05 / 05 / 2024

İDO halka açılıyor

İDO halka açılıyor

Akfen Holding CEO'su Süha Güçsav, 2015 veya 2016 yılında İDO'nun halka açılacağını söyledi. Güçsav '50 milyon insanın 8 milyon aracın taşındığı mecrada her şeyi satmak mümkün. Geliri mutlaka çeşitlendireceğiz' dedi.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Reeder Teknoloji halka açılıyor! Talep toplama tarihleri belli oldu!

Cep telefonu ve elektrik cihaz üreticisi Reeder Teknoloji, halka açılıyor. Cep telefonu ve elektrik cihaz üretimi gerçekleştiren şirket, halka arzdan sağlayacağı geliri yeni yatırımlarda kullanmayı planlıyor. Şirket 13-15 Eylül tarihleri arasında borsada talep toplayacak.

Filyos Limanı yarın hizmete açılıyor!

Karadeniz’de bulunan doğalgaz rezervinin karadaki merkezi olarak inşa edilen Filyos Limanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın hizmete açılıyor.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü yarın açılıyor!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Beğendik (Botan) Köprüsü yarın törenle hizmete açılıyor.

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar halka açılıyor!

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar, halka açılıyor. Ekrem İmamoğlu'nun 'Sırf bu lojmanın senelik masrafıyla 2 tane yurt yaparız' dediği başkanlık konutu ve villalar, İBB İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü olarak kullanılacak.

Selinus Sahili imara açılıyor!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yer alan doğal sit alanı statüs konumundaki Selinus Sahili yapılaşmaya açılıyor. Plajın koruma amaçlı imar planına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onay verildi.

Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de açılıyor!

Konaklı Kayak Merkezi'nin 3 bin 170 rakımlı Karakaya Tepesi'nde yer alan Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de açılıyor. Gözlemevi toplam 200 milyon TL'ye inşa ediliyor.

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Öğrenci Yurdu 12 Kasım'da hizmete açılıyor

Gaziantep Zooloji ve Doğa Müzesi 23 Nisan’da açılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Gaziantep Zooloji ve Doğa Müzesi 23 Nisan’da vatandaşların hizmetine açılıyor

Antalya Kadın Doğum Hastanesi yarın açılıyor!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek hizmet binası yarın açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan törene katılarak açılışı gerçekleştirecek.

Isparta Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Akfen Holding'in inşa ettiği Isparta Şehir Hastanesi bugün düzenlenecek resmi törenle açılıyor. İlde bulunan Kadın Doğum Hastanesi ve Devlet Hastanesi personeliyle birlikte 1,1 milyar liralık yatırım yapılan tesise taşındı.

Tuz Gölü'ndeki 670 milyon dolarlık tesis bugün açılıyor!

Avrupa’ya giden doğal gazın güvenli tek geçiş ülkesi konumunda bulunan Tuz Gölü'ndeki 670 milyon dolara mal olan dev tesis bugün açılıyor.

Mistral GYO 12-13 Ocak'ta halka açılıyor!

İzmir’in önde gelen işadamlarının ortaklığıyla kurulan Mistral GYO, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) liderliği ve Yatırım Finansman Menkul Değerler (YFAŞ) eş liderliğiyle, 12-13 Ocak 2017 tarihleri arasında halka açılıyor.

İDO halka açılıyor Haberi

İDO halka açılıyor

Akfen Holding CEO'su Süha Güçsav, 2015 veya 2016 yılında İDO'nun halka açılacağını söyledi. CNBC-e'ye açıklamalarda bulunan Güçsav, İDO'da halka arz planlarının olduğunu söyledi. İDO'yu düzgün bir yere getirip halka arz etmek gerektiğini belirten Güçsav, o noktaya yaklaşıldığını ifade etti. Güçsav, 2015 ya da 2016'da İDO'yu halka açacaklarını söyledi.

Güçsav, "Türkiye'de iki senede bir tane halka arz yok. Sizin ve ulusal konjektörün tutarlı olması gerekiyor. Türkiye üç ayrı seçimde bütün yatırımcıları strese soktuğu için önemli fırsat kaçırdı, halka arz pazarından likidite sağlayamadı" dedi.

  Güçsav, gelirlerini çeşitlendireceklerini de belirterek, "Büyük kamyon trafiğini Ro Ro ile köprü trafiğine sokmadan taşıyabilir miyiz bunun için çalışıyoruz. Bizim için ekonomik olarak yeterli olması lazım. 50 milyon insanın 8 milyon aracın taşındığı mecrada her şeyi satmak mümkün....