22 / 05 / 2024

İdlib biriket ev

İdlib biriket ev

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesinin öncülüğünde başlatılan İdlib Yardım Kampanyasında yaklaşık 150 bin Pendikli öğrenci, okul harçlıklarından topladıkları 525 bin TL ile İdlib'e Pendik Mahallesi kuracak. 

İdlib'te briket evler inşa ediliyor ve çadırlar kuruluyor!

İdlib'te Esed rejimi ve Rusya'nın saldırıları devam ederken, göç eden binlerce insanın barınması için briket ev ve çadır kuruluyor.

Bakan Süleyman Soylu resmen açıkladı: 1 milyon Suriyeliye ev yapılacak!

Suriye'nin İdlib kentinde inşa edilen briket evlerin teslim töreninde önemli açıklamalar yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada 1 milyon Suriyeli'ye ev inşa edileceğini söyledi.

İdlib'de 450 briket ev inşa edildi!

Bağcılar Belediyesi Suriye'nin İdlib kentinde 450 briket ev inşa etti. 

Mardinli lise öğrencileri İdlib'de 6 briket ev yaptırdı!

Mardinli lise öğrencileri biriktirdiği harçlıklarıyla Suriye'nin İdlib şehrinde 6 briket ev yaptırdı.

Şanlıurfalı hayırseverlerin katkısıyla İdlib'de 90 ev yapılacak!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından başlatılan kampanyada toplanan yardımlarla, Suriye'nin İdlib şehrinde ihtiyaç sahipleri için 90 ev yapılacak.

Cideliler İdlib'de 45 briket ev inşa ettirecek!

Kastamonu'nun Cide ilçesindeki hayırseverler, İdlib'de 45 briket ev yaptıracak.

Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ve eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak!

Kastamonu'da Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ile eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak...

Süleyman Soylu İdlib'e 10 briket ev daha bağışladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AFAD koordinasyonunda bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının başlattıkları "Bir Aradayız, İdlib'in Yanındayız" kampanyası kapsamında, İdlib'de inşa edilmek üzere 10 briket ev daha bağışladı...

Süleyman Soylu İdlib için 10 briket ev bağışladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İdlib'de inşa edilmek üzere 10 briket ev bağışı gerçekleştirdi. Süleyman Soylu, "Temel hedefimiz kış gelmeden orada 50 bin ailenin sırtlarını yaslayabileceği bir duvar oluşturabilmek ve onların umudunu korumaktır." diye konuştu.

Emine Erdoğan'dan İdlib'e 57 ev bağışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Suriye kuzeyinde göçmenlerin barındığı İdlib’te inşa edilmek üzere 57 briket ev bağışladı.

İdlib'de 10 bin 762 briket ev tamamlandı!

Süleyman Soylu, İdlib için 13 Ocak'tan bu yana 717 milyon 63 bin 102 TL yardım toplanmasının yanı sıra, 10 bin 762 briket ev inşa edildiğini açıkladı...

Beşir Derneğinden İdlib'deki 7 bin 500 kişiye briket ev!

Beşir Derneği, Suriye'nin İdlib şehrinde Esed rejimi ve destekçilerinin saldırılarından kaçan 7 bin 500 sivil için briket ev yapıyor.

Deniz Feneri İdlib'de 10 bin briket ev yapacak!

Deniz Feneri Derneği İdlib'de "Acil Yaşam Evleri Projesi" kapsamında ilk etapta 10 bin briket ev inşa edecek...

İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapılacak!

Esenler, çadır kamplarda yaşam mücadelesi veren İdlibliler'e yardım elini uzatıyor. "100 hanelik köy" hedefiyle başlayan yardımlarla 52 briket ev bitirildi. Esenlerli hayırseverlerin yardımlarıyla yeni hedef, İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapmak olarak belirlendi...

İdlib biriket ev Haberi

İdlib biriket ev

Pendik Belediyesi öncülüğünde İlçe Kaymakamlığı, Türk Kızılayı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen “İdlib'e Destek İnsanlığa Destek” Yardım Kampanyasında Pendikli öğrenciler harçlıklarından 525 bin Türk Lirası topladı. İdlib'e kurulacak mahalle için toplanan yardımlar Türk Kızılayı'na iletildi.

248 konutluk Pendik Mahallesi kurulacak

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, okullarla beraber tüm ilçe genelinde devam eden kampanyada toplam 621 bin 370 TL toplandığını belirterek, “Pendiklilerin rekor sayılabilecek bağışlarıyla İdlib'te bir Pendik Mahallesi inşa edilecek. Toplanan yardımlarla İdlib'e tanesi 2 bin 500 TL'den tam 248 briket ev inşa edebiliyoruz. Bu da aşağı yukarı bir mahalle demek. Bu işin bir diğer güzel yanı ise çocukların harçlıklarını biriktirerek kampanyaya katılmaları oldu.” diye konuştu.