21 / 05 / 2024

ideal Konut kredisi vadesi

ideal Konut kredisi vadesi

Ekonomik verilerde iniş ve çıkışlar olabileceğine dikkat çeken Emaar Türkiye Genel Müdürü Ozan Balaban, "Faizler hâlâ yüksek ama konut satışında sıkıntı yok. İdeal kredi vadesi 5 yıl" dedi...

Darıca'da konut fiyatları son 4 yılda yüzde 40 arttı!

Hem evim hem yazlığım bir arada olsun diyenler için ideal bir bölge. Pandemi nedeniyle alternatif yaşam alanlarına yönelen alıcıların şimdilerdeki gölgesi. Darıca göç alırken, konut fiyatlarında yüzde 40 artış yaşandı.

İdeal konut yatırımı nasıl yapılmalı?

İdeal konut yatırımı hakkında açıklamalar yapan Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, “Gayrimenkulde gerçek sonuçları alabilmek için asgari 3 yılı göze almak gerektiğini söyledi.

MARYAP, Altın Şehir projesini İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nda tanıttı!

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) İnterteks Fuar Alanında İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı düzenledi. MARYAP A.Ş. fuarda, Donanma Mahallesi İlhan Tuğba Caddesi ve Anafartlar Caddesi arasındaki arazi üzerine kurulu Altın Şehir projesini tanıttı.

Kocaeli'de İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı bugün açıldı!

Kocaeli Belediyesi, İzmit Belediyesi, inşaat Mühendisleri Odası ve Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nin desteğiyle KOTO, ilimizde Kocaeli İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nın kapılarını bugün açıyor.

Kocaeli İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı 30 Nisan-3 Mayıs'ta!

Kocaeli Ticaret Odası(KOTO) 30 Nisan – 3 Mayıs tarihleri arasında Kocaeli ideal ev, evlilik ve konut fuarı düzenleyecek.

Kocaeli'nde İdeal Ev ve Konut Fuarı düzenlenecek!

Kocaeli'nde "İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı" düzenlenecek.Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından konut satın almak isteyenler ve evlilik hazırlığındaki çiftlere yönelik fuar düzenlenecek.

Kocaeli İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı 30 Nisan'da!

KOTO tarafından yürütülen proje kapsamında konut satın almak isteyenler ve evlilik hazırlığındaki çiftlere yönelik 22 sektörden firmaların bir araya geleceği fuar 30 Nisan - 3 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.

Ofton İnşaat’a ideal yaşam ödülü!

Ofton İnşaat’ın akıllı ev sistemleri ile doğa ile iç içe yaşamın kapısını açan projesi Elysium Serene Kandilli, Ideal Standart Yaşam Alanı Konut Ödülü’ne layık görüldü.

Ozan Balaban: Konut kredisinde ideal vade 5 yıl!

Ekonomik verilerde iniş ve çıkışlar olabileceğine dikkat çeken Emaar Türkiye Genel Müdürü Ozan Balaban, "Faizler hâlâ yüksek ama konut satışında sıkıntı yok. İdeal kredi vadesi 5 yıl" dedi...

Celalettin Birtane: Diyarbakır'da konut alımı için ideal bir yıl!

Celalettin Birtane 2013 yılının Diyarbakır'da konut alımı için ideal bir yıl olduğunu ve 2005 yılından bu yana inşaat sektöründe artış olduğunu ifade etti...

Exclusive Homes, emlak konut dergisi yayın hayatına başladı!

Türkiyenin ilk ve tek markalı emlak konut dergisi Exclusive Homes, Ekim 2011 tarihinden itibaren dopdolu bir içerik ile bayilerde yerini almaya başladı. Exclusive Homes ev ve ofis arayanlar için ideal bir rehber olacak

Halil Avcı: İdeal bir konut 100 metrekareyi geçmemeli!

Adana Ticaret Odası İnşaat Meslek Komitesi Başkanı Halil Avcı, ideal bir konutun 70-100 metrekareyi geçmemesi gerektiğini söyledi

Uzun vadeli yatırım düşünenler için konut ideal

Finansal enstrümanların yanısıra konuta yatırım yapmak da ideal bir seçenek olarak görülüyor

ideal Konut kredisi vadesi Haberi

ideal Konut kredisi vadesi

Ekonomik verilerde iniş ve çıkışlar olabileceğine dikkat çeken Emaar Türkiye Genel Müdürü Ozan Balaban, "Faizler hâlâ yüksek ama konut satışında sıkıntı yok. İdeal kredi vadesi 5 yıl" dedi Türkiye'de gayrimenkul sektörünün sıkı denetlendiğini belirten Emaar Türkiye Genel Müdürü Ozan Balaban, "Tüketici konut alırken korkmasın" dedi. Balaban, konut alımının artması için faizlerin düşmesi gerektiğine de dikkat çekti. Yüksek faizin Türkiye'ye yakışmadığını belirten Balaban; "Müşteri mağduriyeti yaşanmaması için her kesim elinden geleni yapıyor ve yapmaya da devam edecek. Faizlerin 2014 yılı sonuna doğru çok olum- <suz bir gelişme olmadığı takdirde 0,60'lara kadar gerileyeceğini ümit ediyorum" bilgisini verdi. 


Ev alanın cebinde parası olmalı Ev alacak olan kişilerin hesabım iyi yapması gerektiğine de dikkat çeken  Balaban, "Konut satın alacak kişiler alınacak evin bedelinin en...