02 / 05 / 2024

Ideal Standard Connect Air serisi

Ideal Standard Connect Air serisi

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, Connect Air serisiyle German Design Award Special 2017’ye layık görüldü.

Ford, Tourneo Connect’e 38 bin 100 TL ve Transit Kamyonet’e de 11 bin 400 TL zam yaptı!

Ford, ticari araç sınıfında yer alan Tourneo Connect ve Transit Kamyonet modellerine peş peşe zam yaptı. Bu kapsamda, Tourneo Connect’e 38 bin 100 TL, Transit Kamyonet’e de 11 bin 400 TL zam geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Standard & Poor’s’dan Türkiye'ye ilişkin olumlu haber! Türkiye’nin kredi notu yükseltildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’dan (S&P) Türkiye’ye ilişkin güzel bir haber geldi. S&P, Türkiye’nin kredi notunu ‘negatif’ten ‘durağan’a yükseltti.

Ford’dan iki modele peş peşe zam! Tourneo Connect’e 48 bin 900 TL ve Transit Kamyonet’e 27 bin 300 zam geldi!

Ticari araç sınıfının en çok tercih edilen modellerini bünyesinde barındıran Ford’tan eylül ayında iki modeline zam geldi. Ford, Tourneo Connect modeline 48 bin 900 TL ve Transit Kamyonet modeline ise 27 bin 300 zam yaptı.

Ford’un Tourneo Connect modeline 128 bin 300 TL ve Custom modeline ise 50 bin 400 TL zam geldi!  

Ford’un Tourneo Connect ve Custom modellerine zam haberi geldi. Ağustos ayı kapsamında birçok modeline zam yapan Ford, Tourneo Connect modeline 128 bin 300 TL ve Custom modeline ise 50 bin 400 TL zam yaptığını duyurdu.

Ford Tourneo’nun Connect ve Custom modellerine gelen zam resmen dudakları uçuklattı!

Ford’tan yapılan açıklamaya göre Tourneo’nun Connect ve Custom modellerine dev zam geldi. Türkiye’de piyasasında hatırı sayılır bir yeri olan Ford, bu modellere gelen zammın temmuz ayı kapsamında yapıldığını açıkladı.

Standard-Poor's küresel ekonomik büyüme tahminini 2,9'a çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard-Poor's (S&P), küresel ekonomik büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 2,7'den yüzde 2,9'a çıkardı.

Öğrenciler için en ideal karne hediyesi Acer Aspire 3 uygun fiyatıyla satışta!

Karneler için geri sayımı başlarken velilerde hediye arayışına başladı. Bu kapsamda tatilinin keyfini çıkarmaya hazırlananlar için Acer Aspire 3 en ideal karne hediyesi olarak dikkat çekiyor.

Ford Tourneo Custom ve Connect active Nisan'da zamlandı mı? İşte 2023 fiyat listesi

Tourneo Custom, hem aileler hem de işletmeler için çok yönlü bir araçtır. Aileler için geniş iç mekanı ve işletmeler için yük taşıma kapasitesi ile ideal bir seçenektir. Ayrıca hem aileler hem de işletmeler için çok yönlü bir araçtır.

Karaca Çaysever Robotea Pro Connect 4 in 1 Konuşan Otomatik Cam Çay Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 

Karaca Çaysever Robotea Pro Connect Konuşan Çay makinesi geliştirilmiş teknolojisi ile çay ve kahve demlemeyi pratik hale getiriyor. Cihaz aynı zamanda bu işlemler sırasında konuşarak bilgilendirme yapıyor.

Ford Tourneo Connect active ve Tourneo Custom fiyatı ne kadar oldu? İşte 14 Mart 2023 fiyat listesi

Premium iç mekana sahip Ford Tourneo Connect active  ve Tourneo Custom yine gözde olmayı başarıyor. Ticari amaçlar için tasarlanmış olsa da, aracın donanım seviyeleri ve özellikleri,  özel kullanıma da uygun hale getirilmiştir.  14 Mart 2023 fiyat listesi ne oldu? İşte detaylar...

Ford Tourneo Connect active ve Tourneo Custom fiyatı ne kadar oldu? İşte 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Premium iç mekana sahip Ford Tourneo Connect active  ve Tourneo Custom yine gözde olmayı başarıyor. Geniş ve çok kişili araç isteyenler göz bebeği olan Ford Tourneo Connect active  ve Tourneo Custom Şubat ayı fiyatları merak ediliyor. 15 Şubat 2023 fiyat listesi ne oldu? İşte detaylar...

Ford Connect ve  Ford Connect Active aralık ayında zam geldi! İşte Ford Connect ve Active 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Ford Connect ve Ford Connect Active fiyatlarına aralık ayında zam geldi. Peki Ford Connect ve  Ford Connect Active fiyatı bu ay ne kadar? İşte Ford Connect ve  Ford Connect Active 26 Aralık 2022 fiyat listesi.

Ideal Standard Connect Air serisi Haberi

Ideal Standard Connect Air serisi

Her yıl German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından düzenlenen German Design Award (Alman Tasarım Ödülü), bu yıl banyo kategorisinde Ideal Standard'ın oldu. Dışarıdan aday kabul etmeyen, sadece jürinin belirlediği kriterlere uyan tasarımların katılabildiği dünyaca ünlü tasarım yarışması 47. kez düzenleniyor. 3 bin 400 başvurunun yapıldığı yarışmada Ideal Standard, Connect Air serisiyle büyük bir başarıya imza atarak  “Mükemmel Ürün Tasarımı” ödülünün sahibi oldu.


Zamana meydan okuyan bir tasarım

Robin Levien tarafından tasarlanan Connect Air, modern görünümünün yanı sıra zamana meydan okuyan tasarımıyla banyolarında hem estetik hem de yenilikten vazgeçmek istemeyenlerin ilk tercihi olmaya aday. Özellikle yalın tasarımıyla dikkat çeken seri banyo alanında sunduğu komple ürün seçenekleriyle de büyük beğeni topluyor. Seride yer alan asma klozet ise devrim niteliğindeki Aquablade yıkama teknolojisine...