05 / 05 / 2024

İdlibin Yanındayız projesi

İdlibin Yanındayız projesi

Suriye'de Beşşar Esed rejimi ve destekçilerinin saldırılarıyla yerinden edilen siviller için bağışlanan 50 ev, mağdur ailelere teslim edildi.

Aydos Ormanı’nın hemen yanında konut projesi yapılacak!

İstanbul Kartal’daki Aydos Ormanı “millet bahçesi” yapılacağı öğrenildi. Projeye ilişkin itirazlara karşın Aydos’taki çalışmalar hız kesmeden devam ederken, ormanın bileşenlerinden Velibaba Ormanı’nın yanı başında konut projesi için adım atıldı.

Türkiye Hazır Beton Birliğinden indirim kampanyasına destek! Birliye üye kuruluşlar yüzde 5 indirim yapacak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) yaptığı son dakika açıklamasında "Cumhuriyetimizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız" başlıklı fiyat indirme kampanyasına destek verdiğini açıkladı.

Bakan Bolat’tan hazır beton sektöründe indirim müjdesi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, hazır beton üretici ve satıcısı işletmelerin kendisine, "Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında vatandaşlarımızın ve devletimizin yanındayız" başlıklı fiyat indirme kampanyasına katılacakları taahhüdünde bulunduğunun müjdesini verdi

Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak ‘dijital para’ açıklaması! ‘Kritik dönüm noktasındayız!’

TCMB Başkanı Erkan, merkez bankalarının dijital paralarına (Merkez Bankası Dijital Parası-MBDP) yönelik açıklama yaptı. Erkan, "Güvenli ve dayanıklı MBDP sistemlerinin oluşturulmasında BIS'in rolü ve İİT iş birliğinin kilit önemde olduğu kritik dönüm noktasındayız” ifadelerini kullandı.

Mustafa Varank: Kira desteği ile esnafımızın yanındayız!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, AK Parti Kilis İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada kira desteğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Suriyeli 20 bin aile konutlarına kavuşuyor!

Suriyeli 20 bin aile, kışı kalıcı konutlarda karşılayacak. Suriyeli ihtiyaç sahipleri için başlatılan ‘Bir aradayız, İdlib’in yanındayız’ kampanyası kapsamında inşa edilen 20 bin konut, kısa sürede ihtiyaç sahiplerine verilecek...

Süleyman Soylu İdlib'e 10 briket ev daha bağışladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AFAD koordinasyonunda bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının başlattıkları "Bir Aradayız, İdlib'in Yanındayız" kampanyası kapsamında, İdlib'de inşa edilmek üzere 10 briket ev daha bağışladı...

Yapı Kredi yüzde 0,89 faizli konut kredisiyle müşterilerinin yanında!

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen yaptığı açıklamada, "3 aya varan ertelemeli ödeme seçenekleriyle sunduğumuz taşıt kredisi ve aylık yüzde 0,89 faizli konut kredisinin yanı sıra Ramazan Bayramı’nda da 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisiyle müşterilerimizin yanındayız" dedi.

Ticaret Bakanlığından KOBİ'lere destek kampanyası!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, koronavirüs pandemisinin KOBİ’lerin ticari faaliyetleri üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla "E-Ticaret olarak KOBİ’lerin Yanındayız" dayanışma kampanyasını başlattıklarını bildirdi.

Ed Parker: Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkındayız!

Fitch Ratings'in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Ülke Notları Grubu Direktörü Ed Parker, "Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkındayız. Düşük kamu borcu ve dinamik bir ekonomi olması güçlü yanları." ifadesini kullandı.

Next Level Yıldız projesi detayları!

Next Level Yıldız projesi detayları haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Dikmen Vadisi'nde yer alıyor.

Next Level Yıldız projesi!

Next Level Yıldız projesi Pasifik İnşaat tarafından Ankara Dikmen Vadisi'nde inşa ediliyor. Satışların henüz başlamadığı proje 400 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Pasifik İnşaat Next Level Yıldız projesi yolda! Yeni proje!

Next Level Yıldız projesi Ankara Dikmen Vadisi'nde Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilecek. 400 bin metrekare inşaat alanına sahip projede satışlar henüz başlamadı. 

İdlibin Yanındayız projesi Haberi

İdlibin Yanındayız projesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’ın,  Suriye'de Beşşar Esed rejimi ve destekçilerinin saldırılarıyla yerinden ettiği siviller için bağışladığı 50 evin teslimi gerçekleşti.

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; İçişleri Bakanlığının yürüttüğü "İdlib'in Yanındayız" projesi kapsamında, Sadakataşı Derneği, Üsküdar Belediyesi ve Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneğinin (TOGEMDER) yapımını üstlendiği briket evlerden, teslim edilenlerin sayısı 162'ye ulaştı. İnşaat çalışmaları yaklaşık 3 ay süren projede 810 sivil, briket ev sahibi oldu.

Evlerin teslim töreninde konuşan Hatay Vali Yardımcısı ve Cilvegözü Kara Hudut Kapısı Mülki İdare Amiri Salih Altun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, iç savaş mağduru halk için 50 bin briket ev projesi başlattığını hatırlattı.

Altun, "Bu projeye birçok yerden destek geldi. Bugün de bizzat bağışta bulunan Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi'nin 50...