16 / 05 / 2024

İDO Yönetim

İDO Yönetim

TAV Holding CEO'su Şener, hissedarı olduğu, oğlunun da yöneticilik yaptığı İDO'yla ilgili "Memnun değiliz" dedi

Aremas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Arslan: Ticari gayrimenkulde ivme yukarı doğru!

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, 2023 yılı gayrimenkul sektörüne dair değerlendirmelerde bulunarak 2024 yılında piyasada neler beklendiğini açıkladı. 

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur: "Ev satın alma talepleri arsaya doğru kayıyor"

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, gayrimenkulde talebin barınma kaynaklı, tamamen organik olduğunu ancak arzın düştüğünü söyleyerek, fiyatlarında yukarı gittiği için mevcut var olan talebin de fiyatla buluşamadığını kaydetti. İşte haberin detayları...

Feramus Yancı kimdir? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu?

Feramus Yancı ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıl kamuda görev aldı? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Üyesi oldu? İşte Feramus Yancı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çelen tarafından kuruldu.

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu başkanı olarak seçildi. 

İş GYO Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi!

İş GYO tarafından, Yönetim Kurulu üyeliklerine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere Sezgin Yılmaz, Murat Karluk Çetinkaya, Hasan K. Bolat, Özcal Yılmaz, Kubilay Aykol, Murat Doğan, Prof. Dr. Arzu Erdem, Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve İlkay Arıkan seçildi.

Doğuş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,42!

Doğuş GYO'nun Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme notu; 31 Mayıs 2021 – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında 9,42 oldu. 

Doğuş GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!  

Doğuş GYO 15 Nisan 2021 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Olağan Genel Kurul toplantısında şirket yönetim kurulu için yeni üyeler seçildi. 

Hüsnü Akhan, Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Doğuş GYO'nun 29 Mart 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulu'nda şirket Yönetim Kurulu'na seçilen üyelerin tescil edilmesine karar verdi. 

İş GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

İş GYO'nun Kurumsal Yönetim Komitesi, Komite Başkanlığı'na Arzu Erdem'in, Komite Üyeliklerine Neşe Gülden Sözdinler'in, Murat Doğan'ın ve Ayşegül Şahin Kocameşe'nin seçilmesine karar verildi. 

Sitelerde yönetim planı tescil edilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, '3 blok, 140 bağımsız bölümlü sitemizin ilk yönetim planı 2007 tarihli ve tapuda tescilli. 2010’da yeterli çoğunluk ile onay almış olan yeni yönetim planının, tapuda şerh edilmiş olmasa dahi geçerli plan olduğunu anlıyorum. Doğru yorumluyor muyum?' sorusunu cevapladı.

Doğuş GYO, bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş GYO, Güler Aras ve Murat Bahadır Teker'in, 2020 faaliyet yılına ilişkin olarak yapılacak Olağan Genel Kurul toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak onaya sunulmasına karar verdi. 

Emlak danışmanlarının dijital yönetim aracı RE-OS!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için  RE-OS. com Emlak Yönetim Sistemi Genel Müdürü Hüseyin Öztürk ile RE-OS. com Emlak Yönetim Sistemlerini masaya yatırdı.

İDO Yönetim Haberi

İDO Yönetim

Uygulamaya koyduğu yeni tarifeler ve satış sistemi nedeniyle eleştirilen İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) hissedarı TAV Havalimanları Holding CEO'su Sani Şener, "Finansal olarak İDO'dan memnun olup olmadığımızı ilk yıllarda göremeyiz ama operasyon olarak baktığımızda bu sıkıntılar gelince tabii ki memnun değiliz. Sıkıntılara alışmamışız" dedi. 


İDO'yu yönetenler arasında Sani Şener'in oğlu Ozan Şener de var. Ozan Şener, İDO'yu alan Tepe- Akfen-Souter-Sera ortaklığının yönetim kurulu üyesi ve Sera Yatırım Genel Müdürü. Sani Şener, "İDO'daki mevcut sıkıntıları çok kısa sürede arkadaşların düzelteceğine inanıyorum. Mutlaka birtakım hatalar varsa düzelteceklerdir. Düzeltmeleri lazım" yorumu yaptı. Havalimanındaki yönetim modeliyle İDO'nun farklı olduğuna dikkat çeken Şener, "Havalimanında kamu-özel sektör ortaklığı var. İDO ise özelleştirme. Bu ticarileşme tekelleşmeden dolayı full bir özgürlük olmamalı. Arz ile talebin bir dengesi var. Bu...