09 / 05 / 2024

İdeaist Planlama Şehircilik İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi adresi

İdeaist Planlama Şehircilik İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi adresi

İdeaist Planlama Şehircilik İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi, Emin İnanduğçar tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, İncirli Caddesi 'nde kuruldu.

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Katsıaryna Okur ve Mert Ali Özan ortaklığında kuruldu.

İstanbul Şehircilik Ve Kentsel Planlama Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Şehircilik Ve Kentsel Planlama Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Ena Şehircilik Planlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ena Şehircilik Planlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Akman tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul ikilik mi içeriyor? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kanal İstanbul Çalıştayı'nın “Mekansal Planlama, Şehircilik ve Ulaşım” oturumda konuşan  İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Şevkiye Şence Türk, kanalın yapım aşamasında ikilem yarattığını belirtti...

Ülgür Gökhan, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri ile buluştu!

Dünya Şehircilik günü kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından düzenlenen konferansta Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, öğrencilere Çanakkale Belediyesinin çalışmalarını anlattı...

Kanal İstanbul'un planlama çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum , Bakanlığın Kanal İstanbul Projesi'yle ilgili planlama çalışmalarını tamamladığını ve alt ölçekli planlama çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi...

Şehircilik sadece planlama sorunu değildir!

Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oktan Nalbantoğlu, salt imar planıyla şehirle biçimlendirmenin artık mümkün olmadığım, kentleri sıradanlıktan uzaklaştıracak yeni bir planlama biçiminin ortaya konulması gerektiğini vurguladı.

Cami Planlama ve Tasarımı Projesi değerlendirildi!

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü "Cami Planlama ve Tasarımı Projesi" değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Gemlik için planlama süreci yakında başlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gemlik'te deprem tehlikesi altında bulunanların nakline ilişkin planlama sürecinin önümüzdeki günlerde başlayacağını dile getirdi.

Yaylalardaki kaçak yapılara yeni planlama geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yaylalardaki kaçak yapıları önlemeye ilişkin yapılacak yeni planlama çalışmalarının başladığını açıkladı..

Ünye'de Şehircilik ve Planlama Paneli düzenlendi!

Ünye'de "Şehircilik ve Planlama" konulu bir panel düzenlendi. Panelde, Ünye'nin 5 bin yıllık imar planı çalışmaları değerlendirildi.

Çevre ve Şehircilik'ten korunan alanlara yeni düzenleme!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Koruma Amaçlı İmar Planı bulunan alanlar, kıyı yapıları, tescilli ağaçlara yönelik planlama süreçlerinde yeni düzenlemeye gidildi.

Gazi Üniversitesi öğrencileri, şehircilik projesi için İzmir'i seçti!

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri “Şehircilik Projesi” dersinde çalışma konusu olarak İzmir’i seçti.

İdeaist Planlama Şehircilik İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi adresi Haberi

İdeaist Planlama Şehircilik İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi adresi

İdeaist Planlama Şehircilik İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi, Emin İnanduğçar tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da  Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi'nde kuruldu. 


İdeaist Planlama Şehircilik İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü şehir ve imar  planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 2. Her türlü mimarlık, mühendislik ve şehir planlama hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 3. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri...