02 / 05 / 2024

icralık otel fiyatları

icralık otel fiyatları

Artvin İli Hopa İlçesi'nde yer alan otelin toplam bedeli 9 milyon 815 bin 885 TL olarak belirlendi. Otelin satışı Hopa İcra Dairesi tarafından yapılacak.

2023'te 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu!

Geride kalan 2023 yılını turizm sektörü çoğu açıdan pozitif tamamlarken, ekonomide yaşanan sıkıntılar sebebiyle 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu. İşte detaylar...

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Otel fiyatları uçtu, yerli turist tatili çadırda geçirdi!

Tatil yerlerinde iki kişinin bir haftalık ödeyeceği para, en ucuz otellerde bile 30 bin TL’den başlıyor. Artan otel fiyatlarından sonra bu rakamı karşılayamayan yerli turist tatilini çadırda geçirdi.

Dünya evine girmenin maliyeti belli oldu! Düğün fiyatları 2 katına çıktı! İşte kır düğünü, salon ve otel fiyatları...

Evlilik hazırlığı yapan çiftleri ilgilendiren bir son dakika haberi geldi. Dünya evine girmenin maliyeti ortaya çıktı. Düğün fiyatları geçen yıla kıyasla 2 katına çıktı. Buna göre kır düğünü, salon ve otel fiyatları da belli olmuş oldu.  İşte detaylar...

2022'nin ilk yarısında 38 ilde 186 otel icralık oldu! 

İcralık otellerin şehirlere göre dağılımında 47 işlem ile Muğla ilk sıraya yerleşti. Otellere gerçekleştirilen toplam icra işlemlerinin ilçelere göre dağılımında 32 otel ile Bodrum zirvede oldu. şte icralık otellerle ilgili tüm ayrıntılar...

Türkiye'de 3 yılda 271 otel icralık oldu!

Kovid-19 algını sebebiyle bankalar kredi alacaklarını takibe alıp icra işlemi yapmamasına rağmen 271 otel icradan satışa sunuldu. 2019'da 90 adet otel icralık olurken, 2020 yılında sayı 96'ya yükseldi. 2021'de de 83 adet otelin icralık olduğu belirlendi.

Ucuza konut sahibi olmak isteyenler dikkat! İcralık ev fırsatı!

Piyasanın altında fiyatlarla icradan satışa sunulan evlere talep gün geçtikçe artıyor. Son dönemlerde Kovid-19 sebebiyle zamlanan konut fiyatları vatandaşları icralık evlere yöneltti. Peki icradan ev nasıl alınır?

Otel fiyatları arttı, tatilci kiralık eve yöneldi!

Otel fiyatların da meydana gelen artış tatilcileri sahil şeridinde bulunan kiralık, satılık yazlıklara yöneltti. Milyon liralara satılan yazlıkların günlük kirası, 200 ile 8 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Otel fiyatları uçtu, kiralık ev gözde oldu!

Otel fiyatlarındaki fahiş artış kiralık konuta talebi artırdı. Tatilcinin yeni trendi kiralık konut oldu. Günlük kiralık fiyatları yüzde 50 artsa da otele göre fiyat avantajı sunuyor.

Port Royal Küçükçekmece fiyatları 2016!

İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de konumlandırılan Port Royal projesinde konut, home ofis, otel ve ticaret alanları bulunuyor. İşte Port Royal Küçükçekmece fiyatları 2016...

Saros körfezinde ev ve otel fiyatları yükseldi!

Saros körfezinde kiralık ev ve otel fiyatları tavan yaptı, Enez sahilinde satılık evler ise bir yıl içinde yüzde yüz kazandırdı.

İstanbul'da lüks otel fiyatları arttı!

İstanbul'da lüks otel fiyatları yükselişini sürdürüyor. 2 yıl önce 259 dolar olan nisan ayı ortalaması 324 dolara çıktı, Londra ile fark 45 dolara indi. Intercontinental Avrupa CEO'su Brav, "Artık İstanbul dışındaki illere de odaklanacağız" dedi

Vadistanbul Bulvar satılık ofis fiyatları!

Vadistanbul Bulvar satılık ofis fiyatları kapsamında metrekaresi 3 bin 400 liradan başlıyor. Maslak Vadi İstanbul Bulvar etabında ofisler, alışveriş caddesi, restoranlar, otel, alışveriş merkezi bulunuyor...

icralık otel fiyatları Haberi

icralık otel fiyatları

Artvin İli Hopa İlçesi'nde yer alan otelin toplam bedeli 9 milyon 815 bin 885 TL olarak belirlendi. Otelin satışı açık arttırma usulüyle Hopa İcra Dairesi tarafından 8 Temmuz 2014 günü saat 14:00'da yapılacak.


İlanın detayı için