05 / 05 / 2024

iett arşivi tanıdık mı geldi

iett arşivi tanıdık mı geldi

İETT ilginç bir yarışmayla nostaljik ve modern İstanbul’u buluşturmaya hazırlanıyor. Düzenlenen fotoğraf yarışmasıyla İstiklal Caddesi’ndeki nostaljik tramvay geçmişle bugün arasında bir köprü olacak. İşte yarışmanın detayları ve ödülleri...

Yabancıya konut satışı resmen çakıldı: Son 31 ayın en düşük seviyesi!

Yabancıya konut satışları koronavirüs salgını nedeniyle kapanma önlemlerinin artırıldığı 2021 Mayıs'tan bu yana en düşük seviyeye gerilerken 2023'ün ilk 11 ayındaki toplam satışlarda da son 6 senenin en düşük satışı gerçekleşti. 

Otele gidemeyen tanıdık evinde konakladı!

TÜİK'in verilerine göre 2023 yılının ikinci çeyreğinde yurt içinde 13 milyon 639 bin kişi seyahate çıkarken turizm harcamalarında yıllık yüzde 142,5 artış kaydedildi. 71 milyon geceleme tanıdık evlerinde gerçekleşirken, otel geceleme sayısı 8 milyonda kaldı.

Taşıt kredisi tavan yaptı derken CUPRA ve SEAT'tan güzel haber! 300 bin TL’ye kadar düşük faizli taşıt kredisi fırsatı

Seçimlerden önce mart ayında yüzde 23 seviyelerinde olan taşıt kredileri geçen hafta yüzde 46,399 seviyesine ulaştı. Taşıt kredileri tavan yaparken araba almak isteyenler için CUPRA ve SEAT'tan 300 bin liraya kadar düşük faizli taşıt kredisi fırsatı haberi geldi.

Milyonlara düşük faizli kredi müjdesi! Ayda 2 bin 973 TL taksitle kredi fırsatı başladı!

Memur ve kamu çalışanlarına özel Halkbank’tan düşük faizli kredi fırsatı başladı. 50 bin TL'ye kadar azami vade 36 ay, 50 bin 001 TL - 100 bin TL arası azami vade 24 ay, 100 bin 001 TL üzeri tutarlar için azami vade bir yıl vade seçenekleri ile sunulan kredinin ayrıntıları peş peşe belli oldu.

En düşük emekli maaşında hesaplar baştan sona değişti! Emekliye ek zam ne zaman gelecek? Emekliler acil bakın!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli aylıklarına yeni düzenleme yapılacağı yönünde mesaj vermişti. Peki emekli aylıklarına bir ara zam olur mu? En düşük emekli aylığı için öngörüler neler? İşte detaylar...

Halkbank'tan sıkıntıya son. Flaş açıklamayı yaptılar

Halkbank'tan nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlara yönelik çok önemli bir fırsat geldi. Halkbank’tan düşük faizli kredi desteği verilecek.

Halkbank'tan düşük faizli konut kredisi imkanı!

Halkbank, ev sahibi olmak isteyen müşterilere yönelik ağızları açık bırakan bir konut kredisi kampanyası duyurdu. 10 yıl vadeli ve düşük faiz oranlarıyla sunulan bu fırsatla Halkbank, müşterilerini rahat bir şekilde ev sahibi yapmayı hedefliyor. Detaylar haberimizde!

Vakıfbank'tan düşük faizli kredi fırsatı!

Vakıfbank, acil nakit ihtiyacı olanlar için onay süresi dakikalar içinde olan bir ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Kredi faiz oranı yüzde 1,57 ile özel bankalara kıyasla oldukça düşük.

Halkbank’tan darda kalanı rahatlatan müjde!  Kredi notu düşük olanlara ilaç gibi gelecek!

  Toplam 50 bin liraya kadar kredi çekme imkanı veren Halkbank’ın bu kredisini kredi notunun düşük olması sebebiyle bankalardan kredi çekemeyen vatandaşlar da yararlanabilecek.

Vakıfbank’tan kredi notu düşük olanlara kritik duyuru! Acilen göz atmak gerekiyor!

Kredi notu, bankaların en çok ilgi gösterdiği konuların başında geliyor. Çoğu kişi ne yazık ki kredi notu düşük olduğu için bankalardan kredi çekemiyor. Fakat Vakıfbank cephesinden kredi notu düşük olanları sevindirecek bir haber geldi.

Arçelik'ten Dünya Çay Gününe Özel kampanya! Çay Makinesi ürünlerine büyük indirim! 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten Dünya Çay Gününe Özel indirim başladı. Peki Arçelik Dünya Çay Günü için hangi ürünlerde indirime gitti? Çay makinelerinin özellikleri Neler? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Vakıfbank’tan emeklilere 15 bin lira düşük faizli kredi!

Emekli vatandaşlara Vakıfbank’tan güzel haber geldi. Milyonlarca kişiye 15 bin lira ödeme yapılacağı açıklandı. Düşük faizli kredi kampanyasına ilişkin araştırmalar başladı. İşte Vakıfbank tarafından verilen 15 bin liralık kredi hakkında tüm ayrıntılar…

Düşük faiz ve yüksek enflasyon ortamında para nereye akıyor?

Yüksek enflasyon ve düşük faiz ortamında güvenli liman bulmaya çalışan, Kur Korumalı Mevduat ile konut yatırımı arasına sıkışan para kendine yeni bir yön arıyor. Altın Fed'in etkisinde, konut tıkandı, kripto paralar krizde, borsada yeni ralli başladı. Peki bu ortamda para nereye akacak?

iett arşivi tanıdık mı geldi Haberi

iett arşivi tanıdık mı geldi

İETT’nin kurulduğu 1871 yılından itibaren İstanbul’un simgelerinden biri olan nostaljik tramvayın geçirdiği değişimler, İstiklal Caddesi’nin dünü ve bugünü çekilen fotoğraflarla gün yüzüne çıkacak. 


Fotoğrafçılardan www.tanidikmigeldi.com web sitesinde ve afişlerinde yer alan ya da kendi arşivlerinde olan fotoğraflardaki yerlerin şimdiki durumlarını çekmeleri, veya fotoğrafta yer alan kişilerle aynı pozu vererek nostaljik fotoğrafları yeniden canlandırmaları isteniyor. İstanbul’un son yüzyılda geçirdiği değişimlerin kayda düşüleceği yarışma bir görsel bellek oluşturmayı hedefliyor. Amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçıların katılabileceği yarışmada katılım şartları web sitesinde yer alıyor.




Her hafta www.tanidikmigeldi.com web sitesi üzerinden yapılacak oylamada en yüksek oyu alan çalışma İETT'ye ait toplu ulaşım araçlarındaki ve istasyonlarındaki LCD ekranlarında ve resmi sitede yayınlanacak. Haftanın kazananına özel olarak...