25 / 07 / 2024

ICON grup Çukurova Havalimanı

ICON grup Çukurova Havalimanı

Türkiye'nin önde gelen yatırımlarına yerli ve yabancı sermayenin ilgisi sürüyor. Üstlenici şirketin kredi sorunu nedeniyle inşaatını durdurduğu Çukurova Havalimanı'na Icon Group talip oldu. Anlaşmanın tamamlanmasıyla projenin 1 ay sonra başlatılması hedef

Çukurova İnşaat'ın acı günü! Zöhre Şamiloğlu vefat etti!

Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Mali ve İdari İşler Grup Müdürü Yavuz Şamiloğlu'nun annesi Zöhre Şamiloğlu vefat etti. 

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın inşaatı durdu!

Temeli 2013’te atılan Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın inşaatı durdu. Bayburt Grup’un ödenek olmadığı gerekçesiyle yaklaşık 750 kişiyi işten çıkarttığı iddia edildi.

Çukurova Balkon'da kısa süre için özel kampanya!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da yer alan projesi Çukurova Balkon’da kısa süre için başlattığı özel kampanya ile yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatı sunarak konut almayı kolaylaştırdı.

Çukurova Balkon Kurban Bayramı kampanyası 2018!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da inşa edilen Çukurova Balkon'da Kurban Bayramı kampanyası başladı...

Teknokent projesi Sarıyer'de kurulacak!

MEF Üniversitesi ve Icon Grup tarafından Sarıyer-Zekeriyaköy bölgesinde teknokent projesi kurulması için imzalar atıldı. Teknokent'in 2019 yılının sonunda açılması planlanıyor.

Çukurova Balkon'da daireler hemen teslim ediliyor!

İnşaat sektöründe 24 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da ev sahibi yapıyor. 

Çukurova Balkon’da Nisan ayı kampanyası!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da yeni bir kampanya başlattı. 

Çukurova Balkon’da Mart ayına özel kampanya!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul'ün, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da Mart ayına özel olarak yeni bir kampanya başlattı. 

Çukurova Gayrimenkul'e Adana İnşaat Fuarı’nda yoğun ilgi!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Çukurova Gayrimenkul Adana İnşaat Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak. 

Yabancı yatırımcılar rotasını Çukurova’ya çeviriyor!

SON Grup bünyesindeki şirketlerden Adania Yatırım, Çukurova bölgesini dünyaya tanıtmayı ve bölgeye yatırımcı çekmeyi hedefliyor...

Çukurova Balkon'da 395 bin liraya 1+1!

İstanbul’un yeni cazibe merkezi Kartal’da Son Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi 19 ve 20 katlı iki blokta toplam 261 konuttan meydana geliyor.

Çukurova Balkon’dan yeni yıl kampanyası!

Son Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul’un, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da yeni yıl kampanyası başladı. 

ICON grup Çukurova Havalimanı Haberi

ICON grup Çukurova Havalimanı

Türkiye'de devam eden önemli yatırımların ekonomik açıdan sahip olduğu yüksek potansiyeli, yerli ve yabancı sermayenin ilgisini çekmeye devam ediyor. 357 milyon dolarlık yatırım maliyetiyle geçen yıl inşasına başlanan fakat üstlenici şirketin kredi temininde sorun yaşaması nedeniyle durdurduğu Çukurova Havalimanı projesine, yabancı sermayeli şirketlerin de ortaklık edeceği yerli bir yatırım grubu Icon talip oldu.


İNŞAAT 1 AY SONRA TEKRAR BAŞLAYABİLİR


Yatırım danışmanlığı ve yenilenebilir enerji sektörlerindeki faaliyetleriyle ön planda olan Icon Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Alkış, söz konusu havalimanının üstlenici firması olan Çukurova Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş.'yi satın almak için Koçoğlu Grubu ile anlaşmanın 2-3 hafta içinde tamamlanmaya yakın olduklarını söyledi. Alkış, anlaşmanın gerçekleşmesi halinde inşaat faaliyetlerinin 1 ila 1,5 ay içinde tekrardan başlayacağını da açıkladı.


HEDEF İLK PİSTİ 6...