16 / 05 / 2024

İESOB 24. Genel Kurul Toplantısı

İESOB 24. Genel Kurul Toplantısı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak AVM planlaması yapmadıklarını belirtti. Başkan Kocaoğlu, AVM konusunda mutlaka yasal bir düzenleme olması gerektiğini belirtti.

İstanbullular dikkat! 24 Ekim 2023 Salı günü bu yollar kapalı olacak

Vatan Caddesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile genel provalar yapılacak. İstanbul Valiliği, genel provasının yapılacağı 24 Ekim Salı günü trafiğe kapatılacak olan yolları ve bu yollara alternatif güzergahları açıkladı. İşte ayrıntılar...

ÇAYKUR duyurdu: 49 fabrikasında 24 saat alım yapılacak

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), 49 fabrikasına 24 saat esasına göre yaş çay alımı yapacağını duyurdu.

Milli Emlak'tan 24 bin 500 TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerin ihale ilanlarını resmi internet sitesinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 24 bin 500 liraya arazi satıyor.

Milli Emlak 24 bin 500 TL'ye arazi satacak! 

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerin ihale ilanlarını resmi web sitesinden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 24 bin 500 TL'ye arazi satacak.

Milli Emlak'tan 24 bin 500 TL'ye imarlı arsa fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinden yayımlanan  Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki imarlı arsa da bulunuyor. İşte satış bedeli 24 bin 500 TL olarak belirlenen arsa ile ilgili detaylar...

Akfen GYO’nun kira geliri ilk 3 ayda yüzde 24 arttı!

Akfen GYO’nun kira geliri ilk 3 ayda yüzde 24 arttı. Akfen GYO Genel Müdürü Sertac Karaağaoğlu, konuyla ilgili konuştu. 

Balıkesir Burhaniye'de 24 bin metrekarelik arazi imara açıldı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü, mülkiyeti Müdürlüğe ait, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bulunan 24 bin metrekarelik arazi üzerine otel ve turizm tesisi inşa etmek için “Yapım Karşılığı Uzun Süreli Kiralama İhalesi” açtı.

İş GYO'nun olağan genel kurul kararları tescillendi!

İş GYO'nun 24 Mart 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları, 2 Nisan 2021 tarihinde tescil edildi.

TSKB GYO genel kurul toplantısı sonucu tescillendi!

TSKB GYO'nun 24 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenlendi. Genel Kurul Toplantısı kararları tescillendi. 

İş GYO'nun 2020 yılı genel kurul sonuçları tescillendi!

İş GYO'nun 2020 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Mart 2021 tarihinde gerçekleşti. Şirketin genel kurul kararları tescillendi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Malatya'da 5 bin 24 konut inşa etmek için çalışmalara başladık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Malatya'da 1555 tanesi ahırlı köy evi olmak üzere toplam 5 bin 24 konut inşa etmek için çalışmalara başladık" dedi.

Halk GYO 2019 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

Reysaş GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan kararlar, İTO tarafından 24 Haziran 2020 tarihinde tescillendi...

İESOB 24. Genel Kurul Toplantısı Haberi

İESOB 24. Genel Kurul Toplantısı


İESOB’nin 24. Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hayata esnafla aynı pencereden baktıklarını belirterek, İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak AVM planlaması yapmadıklarını belirtti. Başkan Kocaoğlu, AVM konusunda mutlaka yasal bir düzenleme olması gerektiğini belirtti. 


İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin 24. Olağan Genel Kurulu, Kültürpark 1 No’lu Hol’de yapıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aytun Çıray, İzmir milletvekilleri Mehmet Ali Susam, Musa Çam, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, ilçe belediye başkanları ve meslek odaları temsilcilerinin katıldığı genel kurul toplantısının açılışında, Soma’da maden faciasında yaşamını yitiren madenciler anıldı. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, pan başkanı ve üyeleri seçildi. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya...