28 / 04 / 2024

idare binaları gibi yapılar

idare binaları gibi yapılar

Noyan İnternational İnşaat Ve Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi 15 Eylül 2017 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Mırhedayat Hashemıfar kuruldu.

Mra Eğitim Danışmanlık İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mra Eğitim Danışmanlık İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Saliha Akgül tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

1999'dan önceki binaların balkonları adeta bir saatli bomba!

1999 depremi öncesi yapılan binaların balkonlarının saatli bir bomba gibi olduğu gündeme geldi. Peki balkonlar güvenli mi? Nasıl yapılan balkonlar güvenli oluyor? İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesinde başlanan toplam inşaat sayısı 200 bini buldu! Orta hasarlı binalar da ağır hasarlı gibi görülecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili konuştu. Bakan Özhaseki, başlanan toplam inşaat sayısının 200 bini bulduğunu aktardı ve orta hasarlı binaların da ağır hasarlı gibi görüleceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

İş yerleri depreme ne kadar hazır? İşte madde madde alınması gereken tedbirler

Kahramanmaraş merkezli depremler iş yerlerinin de tıpkı yerleşim binaları gibi depreme hazır olmadığını ortaya koydu. Peki iş yerlerinde depreme karşı hangi önlemler alınmalı? İşte uzmanından cevaplar.

Türk müteahhitlere kamu ihalelerinde öncelik talebi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, "Türk müteahhit ve müşavirlik firmalarının Irak'ın altyapı, hastane, okul, kamu binaları gibi projelerinde daha fazla yer almaları için, rekabet şartları içinde, pozitif ayrımcılık talebimizin olduğunu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

İzmir'deki hasar gören binaların yıkımında son durum ne?

İzmir’de 30 Ekim 2020'de yaşanan 6,9 büyüklüğündeki depremin üzerinden 4 ay geçti. Bu sürede binaların durumundan yeni yapılacak binalara, depremzedelere verilecek destek gibi birçok konuda belirsizlikler yaşanıyor. TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu ve İzmir Barosu'ndan açıklama yapıldı.

Depremin baş suçlusu yine 'çürük binalar' oldu!

Her deprem olduğu gibi İzmir'deki felakette baş suçlu 'çürük binalar, kesilen taşıyıcı kolonlar' oldu. Zemin katında lağım borusunun geçebilmesi için kesilmiş bir taşıyıcı kolon bir felekate yol açabiliyor.

İzmir'in röntgeni çekilecek, hasarlı binalar tespit edilecek!

 İzmir'de 150 mühendis, şehrin röntgenini çekmek için çalışmalara başladı.  İl genelinde konut, yurt, okul, hastane gibi binlerce bina incelenerek, yıkılması gereken binalar tespit edilecek.

Ümraniye Belediyesi, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi’nin binasını mı inşa etti?

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi'de (İBB) 43 milyon TL harcayarak kütüphane ve idare binalarını yaptırmıştı. Şimdi de Ümraniye Belediyesinin üniversitenin yeni yerleşkesindeki ana kampüs binasını inşa ettiği iddia ediliyor...

Elazığ’daki binalar neden çöktü?

Elazığ'da meydana gelen depremde bazı binalar ayakta kalırken bazı binalar yıkıldı. Yıkılan binalarda incele yapan uzmanlar; “Yıkılan binalar dere kumuyla yapılmış. Beton dayanımları sıfır. Kum gibi dağılmışlar. Hiçbiri yönetmeliğe uygun değil” dedi...

Türk Alman Üniversitesi yeni binaları açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Türk-Alman Üniversitesi Yeni Binalarının açılış törenine katıldı. Törende açıklamalarda bulunan Erdoğan; "Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Türk-İtalyan Üniversitesi gibi ortak üniversitelerin kurulmasına ilişkin çalışmalar devam ediyor." dedi...

VW’nin konut talebine TOKİ çözümü!

Türkiye’ye 943 milyon 500 bin liralık yatırım yapmaya karar veren Alman otomotiv firması VW’nin Manisa’da şirket kurması bölgeyi heyecanlandırdı. VW’nin sosyal alan, konut, eğitim binaları gibi talepleri olduğu kaydedildi.

Metruk binaların yıkımıyla igili yeni kanun teklifi verildi!

Metruk binaların yıkımı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığına yetki verilmesi gibi düzenlenmeleri içeren kanun teklifi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş tarafından TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

idare binaları gibi yapılar Haberi

idare binaları gibi yapılar


Noyan İnternational İnşaat Ve Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Mırhedayat Hashemıfar 15 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.


Noyan İnternational İnşaat Ve Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi iş konusu; 1- INSAAT Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, is hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarsı magaza, pazar isyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, saglık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...