06 / 05 / 2024

Ideal Standard Happy Hours 2016 etkinliği

Ideal Standard Happy Hours 2016 etkinliği

Dünya markası Ideal Standard, gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO çalışanları ile “Happy Hours 2016” etkinliği kapsamında bir araya geldi. Ideal Standard öncü teknolojilerini ve yeni ürünleri tanıttı.

Yücesoy Mühendislik İdeal Ofis İzmir fiyatları!

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan Yücesoy İdeal Ofis İzmir projesi 102 adet ofisten meydana geliyor. Yücesoy Mühendislik İdeal Ofis İzmir fiyatları 399 bin TL'den başlıyor.

İdeal Ofis Yücesoy Mühendislik fiyat!

Yücesoy Mühendislik tarafından İzmir'de hayata geçirilen ideal Ofis projesinde teslimlerin 2018 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor...

İzmir İdeal Ofis ne zaman teslim?

İzmir'de Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen İdeal Ofis projesinde toplam 102 ofise yer veriliyor. Proje "Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla yükseliyor...

Yücesoy İzmir İdeal Ofis fiyatları 2017!

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan İdeal Ofis Yücesoy projesi 102 adet ofisten meydana geliyor. İşte Yücesoy İzmir İdeal Ofis fiyatları 2017...

İzmir İdeal Ofis teslim bilgisi!

İdeal Ofis projesi İzmir'de Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirildi. Zemin + 7 katlı olan proje "Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla tanıtılıyor...

Yücesoy İdeal İzmir Ofis fiyat listesi!

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan İdeal Ofis Yücesoy projesi 102 adet ofisten meydana geliyor. İşte Yücesoy İdeal İzmir Ofis fiyat listesi..

Bursa Yıldırım'ın standardı dönüşümle yükseliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen ‘Bursa’da Nasıl Bir Kentsel Dönüşüm’ forumuna katıldı. Edebali Bursa Yıldırım'ın standardının dönüşümle yükseldiğini söyledi.

Ideal Standard sessiz gömme rezervuarları ile banyodaki yerini alıyor!

Ideal Standard, geliştirdiği yeni teknolojilerle çevreye duyarlı çözümler üretmeye devam ediyor. Geliştirdiği ürünlerle sektöre liderlik eden Ideal Standard, fısıltıdan bile daha az ses şiddetine sahip gömme rezervuarları ile banyolardaki yerini alıyor.

Ideal Standard Connect Air serisine Alman Tasarım Konseyi’nden ödül!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, Connect Air serisiyle German Design Award Special 2017’ye layık görüldü.

İşte 2017 banyo trendleri!

Ideal Standard’ın tasarımcısı Robien Levien, 2017 yılı banyo trendlerini açıkladı. Bu yıl banyolarda doğal, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. İşte 2017 banyo trendleri..

Ideal Standard şimdi de Alanya’da!

Ideal Standard, kişiye özel banyolar için sunduğu yenilikçi tasarımlarını Alanya’daki yeni satış noktası NY Yılmazlar ile tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Happy Center 136. şubesini Beylikdüzü’nde açtı!

Happy Center, 25 Ocak Çarşamba günü Beylikdüzü’nde 136. şubesini hizmete açtı.

Happy Center İhlas Marmara 2. Etap mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 134. şubesini 25 Ocak Çarşamba günü Belikdüzü’nde hizmete sundu. İhlas Marmara 2. Etap mağazası 900 m2 olup 4 kasa ve 22 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Ideal Standard Happy Hours 2016 etkinliği Haberi

Ideal Standard Happy Hours 2016 etkinliği

Dünya markası Ideal Standard, gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO çalışanları ile “Happy Hours 2016” etkinliği kapsamında bir araya geldi. Point Otel'de gerçekleşen organizasyonda, Ideal Standard Satış Müdürü Ahmet Turan Karaca tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerinin yanı sıra tasarımıyla göz dolduran yeni ürünleri de tanıtıldı.


Ideal Standard, Happy Hours 2016 kapsamında 17 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirdiği etkinlikte Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO’nun yöneticilerini ve mimarlarını ağırladı. 


Sürekli gelişen banyo trendlerine yepyeni bir soluk getiren Ideal Standard, dünyada öncülük ettiği teknolojilerin ve yeni ürünlerin tanıtıldığı organizasyonda banyo ve mutfak armatürlerinden vitrifiye seramik ürünlerine, duş sistemlerinden gömme rezervuar sistemlerine, banyo mobilyasından akrilik ürünlere kadar sunduğu banyo çözümleri ile sektöre getirdikleri yenilikleri konuklarıyla paylaştı. 


Türkiye’nin en önemli gayrimenkul firmalarından...