08 / 05 / 2024

icralık otel satışı akbank

icralık otel satışı akbank

Bu sabah yapılan icra satışında Antalya Belek’teki Attaleia Otel'ini satın alan Akbank, söz konusu alımı şirketin banka borcuna karşılık yaptığını açıkladı. Otel 140 milyon liraya alındı...

2023'te 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu!

Geride kalan 2023 yılını turizm sektörü çoğu açıdan pozitif tamamlarken, ekonomide yaşanan sıkıntılar sebebiyle 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu. İşte detaylar...

Bungalov otel satışlarında yüzde 400'lük rekor artış!

Enuyguncom'dan yapılan açıklamaya göre, ilkbahar için bungalov otel satışlarındaki artış, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 400 arttı.

Hissedarlardan biri icralık olursa ne olur? Hisseli tapu icra yoluyla satılabilir mi?

Hisseli tapuda; birden fazla hissedarlar vardır. Peki hissedarlar icralık olabilir mi, olursa ne olur? İşte hisseli tapuya dair tüm bu soruların cevapları!

Pedasos Altınel Otel satılıyor! Çanakkale Behramkale'de satılık otel fırsatı! 

Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Behramkale Köyü, 144 ada 26 parselde yer alan Pedasos Altınel Otel satışa sunuluyor. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

2022'nin ilk yarısında 38 ilde 186 otel icralık oldu! 

İcralık otellerin şehirlere göre dağılımında 47 işlem ile Muğla ilk sıraya yerleşti. Otellere gerçekleştirilen toplam icra işlemlerinin ilçelere göre dağılımında 32 otel ile Bodrum zirvede oldu. şte icralık otellerle ilgili tüm ayrıntılar...

Türkiye'de 3 yılda 271 otel icralık oldu!

Kovid-19 algını sebebiyle bankalar kredi alacaklarını takibe alıp icra işlemi yapmamasına rağmen 271 otel icradan satışa sunuldu. 2019'da 90 adet otel icralık olurken, 2020 yılında sayı 96'ya yükseldi. 2021'de de 83 adet otelin icralık olduğu belirlendi.

Bankalardan yarı fiyatına satılık evler!

Türkiye genelinde hizmet veren birçok banka kendilerine ait icralık konutları satılığa çıkardı. Her bütçeye uygun olarak satılan evlerin fiyatı 35 bin TL'den başlıyor. 

Ucuza konut sahibi olmak isteyenler dikkat! İcralık ev fırsatı!

Piyasanın altında fiyatlarla icradan satışa sunulan evlere talep gün geçtikçe artıyor. Son dönemlerde Kovid-19 sebebiyle zamlanan konut fiyatları vatandaşları icralık evlere yöneltti. Peki icradan ev nasıl alınır?

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Bankalardan yarı fiyatına satılık daireler!

Türkiye genelinde hizmet veren birçok banka kendilerine ait icralık konutları satışa çıkardı. Her bütçeye uygun olarak satılan evlerde 120 aya varan vade seçenekleri bulunuyor.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Turizmde yaprak dökümü: Yılın ilk 2 gününde 86 otel satışa sunuldu!

Koronavirüs salgını sürecinde en fazla darbe alan, en ağır yükü omuzlarında hisseden turizm sektörünün lokomotifi otellerde yeni yılla birlikte yaprak dökümü hızlanıyor. Yeniden yapılandırma, öteleme ve kredi ödeme kıskacındaki binlerce otel satılıyor...

Turizm sektörü zorda! Binlerce otel satılık!

Turizm sektörü, içinde olduğu krizde Kovid-19 ile iyice zora girdi. Türkiye’nin her yerinde butik otelinden 5 yıldızlısına binlerce otel satışa sunuldu. Bankalarda ise ipotek karşılığı el konulan arsa, fabrika, otel gibi gayrimenkullerin sayısı sürekli çoğalıyor. 

icralık otel satışı akbank Haberi

icralık otel satışı akbank


Akbank'tan yapılan açıklama şöyle:


Bugün çeşitli basın organlarında çıkan haberler üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.


Ak-Öz İnşaat ve Turizm A.Ş.'ye ait olan Antalya'daki otel, 2 Ekim 2013 tarihinde yapılan icra satışında 140 milyon TL bedel ile Bankamız tarafından alınmıştır. Söz konusu alım ilgili şirketin Bankamız'a olan kredi borcu ile ilgilidir ve söz konusu kredi için halihazırda Bankamız kayıtlarımızda özel karşılık ayrılmış...