29 / 04 / 2024

Iconova Gaziantep konut fiyatları 2016

Iconova Gaziantep konut fiyatları 2016

Toplam 570 konut ve 23 dükkandan meydana gelen Iconova Gaziantep projesi Gaziantep Şehitkamil'de yükseliyor. İşte Iconova Gaziantep konut fiyatları 2016...

5 soruda TOKİ Gaziantep Sosyal Konut Projesi 2022! Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Gaziantep konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Gaziantep'te kaç konut yapacak? Başvurular nereye yapılacak? Kimler başvuru yapabilir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dar gelirli vatandaşlar için açıkladığı konut projelerinden biri de Gaziantep'te yapılacak. Peki TOKİ Gaziantep konut sayısı belli oldu mu? Kimler başvuru yapabilir? Başvurular nereye yapılacak? İşte detaylar...

Gaziantep konut satışında 7'nci sırada!

Gaziantep'te 2019 yılında 14 bin 63 konutun el değiştirdi. Gaziantep'in tüm iller içinde konut satışta 7'nci sıraya yerleşti.

Gaziantep konut stoku 30 binin üzerine çıktı!

Gaziantep'te her gün yeni bir konut lansmanı yapılırken daha önceden inşa edilmiş olan onlarca konut firmaların elinde kaldı. Gaziantep'te konut stoku 30 binin üzerine çıktı.

14 soruda TOKİ Gaziantep 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Gaziantep 50 bin konut nerede? TOKİ Gaziantep 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Gaziantep 50 bin konut başvuruları ne zaman sona erecek. İşte, 14 soruda TOKİ Gaziantep 50 bin konut kampanyası 2019 detayları... 

TOKİ 50 bin konut Gaziantep 2019!

TOKİ 50 bin konut kampanyası resmen başladı. 6 Mart tarihinde talep toplanmaya başladı. Bu kapsamda Gaziantep'te 2 bin konut satışa çıkarılıyor. TOKİ Gaziantep başvuruları nereye yapılacak? TOKİ Gaziantep başvuru ücreti ne kadar? İşte TOKİ 50 bin konut Gaziantep 2019...

Gaziantep'teki 65 konut acil tahliye edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'te bulunan 65 riskli konut kentsel dönüşüme dahil edilerek acil olarak evlerin tahliye edilecek.

Gaziantep'te Ocak 2019'da 1.601 konut satıldı!

TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 2019 yılının ilk ayında Gaziantep’te 1.601 konut satıldı.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir'de 916 konut sahibini buldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen 'Kuzey Şehir' Projesi'ndeki 916 konut düzenlenen kura çekimiyle sahibini buldu.

Gaziantep’te Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı açıldı!

İnşaatın kalbi Gaziantep’te attı. Gaziantep’te eşzamanlı olarak Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı ile Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı düzenlendi...

Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlıyor!

GSO ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık tarafından Gaziantep'te yeni bir fuara imza atılıyor. Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlayacak.

Gaziantep Mavikent 5. Etap'ta 1.151 konut sahibini buldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi imzası ile Mavikent 5. Etap kapsamında dar gelirli vatandaşlara yönelik inşa edilen 1.151 konut, kurayla sahiplerine teslim edildi...

Gaziantep'te Türkiye'ye model konut projeleri inşa ediliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin döneminde gerek içme suyu, gerek konut, gerekse de ulaşım alanında Türkiye’ye model projeler hayata geçirildiğini söyledi. 

Iconova Gaziantep konut fiyatları 2016 Haberi

Iconova Gaziantep konut fiyatları 2016

Şireci-Acarsan ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Iconova Gaziantep projesi Gaziantep Şehitkamil'de yükseliyor. Proje 7 blok şeklinde yükseliyor. 


Toplam 570 konut ve 23 dükkandan meydana gelen Iconova Gaziantep Konutları'nda 3+1'den 8+1'lere kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Daire alanları 193 ila 1000 metrekare arasında değişen  Iconova Gaziantep projesinde teslimlerin  2017 Aralık ayında yapılması hedefleniyor. 


24 ve 42 katlı olarak dizayn edilen Şireci İconova Gaziantep projesinde dairelerin yanı sıra fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, otopark gibi ortak alanlar mevcut. 


Iconova Gaziantep konut fiyatları 2016!

Iconova Gaziantep projesinde konut fiyatları 797 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 1 peşinat ödeniyor ve taksit ödemeleri Temmuz 2017'de başlıyor. 


Iconova Gaziantep iletişim:

Telefon : 444 7 127

Web : http://iconova.com.tr/

Özge...