dönüşüm yıl sonunda başlayacak!

İstanbul Yenisahra'da kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarını sürdüren DKY İnşaat, bölgedeki 3 bin hak sahibine iftar verdi. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya Yenisahra'ya ilk kazmayı yıl sonunda vurmayı planlıyoruz dedi...

Ali Dumankaya: Yenisahra'da yıl sonu kentsel dönüşüme başlayacağız!

DKY inşaat, bölgedeki 3 bin hak sahibine iftar verdi. DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Yenisahra. İstanbul'da kentsel dönüşümü hak eden en önemli semt. Yıl sonunda ilk kazmayı vurmayı planlıyoruz" dedi.

Dumankaya Sancaktepe basın toplantısı 21 Temmuz'da!

Dumankaya Sancaktepe basın toplantısı 21 Temmuz'da yapılacak. 21 Temmuz Pazartesi günü basın mensupları ile Yıldız Parkı Vera Restaurant’ta gerçekleştirilecek iftar davetinde yeni proje ile ilgili detaylar paylaşılacak.

Dumankaya Sancaktepe projesinin lansmanı 21 Temmuz'da!

Dumankaya Sancaktepe projesinin lansmanı 21 Temmuz'da yapılıyor. Dumankaya Sancaktepe projesinde daireler 153 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Dumankaya Sancaktepe projesi Nisan 2017 yılında tamamlanıyor...

Ali Dumankaya: İstanbul'da toplam 2 bin 750 konut ve ofis inşa edeceğiz!

DKY İnşaat Başkanı Ali Dumankaya, İstanbul'da 10"a yakın alanda kentsel dönüşüm projelerine imza atacaklarını söyledi. Dumankaya, "İstanbul'da toplam 2 bin 750 konut ve ofis inşa edeceğiz" dedi...

Ares İnşaat Gıda ve Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares İnşaat Gıda ve Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Gezergiç, Soner Avcı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Pendik, Dumankaya Cadde'de kuruldu.

İÇDAŞ arazisi dumankaya Haberi

İÇDAŞ arazisi dumankaya


Bugünlerde Türkiye'nin önde gelen müteahhitlerinin gözü kulağı Aslan Ailesi'nden gelecek haberde. Konunun biraz daha anlaşılabilmesi için dergimizin 39. sayısında yine bu sayfalarda yazdığımız bir kulisi hatırlatmamız gerekiyor. "İçdaş'ın fabrika arazisine 18 talip var" başlıklı kulisimizde Türkiye'nin en büyük demir çelik firmalarından olan İÇDAŞ Demir Çelik'in Güneşli'deki eski fabrika yerini değerlendirmek üzere harekete geçtiğini yazmıştık. Aile, gazetelere ilan vererek, 112 dönümlük arazisini 'hasılat paylaşımı modeli' ile değerlendirmek istediğini açıklamıştı. İki emsali bulunan araziye ailenin karma proje yapılmasına sıcak baktığını da vurgulamıştık. 


Gazete ilanları çıktıktan sonra araziye tam 18 inşaat firmasından teklif gelmişti. Bunların tamamının adını öğrenemesek de aralarında İbrahim Dumankaya Holding'e ait DKY İnşaat ve Altan Elmas'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Suryapı'nın olduğunu duyup, okurlarımızla paylaşmıştık. 


Aslında Aslan Ailesi'nin şimdiye kadar görüşmelerini...