04 / 05 / 2024

icralık emlak

icralık emlak

Türkiye’de icralık olan evlerin çoğu ödenmemiş borçları yüzünden satışa çıkarılıyor. İcradan satışa çıkarılan evler piyasa değerinin yüzde 40 oranın aşağısında satılıyor. Peki icradan ev nasıl satılır?...

Avrupa’da büyük emlak depremi: Genç emlak kralı battı, sektörü domino etkisi korkusu sardı!

Avrupa’nın emlak kralı 42 yaşındaki Rene Benko’nun patronu olduğu ve milyarlarca borcu olan Signa Holding’e kayyum atandı. Holding, Avrupa’da büyük emlak depremine neden olurken, emlak ve finans sektörünü de domino etkisi korkusu sardı

2023'te 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu!

Geride kalan 2023 yılını turizm sektörü çoğu açıdan pozitif tamamlarken, ekonomide yaşanan sıkıntılar sebebiyle 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu. İşte detaylar...

Avrupa'da emlak krizi büyüyor! En büyük emlak şirketi iflas bayrağını çekti! 

Avrupa'da emlak krizi gittikçe büyüyor. Avrupa'nın en büyük emlak şirketlerinden Signa'ya bağlı iki dev emlak şirketi iflas bayrağını çekti. 

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mergen tarafından kuruldu.

Keysera Danışmanlık Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keysera Danışmanlık Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 99 bin TL sermaye bedeli ile Ausılıı Ozturk ve Semra Coşkuntuna ortaklığında kuruldu.

Sly Turizm Danışmanlık Emlak Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sly Turizm Danışmanlık Emlak Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özay Akbaş tarafından kuruldu.

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çetinkaya tarafından kuruldu.

Anadolum Danışmanlık Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolum Danışmanlık Emlak Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayar tarafından kuruldu.

Uzman Grup Hayvancılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Grup Hayvancılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan tarafından kuruldu.

Hissedarlardan biri icralık olursa ne olur? Hisseli tapu icra yoluyla satılabilir mi?

Hisseli tapuda; birden fazla hissedarlar vardır. Peki hissedarlar icralık olabilir mi, olursa ne olur? İşte hisseli tapuya dair tüm bu soruların cevapları!

Perla Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Perla Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Onaylı tarafından kuruldu.

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Esmerer tarafından kuruldu.

İhsan Çelik İnşaat Otomotiv Tekstil Taşımacılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhsan Çelik İnşaat Otomotiv Tekstil Taşımacılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Çelik tarafından kuruldu. 

icralık emlak Haberi

icralık emlak


İcradan ev nasıl satılır?


Türkiye’de icralık olan evlerin çoğu ödenmemiş borçları yüzünden satışa çıkarılıyor. İcradan satışa çıkarılan evler piyasa değerinin yüzde 40 oranın aşağısında satılıyor. Peki icradan ev nasıl satılır?


İcradan ev nasıl satılır?


İhaleler hakkında kapsamlı araştırmalar yapmadan ihalelere katılmamak gerekiyor. İcra ihalelerine katılmak için en önemli nokta ihaleye katılan insanların teklifleri ne zaman, nasıl verdiklerini gözlemlemektir. Böylece, bu tür icra ihalelerine katılan insanların ihale konusundaki tecrübelerini de anlamış olursunuz.


İcradan ev alırken dikkat edilecek hususlar!


Almak istediğiniz icralık bir gayrimenkul varsa ve fiyat olarak uygunsa tüm yasal mevzuatlarını araştırmak önemlidir. Verilen ihale şartnamesini en ince ayrıntısına kadar okumak yararınıza olacaktır. Evde yapılan değişiklikleri bilmediğiniz için, ihale öncesi evi ziyaret etmek gerekir. Fotoğraf makinası veya kamera ile evi en ince detayına kadar kayıt...