06 / 05 / 2024

iett 54 ht güzergahı değişti mi

iett 54 ht güzergahı değişti mi

İETT, 54HT numaralı Hasköy-Taksim-Harbiye hattının güzergahını değiştirdiğini duyurdu. İşte İETT'nin internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapılan o açıklama ve 54HT Hasköy-Taksim-Harbiye hattının yeni güzergahı...

Manisa Mersindere'de 54 arsanın satışı konuşuldu!

Manisa Salihli'de köy arazilerinin satışına karşı olduklarını belirten Cumhuriyet Halk Partisi İlçe yönetimi 54 arsanın satılacağı Mersindere'de mahalle sakinleriyle bir araya gelerek arazi satışları konusunu görüştü.

TOKİ 54 ilde kentsel dönüşümle 240 bin konut inşa ediyor!

TOKİ'nin, 54 ilde yerel yönetimlerle işbirliği içinde yürüttüğü 129 kentsel dönüşüm projesiyle hayata geçirilen 240 bin konut, 1 milyon vatandaşı çağdaş yaşam alanlarına taşıyor.Yapı ömrünü tamamlamış konut stoğu, Türkiye'nin en önemli sorunları arasında.

Creavit 54 yeni ürünüyle Unicera Fuarı'nda!

Yaşam tarzlarına özel banyolar tasarlayan Creavit, 2016 yılında ürün gamına eklediği 54 yeni ürünle Unicera Fuarı'nda, 23-27 Şubat tarihleri arasında görücüye çıkıyor.

Yeşil GYO Innovia 4.Etap'ta 54 ay 0 faiz kampanyası!

İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen proje toplam 14 bin adet daireden meydana geliyor. Projenin 1. etabında yaşam başladı. Yeşil GYO Innovia 4.Etap'ta 54 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor.

HT İç Mimarlık İnşaat ve Yapı Malzemeleri İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HT İç Mimarlık İnşaat ve Yapı Malzemeleri İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 19 Mayıs Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi No-190/ B Kadıköy'de kuruldu.

Kadıköy rıhtımına yapılacak caminin imar planı askıdan indi!

Kadıköy rıhtımına yapılması istenilen cami yeniden gündemde. Bu defa İSKİ’nin atık su tesisi yapacağı alan camiye tahsis edildi. Caminin imar planı askıdan indi.

Rıhtım'a yapılacak cami için yeni imar planı isteniyor!

İstanbul Boğazı’na bir hançer gibi saplanan 16:9 kulelerinin ardından Kadıköy’ün kalbi olan rıhtıma Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan cami projesinde de siluet tartışması yaşandı

Türkiye'de 54 ilde toplam 275 alan riskli ilan edildi!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Derneği (KENTDER) Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, Türkiye genelinde 54 ilde toplamda 275 alanın Bakanlar Kurulu kararı ile "afet riskli alan" ilan edildiğine dikkati çekerek fırsatçılara karşı uyardı.

Perakende konut harcamaları Kasım'da yüzde 0,54 arttı!

İstanbul'da 2015 Kasım ayında perakende fiyatlar yüzde 0,83, toptan fiyatlar ise yüzde 0,06 oranında arttı. Konut harcamalarında ise yüzde 0,54 arttı.

Kadı Abdurrahman Paşa’nın 54 mirasçısı mahkemede!

1800’lü yılların Karaman Valisi Kadı Abdurrahman Paşa’nın mirasçıları Anadolu’dan Şam’a uzanan dev miras için mahkemeye gitti. 54 mirasçının içinde ünlü isimler de var.

Kadıköy'de rıhtıma cami projesi!

Başbakanlık, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İstanbul Müftülüğü’nün talepleri doğrultusunda, Kadıköy rıhtım bölgesine, kalabalık cemaate uygun yeni bir ‘Ulu Cami’ yapılacak. Bakanlık, imar planını askıya çıkardı.

Kadıköy rıhtım bölgesine Ulu Cami yapılacak!

Başbakanlık, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İstanbul Müftülüğü’nün talepleri doğrultusunda, Kadıköy rıhtım bölgesine, kalabalık cemaate uygun büyüklükte yeni bir ‘Ulu Cami’ yapılacak. Nuhoğlu, cami projesi için hukuki süreç başlatacaklarını söyledi.

Mersin'de kiralık konut fiyatları yüzde 54 yükseldi!

Emlak Endeksi'nin açıkladığı verilere göre, yoğun göç ve yabancı yatırımcının tercih ettiği illerde kira artış oranları yüzde 54’ü buldu. Geçtiğimiz bir yıl içerisinde kiralık konutların fiyat artışı satılıkları geride bıraktı.

iett 54 ht güzergahı değişti mi Haberi

iett 54 ht güzergahı değişti mi

İETT'nin resmi sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapılan açıklama ve 54HT numaralı Hasköy-Taksim-Harbiye hattının yeni güzergahı şöyle;


"54HT numaralı Hasköy-Taksim-Harbiye hattının güzergâhı değişmiştir


54HT numaralı Hasköy - Taksim - Harbiye hattının güzergâhı Hasköy - Hasköy Parkı - Kasımpaşa - Şişhane - Taksim - Harbiye - Taksim - Şişhane - Kulaksız - Has Bahçe - Hasköy olacak şekilde...