09 / 05 / 2024

icra kağıdının eve gelmesiöz

icra kağıdının eve gelmesiöz

Bir kişinin borcunu ödeyememesi halinde alacaklının icra Memurluğuna başvurmasıyla birlikte memurluk tarafından borçlu kimsenin evine icra kağıdı gönderiliyor.Peki evime icra kağıdı geldi ne yapmalıyım?

İstanbul'da kentsel dönüşüm hibesi ve kredi desteği kaç TL? Evini dönüştürecekler şimdi bakın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği tarafından başlatılan, 'Yarısı Bizden' kampanyasının detayları merak ediliyor. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm kredi ve hibesi kaç TL? İşte  ayrıntılar...

O marketten tuvalet kağıdında bomba indirim: 44 TL'ye kapanın elinde kalıyor!

Bomba bir indirim haberiyle karşınızdayız: Tuvalet kağıdı indirimi! 8'li tuvalet kağıdı artık sadece 44 TL. Acele edenler bu indirimden yararlanabilirler.

A101'den tuvalet kağıdına dev indirim: 8'li tuvalet kağıdı 39 TL'ye, 12'li tuvalet kağıdı 59 TL'ye düştü

Bomba bir indirim haberi, tuvalet kağıtları için geldi. Birçok tuvalet kağıdının satış fiyatları şimdi rekor düşüş yaşadı. Bu indirim fırsatlarından yararlanmak isteyenler hızlı davranmalı...

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Kağıtistasyonu Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Kuruldu!

Kağıtistasyonu Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Selim Çakır ve Furkan Özata ortaklığında kuruldu.

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 202 personel alımı yapıyor! Mülakat yok! Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 202 personel alımı yapacağını açıkladı. Ön lisans ve lisans mezunlarının başvuru yapabileceği alımlarda başvuru tarihi ve gerekli evraklar belli oldu. Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın.

Evleneceklere enflasyon ve kur şoku! Düğün maliyetleri iki katına çıktı! Ortalama düğün fiyatı kaç TL? 

Düğün yapacak çiftler, yüksek enflasyon ve kur yükselişi sebebiyle bütçelerini zorluyor. Düğün maliyetleri iki katına çıktı. Peki ortalama düğün fiyatı kaç TL? 

Migros'tan 24'lü tuvalet kağıdında harika kampanya! Bu fırsatı kaçırmayın

Tuvalet kağıdında bomba indirim Migros'tan geldi. 24'lü tuvalet kağıdının satış fiyatı 99 TL'ye geriledi. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Teknoloji düşkünü babalara Teknosa'dan bomba kampanya! İndirimi kaçırmayın ürünler tükenebilir!

Teknosa'dan babalar gününe özel kampanya bütün teknoloji düşkünü babaları sevindirmek isteyenlerin ilgisini çekti. Tekno Club karta özel sepette alımlarda  yüzde 30 indirim fırsatını kaçırmayın. telefon, tablet, akıllı saat ve bir çok üründe kampanya yapıldı.

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Koçhan tarafından kuruldu.

TOKİ Aksaray 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofisi kaçırmayın!

TOKİ Aksaray 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofisi kaçırmayın...

Carrefour'dan tuvalet kağıdına çılgın indirim! Bu fiyatı gören gözlerine inanamadı

Pandemi döneminden beri bir çok ürüne zam gelmeye devam ediyor. Bu ürünlerden birisi de tuvalet kağıtları. Tuvalet kağıdında arka arkaya gelen zamların neticesinde müjdeli haber Carrefour'dan geldi. Tuvalet kağıdının satış fiyatını 44 TL'ye kadar düşürdü. İşte merak edilen tüm detaylar.

Migros vatandaşın yüzünü güldürdü: Selpak 4'lü tuvalet kağıdı yüzde 42 indirimle!

Bir zincir market, hayat pahalılığından etkilenen vatandaşların bütçesini rahatlatmak için Selpak 4'lü tuvalet kağıdını yüzde 42 indirimle sunmaya başladı. Bu market, Türkiye genelinde on binlerce mağazasıyla biliniyor ve en uygun fiyatlı tuvalet kağıdını sunuyor.

icra kağıdının eve gelmesiöz Haberi

icra kağıdının eve gelmesiöz

Evime icra kağıdı geldi ne yapmalıyım?

Alacaklı borcunun tahsili için öncelikle İcra Memurluğuna başvuru yapıyor.Yapılan başvuru dikkate alınarak borçlu kişiye borcun tahsili için için tebligat gönderiyor. Tebligat dikkate alınıp İcra dairesine 7 gün içinde  itiraz edilebiliyor.Borcun belirtilen süre içinde ödenmesi durumunda dosya kapanabiliyor.


Alacaklının tebligatı dikkate almayıp borcunu ödememesi durumunda haciz işlemi uygulamasına geçiliyor.Haciz memuru eve gelip hacizi kendi yapabildiği gibi haczi görev verdiği katipler de gerçekleştirebiliyor.


Haciz memuru eve geldiğinde haciz yapılacak evdeki kişi evde yoksa haciz gıyabında yapılabiliyor.Haczi yapılamayacak eşyalar İcra ve İflas Kanunun da şu şekilde belirlenmiştir:


Devlet malları ile mahsus kanunlarında haczi caiz olmadığı gösterilen mallar,Borçlunun zatı ve mesleki için lüzumlu elbise ve eşyasiyle borçlu ve ailesine lüzumu olan yatak takımları ve ibadete mahsus kitap ve eşyası,Vazgeçilmesi kabil olmıyan...