05 / 05 / 2024

İdealist GYO artıbir gayrimenkul

İdealist GYO artıbir gayrimenkul

İdealist GYO 2017 yılı içinde portföyümüzde değerleme yaptırılması gereken gayrimenkuller ve portföyünde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Artıbir Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı.

İdealist GYO 2023 yılında ne kadar hasılat elde etti? 

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 31 Aralık 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan bir yıllık faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş dönemsel finans tabloları belli oldu. Peki İdealist GYO 2023 yılında ne kadar hasılat elde etti? 

Fahiş kira artışı bir ekmek teknesini daha kapattı! Dükkan sahibi 5 bin TL kira bedelini 30 bin TL yaptı...

Aydın Didim’de sahibi ve ustasının bir kadın pide ustası olan Bahçivan Pide Salonu dükkan sahibinin mağduru oldu. Dükkan sahibi 5 bin liralık dükkana 30 bin TL kira istedi.

Tebernüş Kireçci: GYO'lara bir operasyon şart!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten borsadaki son durum için ''GYO'lara bir operasyon şart!'' diyerek açıkladı. İşte o açıklama...

İnşaat maliyetlerinde bomba artış! Bir yılda yüzde 67'ye yakın yükseldi! 

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, inşaat maliyet endeksi Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 4,62, bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 66,46 yükseliş kaydetti. İşte o rakamlar...

Bankalardaki döviz mevduatlarında şok artış! Bir haftada 20,4 milyar TL arttı!

Bankalardaki döviz mevduatlarında artış yaşandı. Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 25 Ağustos ile biten haftada 20,4 milyar TL artarak 13 trilyon 414,1 milyar TL’ye çıktı.

MHR GYO, borsada bir ilk olacak: MHR GYO halka arzı ne zaman? 

MHR GYO halka arzı merak ediliyor. MHR GYO Genel Müdürü Nurkan Kaçmaz, konuya ilişkin konuştu. İşte ayrıntılar...

Renault Koleos'ta dev fiyat artışı! Bir ayda iki zam geldi!

Renault, popüler SUV modeli Koleos'un fiyatlarında Mayıs ayından beri ikinci bir artışı duyurdu. Son güncellemeyle birlikte Koleos'un baz modeli olan Icon 1.3 TCe EDC 160 bg için fiyatlar büyük ölçüde yükseldi.

İnşaat maliyetindeki artış bir yılda yüzde 72 oldu! Bina maliyetleri katlanıyor!

Şubat 2023'e ilişkin inşaat maliyetindeki artış tek tek açıklandı. İşte kalem kalem inşaat maliyet endeksi Şubat 2023 rakamları...

Yabancılara konut satışı zirveyi görmüştü! ‘Artık 1 milyon dolar sınırı gelmeli’ çağrısı!

Türkiye’de geçen yıl yabancıya konut satışı zirve yaparken Rusya-Ukrayna savaşının da etkisiyle artışı bir önceki yıla göre yüzde 15.2 artışla 67 bin 490 konut satışı gerçekleşti.  Ruslar 16 bin 312 konutla ilk sırada yer alırken İran ve Iraklılar  da ikinci ve üçüncü oldu. 

Geçmişe yönelik kira artışı talep edilebilir mi?

Kira artışı bir sonraki seneye kadar sabit bir oranda tutulacak. Peki Geçmişe yönelik kira artışı talep edilebilir mi? İşte detaylar!

İdealist GYO Şile'deki 9 bağımsız bölümü kiraya verecek!

İdealist GYO, portföyünde yer alan İstanbul ili, Şile ilçesi, Çavuş Mahallesi, 91 ada 205 parselde yer alan 9 adet bağımsız bölümün kiralanması için kurumsal yatırımcılarla görüşmelerini sürdürüyor. 

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de Kısmet Tanrıverdi tarafından kuruldu.

İdealist GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

İdealist GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket, 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında 12 milyon 51 bin 522 TL hasılat elde etti. 

İdealist GYO artıbir gayrimenkul Haberi

İdealist GYO artıbir gayrimenkul

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı içinde portföyümüzde değerleme yaptırılması gereken gayrimenkuller ve portföyünde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Artıbir Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı. 


Açıklama:

Şirketimiz Yönetim Kurulu 17.01.2017 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen hususları karar altına almışlardır.

  

1-2017 Yılı içinde portföyümüzde değerleme yaptırılması gereken gayrimenkuller ve portföyümüze alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için, ‘'AARTIBİR Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile ‘'Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'' firmalarına değerleme yaptırılmasına oybirliği ile karar verilmiştir.

2-Gündemde başka madde olmadığından dolayı toplantıya son...