28 / 04 / 2024

ido senede kaç yolcu taşıyor

ido senede kaç yolcu taşıyor

Bayram ve tatil yoğunluğunda yolcuların mağdur olmaması için İDO, 25-30 Temmuz tarihlerinde yaklaşık 3 bin 500 sefer gerçekleştirerek 3 milyon 120 bin yolcu, 250 bin araç kapasitesi sunacak

Altın mı, dolar mı, bitcoin mi, borsa mı? 100 bin TL son 5 senede hangi yatırımla kaç para oldu? 

En mantıklı yatırım aracının hangisi olduğu yatırımcılar tarafından sık sık araştırılıyor. 223,3 bin takipçili Borsa Filozofu X sosyal medya hesabından son 5 senede 100 bin TL'nin hangi yatırımla ne kadar olduğunu tek tek açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

10 bin TL son 2 senede hangi yatırımla kaç para oldu? Dolar, altın ve hisseler...

En mantıklı yatırımın hangisi olduğu yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. 555,9 bin takipçili Borsa İzinde isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından son 2 senede 10 bin TL'nin hangi yatırımla ne kadar olduğunu tek tek açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kaş’ta 5 senede 3 bin 700 kaçak yapı inşa edilmiş! En çok kaçak yapı Bezirgan Mahallesi'nde!

Kaş’ta 5 yılda 3 bin 700 kaçak yapı yapıldığı belirlendi. En çok kaçak yapı Kalkan sırtları ile Kaputaş Plajı arasındaki bölgeyi de kapsayan Bezirgân Mahallesi sınırlarında yer alıyor. İşte detaylar...

TOKİ evleri kaç senede ödeniyor?

TOKİ sosyal konut başvuruları duyurulduğu ilk günden beri büyük bir ilgi gördü. Vatandaşlar, bu konuya dair pek çok soru soruyor. Onlardan biri de “TOKİ evleri kaç senede ödeniyor?” İşte merak edilen yanıtlar!

Asgari ücretliler 75 metrekarelik bir ev almak için kaç ay çalışmalı? Ev alacaklar dikkat!

Bir asgari ücretli çalışanın 75 metrekarelik bir ev almak için kaç ay çalışmadı gerektiği merak ediliyor. Peki asgari ücretli bir çalışan 75 metrekarelik bir ev almak için kaç ay çalışmalı? Asgari ücretli çalışanın bir ev alması için gerekli süre son 13 senede nasıl değişti? İşte ayrıntılar...

TOKİ taksitleri sabit mi? Taksitler senede kaç kere, ne kadar artacak? Başvurmadan muhakkak okuyun….

TOKİ sosyal konutların detayları açıklandıktan sonra akıllara en çok takılan sorular şunlar oldu. Evlerin taksitleri ne kadar olacak? Taksitleri her yıl artacak mı? Konut taksitlerim her yıl ne kadar artar? Aklınıza takılan bütün taksit detayları bu haberde. İşte Toki taksitleri haberinin detayları.

Gübrede kritik süreç, üretim durdu! Gübre fiyatları kaç lira oldu? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi... 

Gübre fiyatları son 1 senede 5 ile 7 kat arasında artış gösterdi. Ege Gübre'den bir son dakika açıklaması geldi ve gübre üretimini durdurduğunu duyurdu. Peki gübre fiyatlarında son durum ne oldu? Son dakika gübre fiyatları kaç TL? İşte 1 Haziran fiyat listesi...

Çiftçilere son dakika şoku! Gübre fiyatları 7 kat birden arttı! Hangi gübre kaç lira? İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Gübre fiyatlarının son 1 senede 5-7 kat arttığına dikkat çekilirken, çiftçiler bu sene ürünler için yeterli gübre kullanamadı. Peki gübre fiyatları kaç lira oldu? Gübre fiyatlarında son durum ne? İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kuşadası'nda imar kanununa uymayan kaçak yapılara ceza yağdı!

Aydın'da Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, son 2,5 senede 62 bin 330 kaçak yapı için ceza uyguladı.

Bodrum'da 2 yılda 465 kaçak yapı yıkıldı!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, son 2 senede Bodrum'da 465 kaçak yapının ortadan kaldırıldığını dile getirdi. 

Altyapı projeleri tamamlandı Kağıthane’de konut fiyatları uçtu!

Son yıllarda artan yatırımlarla dikkatini çeken Kağıthane’de, kiralık ve satılık konutlarda metrekare fiyatlarında artış görülüyor. Kağıthane'de 3 senede kiralıklarda metrekare fiyatı yüzde 45,68; satılıklarda ise metrekare fiyatları yüzde 55,47 oranında arttı.

Emlak vergisinde hangi banka kaç taksit yapıyor?

Emlak vergisi taşınmazın bağlı olduğu belediyeye senede en fazla iki eşit taksit halinde ödeniyor. Ödeme sürecinde bankaların bazı kampanyaları olabiliyor. Peki, emlak vergisinde hangi banka kaç taksit yapıyor?

Mahalle muhtarı kaç yıl görev yapar?

Mahalle muhtarlarının da seçildiği yerel seçimler kapsamında il ve ilçe belediye başkanları da seçiliyor. Mahalle muhtarı kaç yıl görev yapar? Mahalli idare seçimleri kaç senede bir yapılır?

ido senede kaç yolcu taşıyor Haberi

ido senede kaç yolcu taşıyor


İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Ramazan Bayramı'nı da kapsayacak şekilde 25-30 Temmuz tarihlerinde geçerli olacak özel tarife hazırladı.  


İDO'dan yapılan açıklamaya göre, bayram ve tatil yoğunluğunda yolcuların mağdur olmaması için, belirtilen tarihlerde yaklaşık 3 bin 500 sefer gerçekleştirerek 3 milyon 120 bin yolcu, 250 bin araç kapasitesi sunacak. 


Bayram tatili boyunca oluşacak yoğunluğa karşı önlem alan İDO, 6 gün için hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsü hatlarında 676 seferle hizmet verecek. 


Feribot ve deniz otobüsü hatlarında sefer sayıları artırılacak, öngörülenin üzerinde oluşacak talepler de ek seferlerle karşılanacak. 


Bayram tarifesi kapsamında, 424 hızlı feribot, 252 dış hat deniz otobüsü, 330 iç hat deniz otobüsü ve 2 bin 476 araba vapuru ile yaklaşık 3 bin 500'e sefer yapılacak. 


Eskihisar-Topçular hattında 17 gemiyle 24 saat aralıksız...